Aynı apartmanda kv gil

Bir de sürekli evini temizleten kayınvalideler var. Allah akıl fikir versin valla benim kayınvalidem bi kere gel evimi süpür dememiştir. Tam tersi o gelir bana yardım eder 2 çocuğum olduğu için. Bu kendine köle arayan kayınvalideleri de burdan Allah’a havale edeyim, yani o gelinler olmasa pislik içinde mi yaşayacaklarmış acaba?

Konu sahibi hamilesin sanırım. Sen bebek dogunca gör. Devamlı bebeği görmek isticek, kolundan çekistirip durcak bebeği gel gel diye. Bebekle seni bi başbaşa bırakmıcak, bebeğini senden kıskancak, kendi doğurmuş gibi davrancak daha neler neler. Allah şimdiden sabır versin sana. Bunlar iyi günlerin

Siz tam olarak neyi problem ediyorsunuz? Ben de aile apartmanındayım benim kayınvalidem de her gün gitmemi ister hatta laf sokar. Ancak ben bazen şaka ile bazen gözlerimi berelterek yalnız kalmayı sevdiğimi, sürekli görüşmek istemediğimi söylüyorum. Daha dün "gidip geldiğin yok aynı apartmanda" dedi. İşlerim var anne dedim nazikçe. İşin hiç bitmiyor diye karşı atak yaptı, "asosyalim ben. İnsan sevmiyorum. Uzaktan seviyorum" dedim. Hani her türlü deniyor şansını. Şaka ile, laf sokarak, şikayet ederek. Sonuç değişiyor mu? Hayır. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde. He deyip geçin aman.

Bende yeni evlendiğimde kayınvalideme yakın oturdum 6 ay her gün beni çağıdırdı tek başına canın sıkılmıyor mu gel derdi ben yalnızlığı seviyorum canım sıkılmıyor diyordum sonra eşime söylerdi eşimde ev ev sahibi davet ediyor bazen ona gidiyor canı sıkılmıyor derdi (ev sahibimde eski iş arkadaşımdı yabancıda değildi) eşim öyle deyince sinirlenip ben burda varken ona neden gidiyor derdi.
Hiç tınlamadım 6 ay sonrada uzağa taşındık oda alıştı şimdi 1 yıl gitmesem umurunda olmaz oh ne güzel

Bende yeni evlendiğimde kayınvalideme yakın oturdum 6 ay her gün beni çağıdırdı tek başına canın sıkılmıyor mu gel derdi ben yalnızlığı seviyorum canım sıkılmıyor diyordum sonra eşime söylerdi eşimde ev ev sahibi davet ediyor bazen ona gidiyor canı sıkılmıyor derdi (ev sahibimde eski iş arkadaşımdı yabancıda değildi) eşim öyle deyince sinirlenip ben burda varken ona neden gidiyor derdi.
Hiç tınlamadım 6 ay sonrada uzağa taşındık oda alıştı şimdi 1 yıl gitmesem umurunda olmaz oh ne güzel
Hiç tınlama pes etme gitme mecbur kabullenip alışacak.

Konunuzu bastan aşağı okumadım. Çünkü yüzüm yumusak demissiniz yüzünüz yumusak olsaydı böyle konu açmazdınız.
O yüzden bir an önce kendiniz olun ve güzelce mesafenizi koyun. Fake yüz sergileye sergileye geçmez ömür.

Tüm kalabalıgın içinde güler yüzlü ol.onunla göz teması kurma.basbasaykende kötü bak.eger ogluma şikayet ederse sen oglunun yanında cok iyi davrandıgın için eşin inanmıcaktır annesine.bunu bana kayınvalidem ögretti.bana aynen öyle yapıyodu.sonra bende yapmaya basladım şimdi köşe bucak kaçıyor benden

Bende 15.20 dakika uzaktayım ama yürüyerek değil arabayla 15 dakika benimde ilk zamanlar cok cagırdılar her cagırdıgında gitmedim canım istediğinde gittim eşim olmadan gitmem zaten oda alıstı cok cagırmıyor. İş olarak sadece bulsasıkları makinaya dizerim başka iş yapmam kendi evimi zor temizliyorum bebekten dolayı

Benimde aynı bina. Hergun mutlaka uğrar mutlaka !! Suratta yapsam tavırda yapsam gelir. İzin istemeden girer oturur. Bı yere gittiğimiz görse mutlaka öğrenir nereye gidiyorsunuz neden gidiyorsunuz. Ya da görmeden gittik diyelim gelir nereye gittiniz ne aldiniz.
Beni hergun birine misafirliğe götürmek ister gitmiyorum yaşlılarla ne yapıyım ben. Gitmedigim için bana asosyal gözle bakar. Sanki sosyallik onun arkadaşlarına gitmek.
Umarım ev alirda uzak bı yere tasinirim yoksa bu böyle çekilmiyor malesef.

Tasinmadan önce biseyinize karismam dedi hatta eşim sürekli gelmeyiz yemeğe falan dedi TM dedi. Ay bı taşındık kadın delirdi resmen yemekler bir yenmiyo diye iki yıl geçti haala daha bir gün gitmesem ertesi gün usanmadan sorar ne gelmediniz diye bikmadi sormaya

Anlamıyorum bu kayınvalideleri. Sevmediğin insanı yanında her dakka burnunun dibinde görmekten ne anlarlar bilmem.
Gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum 1.5yıldır ben de aynı olayı yaşıyorum görüşünce insan gibi davranmıyor sürekli de görüşmek istiyor mal mı ne ya insanın psikolojisini bozuyolar hem de bende 1değil 2 kv var eşimin teyzesi daha çok karıştı ilk günden anlamsız dusmanliklar yaptı evime de kabul etmiyorum gitmiyorum da artik ama bıkmadan usanmadan eşime söylüyor ne zamana kadar benle gorusmeyecek diye ama elinden gelse bi kaşık suda boğar anlamadım gitti ne bu sevmedigin laf soktuğun insanla konuşma görüşme hevesi

Gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum 1.5yıldır ben de aynı olayı yaşıyorum görüşünce insan gibi davranmıyor sürekli de görüşmek istiyor mal mı ne ya insanın psikolojisini bozuyolar hem de bende 1değil 2 kv var eşimin teyzesi daha çok karıştı ilk günden anlamsız dusmanliklar yaptı evime de kabul etmiyorum gitmiyorum da artik ama bıkmadan usanmadan eşime söylüyor ne zamana kadar benle gorusmeyecek diye ama elinden gelse bi kaşık suda boğar anlamadım gitti ne bu sevmedigin laf soktuğun insanla konuşma görüşme hevesi
Cevap veriyorum. Biz gelinler küsünce gitmeyince, bize rahat rahat laf sokup bizi istedikleri gibi yönetemicekler ve dogurdugumuz cocuklarımiza da aşırı saldırıp yapisamicaklar bu yüzden sık görüşmek istiyorlar biz gelinlerle, hem laf sokup hem görüşmek istiyorlar işte, evlilikler böyle bitiyor onlar yüzünden

Back
X