Aynı anda evlilik okul ve pişmanlıklar

Bekleme boşan... ne kadar erken o kadar kolay bence. Ayrıca sana vurduktan sonra Seninde ona karşılık vermiş olman iplerin iyice kopmasına sebep olacak emin ol! Her defasında onun eli kalkacağı gibi seninde elin kalkacak.
Ailen tabiki üzülüp laf edecek. Ama hepsi zaman içinde geçecek. Öyle bir adamın kahrını çekeceğine git ananın babanın kahrını çek. Okulla beraber part time bir işte bulabilirsin. Zor değil millet neler yapıyor

Başkaları için kendini harcama kısmı bu ülkede ciddi düzeyde.Baban sana kiyabilmis mıdır ki elin oğluna göz yumsun?Saygı evliliğin temelidir.peh 3.ayda tokat atmak ne demek yahu?

Belli ki klasik kararsız kadınlardan birisin bari korun da sonra çocuğum için katlaniyorum diye zirlayanlardan olma.

eşin sana tokat atmış sende atmışsın ikinizde hatalısınız bence.boşanmak istiyorsan bir önce ayrıl okulu bahane etme derim ben.ailen sonuçta söylenirler ve susarlar.

Iyi huylu nazik ve kibar dediginiz adam size tokat atmis farkinda misiniz? kaba olmasi icin oldurmesi mi gerekiyor?
Aileniz de yikilmaz, siddete maruz kalip evi terkettiginizi soylerseniz, kizimiz kurtuldu diye sevinirler.
1.5 yil bekleyeyim derseniz o is yaş, burda gördüğüm kadariyla kadinlar dayak yedikce (psikolojileri bozuldugundan mi, kafalarina aldiklari darbelerle dusunme yetileri zayifladigindan mi bilmem) dayagi normallestirmeye, aslinda iyidir beni sever şöyle tatlistir boyle minnostur ama arada iki tane çakar, ayrilamiyorum cunku seviyorum demeye basliyorlar. siz de adama aslinda iyi aslinda nazik diyerek bu yolu simdiden acmis gorunuyorsunuz. yapmayın, kendinizi harcamayin...

Okul bitmeden evlilik niye ? Önce okul bitseydi ise girseydin sonra evlenirdin zaten. Bak acele kararın sonu nolmus. Umarım esin tekrarlamiyordur bu tokat işini.

Siz nasıl bi zihniyete sahipsiniz yazdığım mesajdan bunu çıkaracak kadar...
Bir kadın olarak böyle bir şeyi asla düşünmeyeceğimi bu zihniyette hiç olmadığımı yıllardır beni tanıyanlar çok çok iyi bilir bir mesajdan ne kadar saçma manalar çıkardınız tebrik ederim..
Hıhı tabi ben bayılırım kadınlar şiddet görsün..
Beyin fukarası seni !
Mune Kazen
Mesajım aynen şöyleydi
"Size gelince bir tokattan hoppala boşan diyemeyiz..
en azından çocuk konusunda çok dikkatli ol okuluna odaklan"

Akıl sahibi bir insan burda nedemek istediğimi anlar boşan demedim çözüm yolları bulun,Konuşun vs.
Bi psikiyatriste gidin gerekirse..
Dayak ye bacım dayak iyidir mi dedim !
Ben bayılıyor kadınların dayak yemesine mi dedim ?
MissCherryBlossom
@yesilkalp
arkadaşlar saldırmaya yer arıyor bakın ben kaç senedir burdayım sizin gibileri çok gördüm çok sustum,çok sineye çektim ama HADDİNİZİ BİLİN !

Cocuk yapma da... Yetiskin insanlarsiniz, aranizda halledin gerisini

ayy o programı bir defa izledim kendimi kesecektim sinirden
bana bu programa bir saat katıl adamla evlenmene gerek yok sonra sana 500 bin deseler katılmam
orada kızlar kendi istekleriyle oğlanlara ve analarına kendilerini sunmak için çırpınıp duruyorlar
utanmasalar kızlar saç saça baş başa kavgaya girecekler erkek için kendileri düşürdükleri durumu görünce utandım resmen
erkeklerin 100 tane şartı var kızı kabullenmek için kızların tek şartı yok yeterki evlensinler
sonra diyoruz ki Türkiye niye böyle kadın haklarında niye böyleyiz niye bu kadar çok kadın ölüyor şiddete uğruyor falan filan
neyse konuyla çok alakasız oldu yazdığım ama bunu görünce yazdım

konu sahibinin de maalesef boşanmadan başka çaresi yok
yazdıklarıyla bana boşan demeyin de ne derseniz deyin demiş kısaca ama asla düzelmez bu adam

sen sus Şehmuz

Hiç bir damat evlattan değerli değildir.
Senin tokat yediğini bilseler sevgi falan kalmaz.
Ayrıca boşanmayı 1.5 yıl ertelemenizde pek mantıklı değil.hem bu sure zarfinda evlilik hayatınız aynı şekilde devam edecek hemde aklinda bitirme projesi olacak.
Madem istemiyorsunz eşinz hatali ama ona neden yuk oluyosunz bu durumda onada vakit kaybettirmiş kullanmiş olmuyormusunz.

Yazılacak cok sey var da, anlayacak kitle sınırlı, bu yuzden zorlanıyoruz, sorsan herkes o kaynana denen pacavrayi begenir, hayranlik duyar... Toplum ciddi oranda cahil.

Internete "Esra Erol'u Foucault ile Okumak" yazin ve cikan yaziyi okuyun. kadinlarla ilgili cok sey bulacaksınız ve sasiracaksiniz :)
Maalesef .

Haha, denerim ama cok zor :) Suskunlugum asaletimdendir'e baglayabilirsem belki mümkün :)

ya yok o bahsettiğin programda bir k.valide vardı, heryerde geziyordu videosu.. gelin adayı kendisini beğendirmek için binlerce şey yapıyor, çocuk tam beğenecek annesinden veto yiyordu sen sus Şehmuz diye ya ne milletiz ha

Saka gibi :) Ben bizimkiler izlerken arada "maruz" kaliyorum ama sosyolojik acidan bircok vaka barindiriyor icinde, bi izleyey im bari bastan sona :)

Eşiniz bir kere şiddet uyguladıysa devamı gelir pişman olup yapmaması çok düşük bir olasılık aileniz sizin dayak yemenizdense boşanmanızı tercih eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…