- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi matmazelAnjel
-
Öylemi ne kadar zekisiin senDers çalışsanız da bir şeye fayda etmediği yazdığınız cümleden belli oluyor.
Sen yenisin galibaGercekten bunu bir hemcinsimin yazdıgına inanmak istemiyorum, troll falan olsaydı keske. Biz bir taraflarımızı yırtalım kadınlar bilinclensinler diye, onların kendilerine reva gorduklerine bak, ne acı.
Daha bugun Bolu'da 18 yasındaki bir kızı eski sevgilisi basından vurarak öldürdü. Sizdeki erkegi suursuzca yucelten bu algı oldukca daha cok kan kaybedecegiz biz kadınlar olarak.
Evet yeni sayilirim :)Sen yenisin galiba
Tanırsın yavaş yavaşEvet yeni sayilirim :)
+terapistte gidin konu sahibi psikolojikman okul evlilik zor gelmiştir belki daha çok yeni belki pişman olursun düzelir az daha sabır olmmuyosa okul bitir ayaklarının üstünde kal ama dikkat bazı kocalar dışarda ii evde kötü bir daha vurursa durmaCanim önceliğin su olsun
1.korun
2.okulunu bitir.
3.isini eline al.
Bu süre zarfında esini ve evliliğini gözden geçirirsin ona gore yol alirsin.
Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim.
2. olarak korunmak konusunda inşallah uygulayacağım kesin bir karara varana kadar.
Kendimi daha iyi anltmak adına biraz daha bilgi vermek istedim, kesinlikle karakter olarak bir şeylerin altında kalacak ya da susacak biri değilim. Eşim bana vurduktan sonra iki tokat ve bir yumrukla karşılık verdim ona "sen bana nasıl vurabilirsin kendini ne sanıyorsun cümlesiyle" ancak ben hayatım boyunca bir karıncayı bile öldürmemiş hayvanların bile hakareti haketmediğine inanan bunun için uğraşan kadın derneklerinde kadınların haklarını savunan biriyim.
Gururum kırıldı ve kendime hayat arkadaşı olarak seçtiğim adama güvenim sarsıldı. Ne yazık ki bilsem ki bir daha asla böyle bir hataya düşmeyecek gözü kapalı affederim hala o kadar çok seviyorum ama güvenimi çok sarstı ve okuduğum hikayelerden de şunu biliyorum ki 2. ayda bunu yapan başka bir konuda kuvvetle muhtemel tekrar edecek. Ben ona bu 2. tokatı atabilmek için bir şans vermeli miyim hayatım böyleyken buna karar veremiyorum.
Ve ayrıca beni de şiddete yönlendirdiği kendi hakkımı bu şekilde savunmak zorunda bıraktığı için de çok kırgınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?