- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi matmazelAnjel
-
Başkaları için kendini harcama kısmı bu ülkede ciddi düzeyde.Baban sana kiyabilmis mıdır ki elin oğluna göz yumsun?Saygı evliliğin temelidir.peh 3.ayda tokat atmak ne demek yahu?Merhaba Arkadaşlar. Ben evleneli 3 ay oldu. Okulum uzadı yani halen öğrenciyim.
Eşimi çok severek evlendim. 3 yıllık bir sevgililiğin ardından evlendik.
Eşim iyi huylu nazik ve kibar biridir. Ben de öyle bilirdim. Ancak evliliğimizin 2. ayında kendi suçlu olduğu bir konuda kavga ederken bana tokat attı. Ardından hemen pişman olduğunu söyleyip özür diledi. Ve ben de ona tokat attım.
Çok özür diledi, fakat affedemiyorum içimden bir şeyler kopup gitti. Daha 2. ayda bunu yapan bir adam zaman içinde neler yapmaz kestiremiyorum.
Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şu an ayrılsan ailem yıkılır damatlarını çok severler. Onların yanına taşınırsam çok ağır sözler işitirim ve onların mutsuzluğuyla iyice hayata küserim belki 4 ders kalmış okulum bile bitmez. Okul ve eğitim hayatım düşünüşünce 1.5 yıldan önce para kazanmam ya da bir ev geçindirmem pek mümkün değil.
Bunlar fiziksel şartlar bunları geçtiğimizde ben bu kadar güvendiğim bir adamdan böyle muamele görmek ve bu adam benim okul arkadaşım eşin sırdaşımdı...
Çok mutsuzum ve çevremdeki herkesi de mutsuz ediyorum.
eşin sana tokat atmış sende atmışsın ikinizde hatalısınız bence.boşanmak istiyorsan bir önce ayrıl okulu bahane etme derim ben.ailen sonuçta söylenirler ve susarlar.Merhaba Arkadaşlar. Ben evleneli 3 ay oldu. Okulum uzadı yani halen öğrenciyim.
Eşim iyi huylu nazik ve kibar biridir. Ben de öyle bilirdim. Ancak evliliğimizin 2. ayında kendi suçlu olduğu bir konuda kavga ederken bana tokat attı. Ardından hemen pişman olduğunu söyleyip özür diledi. Ve ben de ona tokat attım.
Çok özür diledi, fakat affedemiyorum içimden bir şeyler kopup gitti. Daha 2. ayda bunu yapan bir adam zaman içinde neler yapmaz kestiremiyorum.
Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Şu an ayrılsan ailem yıkılır damatlarını çok severler. Onların yanına taşınırsam çok ağır sözler işitirim ve onların mutsuzluğuyla iyice hayata küserim belki 4 ders kalmış okulum bile bitmez. Okul ve eğitim hayatım düşünüşünce 1.5 yıldan önce para kazanmam ya da bir ev geçindirmem pek mümkün değil.
Bunlar fiziksel şartlar bunları geçtiğimizde ben bu kadar güvendiğim bir adamdan böyle muamele görmek ve bu adam benim okul arkadaşım eşin sırdaşımdı...
Eşim iyi huylu nazik ve kibar biridir.
Evet öyleyimdir teşekkürler :) Siz koca dayağı yediğiniz gün belki anlarsınız durumun ciddiyetini. Burada bir şiddet söz konusu alaya gelmez. İyi öğrenin eğer öğrenemediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum size :)Öylemi ne kadar zekisiin sen
Siz nasıl bi zihniyete sahipsiniz yazdığım mesajdan bunu çıkaracak kadar...Evet öyleyimdir teşekkürler :) Siz koca dayağı yediğiniz gün belki anlarsınız durumun ciddiyetini. Burada bir şiddet söz konusu alaya gelmez. İyi öğrenin eğer öğrenemediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum size :)
Mune abla beni biliyorsun ama cidden sinirlerim gerildi..Karşılıklı sakin olabilir misiniz acaba?
buna icsellestirilmis cinsiyetcilik deniyor. hadi egitimsiz kadınları bir nebze anlıyorum, her gun iq düsüren, kadını asagıladıkca asagılayan programları, hayatın en önemli gayesi evlilikmis gibi gösterip bir erkek ve anası icin "en iyi benim" diye cırpınanları izleyenleri bir nebze anlıyorum, bilincsizler cünkü, birilerini güzellikle anlatması gerek.
ama okumusun cahili hic cekilmiyor.
buna icsellestirilmis cinsiyetcilik deniyor. hadi egitimsiz kadınları bir nebze anlıyorum, her gun iq düsüren, kadını asagıladıkca asagılayan programları, hayatın en önemli gayesi evlilikmis gibi gösterip bir erkek ve anası icin "en iyi benim" diye cırpınanları izleyenleri bir nebze anlıyorum, bilincsizler cünkü, birilerini güzellikle anlatması gerek.
ama okumusun cahili hic cekilmiyor.
ayy o programı bir defa izledim kendimi kesecektim sinirden
bana bu programa bir saat katıl adamla evlenmene gerek yok sonra sana 500 bin deseler katılmam
orada kızlar kendi istekleriyle oğlanlara ve analarına kendilerini sunmak için çırpınıp duruyorlar
utanmasalar kızlar saç saça baş başa kavgaya girecekler erkek için kendileri düşürdükleri durumu görünce utandım resmen
erkeklerin 100 tane şartı var kızı kabullenmek için kızların tek şartı yok yeterki evlensinler
sonra diyoruz ki Türkiye niye böyle kadın haklarında niye böyleyiz niye bu kadar çok kadın ölüyor şiddete uğruyor falan filan
neyse konuyla çok alakasız oldu yazdığım ama bunu görünce yazdım
konu sahibinin de maalesef boşanmadan başka çaresi yok
yazdıklarıyla bana boşan demeyin de ne derseniz deyin demiş kısaca ama asla düzelmez bu adam
sen sus Şehmuz
Haha, denerim ama cok zor :) Suskunlugum asaletimdendir'e baglayabilirsem belki mümkün :)
ya yok o bahsettiğin programda bir k.valide vardı, heryerde geziyordu videosu.. gelin adayı kendisini beğendirmek için binlerce şey yapıyor, çocuk tam beğenecek annesinden veto yiyordu sen sus Şehmuz diyeya ne milletiz ha
Merhaba Arkadaşlar. Ben evleneli 3 ay oldu. Okulum uzadı yani halen öğrenciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?