- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi matmazelAnjel
-
Malesef...keşke bir ayna olsa arada geleceken kesitler gösterse ,konu Sahibi eşini seviyor ,gururunu yediremesede eşi kendini affettirince evliliğine devam edecek büyük ihtimal ,ins devamı gelmez ama istatistikler diyorki şiddet varsa vardır yoksa yoktur ..Hanımlar sakin olalım ve şiddete haklı gerekçelere bulmayalım, bir tokat veya bir yumruk fark etmiyor, ne yazık ki çoğunlukla devamı geliyor
Ne yazık ki öyle, çoğunlukla şiddetin devamı oluyor, yaşanmasa, kimse kimseye şiddet uygulamasa ve şiddet doğal karşılanmasa keşke ama işte maalesef bizim keşkelerimizin yanında birde gerçekler var ki çok üzücü.Malesef...keşke bir ayna olsa arada geleceken kesitler gösterse ,konu Sahibi eşini seviyor ,gururunu yediremesede eşi kendini affettirince evliliğine devam edecek büyük ihtimal ,ins devamı gelmez ama istatistikler diyorki şiddet varsa vardır yoksa yoktur ..
Siz nasıl bi zihniyete sahipsiniz yazdığım mesajdan bunu çıkaracak kadar...
Bir kadın olarak böyle bir şeyi asla düşünmeyeceğimi bu zihniyette hiç olmadığımı yıllardır beni tanıyanlar çok çok iyi bilir bir mesajdan ne kadar saçma manalar çıkardınız tebrik ederim..
Hıhı tabi ben bayılırım kadınlar şiddet görsün..
Beyin fukarası seni !
Mune @Kazen
Mesajım aynen şöyleydi
"Size gelince bir tokattan hoppala boşan diyemeyiz..
en azından çocuk konusunda çok dikkatli ol okuluna odaklan"
Akıl sahibi bir insan burda nedemek istediğimi anlar boşan demedim çözüm yolları bulun,Konuşun vs.
Bi psikiyatriste gidin gerekirse..
Dayak ye bacım dayak iyidir mi dedim !
Ben bayılıyor kadınların dayak yemesine mi dedim ?
MissCherryBlossom
@yesilkalp
arkadaşlar saldırmaya yer arıyor bakın ben kaç senedir burdayım sizin gibileri çok gördüm çok sustum,çok sineye çektim ama HADDİNİZİ BİLİN !
Ne münasebet yahu.
1 tokat ne ki ye otur aşağı yazmışsınız. Burası pekçok insanın okuduğu bir platform, buraya böyle bir cümle yazıp kadınlara kötü örnek olamazsınız.
İnsanlar yazılacakları zaten yazmışlar, çnce saçmalayıp sonra saçmaladığınızı yazqnlara haddini bil yazmak cidden çok zavallıca.
Açıktan okumuyorum. Örgünüm.
Herkes öğrenciyken evlenmeseydin böyle bir şeyle karşılaşmazdın yazmış doğrusu bu düşünceyi biraz sığ buldum. Ama belki öğrenciyken evlenmeseydim kendimde daha güçlü bir şekilde çekip gitme gayretini bulabilirdim. Ayrıca evliliğim teorik olarak okulu bitirmem gereken senedeydi 4 senelik bir fakülteyi 5. seneye uzattım.
Eşime boşanma konusunu açtım kabul etmedi şaşırmayacağımız üzre. Ben de kendisine açık bir şekilde bu durumun tekrarlanırsa 3. bir şansımızın olmadığını söyledim. Tabi ki boşama kararımı ertelememin ya da onu affetmek istememin sebebi onun boşanmak istememesi değil. İnsanız ve vazgeçemiyoruz en azından ben henüz vazgeçemiyorum. Yukarıda birinin de yazdığı gibi eşim harkulade bir sevgiliydi. Belki çok kötü bir koca olacak ama görmeden vazgeçersem bu yükü onla paylaşmış olacağım.
Başka bir olay olursa buradan yazacağım hem bilgilendirmek adına hem de benim durumumu yaşayan insanlara bir nebze ışık tutması için. Eğer eşim gerçekten bir daha böyle bir hataya düşmezse bunu da 1 1.5 sene içinde ya bu konuda ya başka bir konu açıp bunu da yazacağım.
Son bir konu, insanlar demişler ki ailene durumu anlat senin dayak yemeni destekleyecek değiller ya evet desteklemezler ama maalesef bana boşan gel de demezler. Türkiyede yaşıyoruz bu gerçeği de unutmamak lazım.
İş görüşmelerine gitmeye başladım. Muhtemelen pazartesi başlayacağım. Ama kendi braşımda en fazla stajyer olarak çalışabiliyorum maaşı asgari ücretin altında buna rağmen bir yerden başlamak lazım.
iyi kötü tüm düşünceleriniz için teşekkürler...
Konu şiddet olmasaydı bu mesajınıza katılmakla kalmaz dogru-yanlış farketmeksizin seçimlerimi de benzer şekilde yapardım.
Fakat bu yazdıklarınızı "öfke kontrolünü saglayabilmesi için bir defaya mahsus şans vermek" olarak okuyorum.
Eşinizin yaptıgı şey ise birden bire ne dedigini bilmemekle tanımlayamayacagım kadar agır.
Eğer siz bu noktaya geldiyseniz zaten bunun öncesinde fiziksel olmasa da tartışmalarınızda benzer şiddet egilimleri gösterdigini, sonunda cevap veremedigi ya da haksızlıgını kabullenemedigi için böyle birşeye başvurdugunu düşünüyorum.
Yani size saygısı yoksa farklı konularda, farklı zamanlarda zaten tartışmalarınızdaki tavrı ve kurdugu cümleler ile bunu belli etmiştir fakat üstünde durmamışsınızdır. Tokat ise bu durumun daha da somutlaşmış halidir.
Elbette bu sizin hayatınız, son karar size ait... Umarım tekrarlarını ya da daha kötü şeyler yaşamazsınız.
Hayır aksine sevgililiğimiz dahil hiçbir kavgada kırıcı dahi olmayan bir insandır. Kalbimin bu kadar kırılmasındaki sebep de hiç beklemediğim bir şey olması. Azıcık bile böyle bir şeyi hissediyor olsam evlenmezdim zaten.
Bir tartışmanın tansiyonu yükselmeden, hakaret bile olmadan birden bire o elin kalkması olayın akışına pek uygun gelmiyor.
Eğer öyleyse eşinizin öfke kontrolunun olmamasına ve şiddet göstermesine ek olarak ciddi bir problemi var diye düşünürüm.
Akıl saglıgı yerinde hicbir insan durup dururken bir insanın üzerine yürüyüp tokat atmaya çalışmaz herhalde.
Neyse. Sizin kararınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?