Ayni anda 2 kisiyi sevmek mumkun mu?

Hayatinizda hic ayni anda iki kisiyi birden sevdiniz mi?


  • Ankete Katılan
    112

incikarman88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
20
5
36
Kizlar merhaba,
Hayatinizda hic ayni anda 2 kisiyi birden sevdiniz mi? "Ilkini gercekten sevseydin ikincisine gonlun kaymazdi" klisesine girmeden, basiniza boyle bisey geldi mi merak ediyorum. Her ikisinde de sizi ceken farkli yonler var ve teraziye koydugunuzda hangi tarafin agir bastigi konusunda kararsizlik yasiyorsunuz.

Bu konuda yalniz olmamaliyim, lutfen basinizdan boyle bisey gectiyse neler yaptiniz paylasalim, rahatlayalim :KK31:
 
Evet oldu ergen zamanlarımda.
Ben aşka çok ulvi bir anlam yuklemedim hiçbir zaman. Tüm hayatım boyunca tek bir kişiyi sevdim masallarına da inanmam.
Aynı anda 2 kişiyi farklı yönleriyle sevip, arada kaldığım ve karar veremediğim zamanlar oldu. Genelde ayran gönüllülerde olur.
 
Valla canim benim basima gelmedi bu durum. Bir kisiyi sevdim yillarca. Ve ayrilmamiza ragmen hala da seviyorum. Baskasi gozumde tamamen anlamsiz. Eger gercekten seviyorsan zaten digerleri gercekten anlamini yitirir. Ilerde belki birini severim tekrar, bilemem. Ama bunun icin öncelikle icimdekileri yok etmem lazim. Ben düsünemiyorum ayni anda 2 kisiyi sevdigimi.. Demekki ikisinide tam sevmiyorsun. Sadece belirli özelliklerini seviyorsun o kadar..
 
Evet ne kadar buyuk bir ahlaksizlik icindeyim :KK47:

Ahlaksızlık neymiş? Çekemeyen anten taksın.
(!)

15 yaşında olsanız daha iyiydi. 24 yaşında kendinden, duygularından emin olamamak daha vahim. İlişkilere karşı hayat duruşunuz yer etmemiş karakterinizde. İçinde bulunduğunuz durumdan o kadar rahatsızsınız ve o kadar emin değilsiniz ki insanların onayına sunuyorsunuz ve onay bekliyorsunuz. Sizi tanımıyorum , hiçbir kinim olamaz size karşı sadece yorumluyorum. Bu durum sizi rahatsız etmiyorsa hayatınıza kaldığınız yerde devam edin. Çünkü sorduğunuz sorunun cevabını hem istemediğiniz şekilde hem de içinizi rahatlatacak şekilde verenler olacaktır burada. Neyse.

Bence eğitiminize devam edin.
 
Bana şöyle bişey olmuştu çok sevdiğim bi erkek arkadaşımdan ayrıldıktan baya bi sonra başka biriyle flört etmeye başlamıştım ve tam o zamanda eski erkek arkadaşım geri dönmek istemişti. Bi süre kafa karışıklığı yaşayıp ne yapacağımı bilememiştim. Yeni birinin heyecanı ve eskiden sevdiğim insan arasında kalmıştım yani. Ama iki kişiyle flört durumu yaşamadım hiç bana biraz zor geliyor öyle olması, çünkü midede kelebekler iki kişi için olamaz bence. Bence ikisinden de hoşlanmıyorsunuz :)
 
İnsanların hoşlandığı bir karşı cins profili var . Bu profilde iki kişi aynı zamanlarda karşına çıkarsa ikisinden de hoslanabilirsin. Biri daha ağır basar büyük ihtimalle.
 
X