ayni babasi

Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
aynı durum bizdede oldu.daha beteri.amanda aynı babası tıpkı onun gibi akıllı.aklı babasına çeksin.halasının yorganını öretelimde ona çeksin onun gibi zeki olsun.bu çocuk maşallah çok ayık bize çekmiş.neden çünkü ben dahil ailede zeki akıllı ayık yok.haa şunuda belirteyim benim ailem okumuş hatta okumayan yok herkes iyi bir meslek sahibi ancak kv tarafı vasat yerlerde ne okuyan var ne düzgün iş sahibi olan.ben bu durumu ezikliğe ve böyle kapamaya bağlıyorum.

Bebegim daha dogmadi ama 4D ultrasonla asagi yukari esime benzedigini biliyoruz. Ben ciddi ciddi esime benzettim. Dahasi ailem ve arkadaslarim da gorur gormez "ayni babasi" diyor ve bunu her duydugumda mutlu oluyorum. Asik oldugum adamin bir kopyasi, daha ne isterim.

Siz esinizi sevdiginize emin misiniz?
Yuh yani ne alaka.ben esimle severek evlendim ve bebegimin esime benzedigini bende ultrosan goruntulerinde hep solerdi ve ona benzemesi benim cok hosuma gidiyor ona diyincede cok mutluyor.soz konusu o degil.annemde degil onada hatirlatma yapim sorun benimmm:)ben sadece sordm benimle ayni duyguyu yasayan oldumu die demisler baska derdinizmi yok baska derdim olsa yazardim benimkisi muhabbet iste..

bence siz abartıyorsunuz.
belki gerçekten babasına çok benziyordur o yüzden hep dile gelecek bu konu..
misal benim oğlumda bana hiç benzemiyor. beni bakıcısı sanan bile oluyor. oğlum 2,5 yaşında bunu her oğlumla yanyana geldiğimizde duyuyorum ben. eşimi de çok sevdiğim için hoşuma gidiyor.

bu arada ben kapalıyım kardeşlerim diyor ki abla kulağı aynı sen :D görünmeyen yerim benziyormuş :D

Ama bu hep olur.Benim bebekligimi bilenler yegenimi gordugunde ilk tepkisi chelzynin kopyasi oluyor ki ben de halayim :) Abimin oglu yani.Cidden yanyana şopluyorum fotograflari bu kadar benzerlik olmaz.Ama biz itinali davranirdik yengemin yaninda cok dillendirmezdik bunu.Anlayis iste.

Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr

Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda:KK70:
bence inşaallah babası gibi şunu şunu yapmaz de o her dediğinde.ayyy allah korusun felan dersin ayrıca

Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr

Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda:KK70:
Gereksiz takıntı yapmışsın.Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin de,varsın babasına benzesin.

Nolurki eşinize benzese, ne güzel işte.
Hem sorun değil benzesin diyorsunuz
Hem kayınvalideyi severim, kv sorunu değil diyorsunuz.
O halde sorun ne?
Lohusalık hali.. Olur öyle şeyler
Evet benziyor, çok sevdiğim için benzettim deyin geçin, bunlara takılmayın

benim kızım aynı babası, bırakın kayınvalideyi markette bile söylüyorlar hayatımızda bu kadar benzeyen baba kız görmedik diye, zamanla alışıyor insan, söylemeseler de babası yani, sanki ben taşıyıcı anneymişim :KK70:

Aman boşver canım ya benim kayınvalidem de çok severim çok iyi anlaşırız ama her ortamda (özellikle gelinlerin yanında) benim çocuklarım çok güzel der birde ağlamaya başlar ben hiç bir tarafıma takmam..

Bir keresinde eltim kızmış anne biz güzel değilmiyiz diye :) Kv bunu bana anlattı ben de dedim

Eee anne eltim diyor muymuş ben kayınvalidemi annem den çok seviyorum diye dedim her halde herkesin kendi canı kendine güzel, güzellikle hop tıkadım lafı ağzına :)

Siz de deyin babasına benzeyecek tabi çok sevdim aslan gibi evlat verdim ona

Benim oğlum babasının kopyası, doğduğunda herkes "bu kadar mı bir bebek benzer babasına" diyordu herkes.
Kayınvalidem "ay çok güzel bir bebek, aynı babası gibi, oğlumda bu kadar güzeldi çok nazar değerdi" der hep, hala da diyor. Hatta oğlum için bazen "bunun güzelliği başka" demişliği de var.
Kendi kuzenim "ya abla sen bu çocuğu pazarda kaybetsen kimin çocuğu olduğunu bilirler, babasına getirirler" der.

Nasıl oldu bilmiyorum ama, fotokopi gibi maşallah...

Bence gurur duyun derim, Sonuçta armut ağacının dibine düşer, gidip elma ağacı dibine düşecek değil ya... Çokta takmayın kafaya. Zamanla onlar görünüm değiştiriyorlar. anneyi de andırmaya başlıyorlar. Evlat sizin evladınız, varsın babasına benzesin, ne çıkar.

Tutup başka birine benzemesin de, o zaman sıkıntı... :rolleyes::rolleyes:

Klasik logusa sendromu zaten sende sölemişsin.hemen hemen yeni doğum yapmış tüm arkadaşlarım bebeklerini herkesten kıskanıyor dokunmalarını bile istemiyorlar.geçecek merak etme.hem negüzel sevdiğin adama benzetiyor.gerçi sen şuara kocanıda sevmiyondur sendromdan.ben şimdiden uyuz oluyomda hormonlardan :)

Benimkilerde ilk oğlumu herkez bana benzetirdi " ayni annesi diye" kv her seferinde "yook ayni babasi" derdi herkez. Bende babası tabi kime benzeyecek ona benzeyecek derdim. Taki ikinci oğlum olana kadar. O zaman" ilk oğlan anneye benziyorda ikinci ayni babası "demeye başladilar. Aman takilma he de geç. Ben bazen biri onlarin yaninda deyince anneye benziyo diye, ben diyodum yooo babaya benziyo yani babasi tabi benzesin. Bana benziyo demesinden iyidir.:KK45:

Kiz mi erkek mi? Yani baska seye odaklanmaya calis, torunun oldugunda sen de yaparsin belki :D
Sen dua et kiskanmiyor oglunu, cevremde var da kadin catismasi neymis gozlerden görüyorum .bakis yetiyor fenaaaa

Valla bende kızımı aynı babasına benzetirim.Allah'ım huyu suyu yüzü gözü kaşındaki tüylerin sıralanışı bile aynı babası.:KK53:
Eşim bana gıcık oluyor mudur acep:işsiz:

Benim oğlum bana benzer hani beni tanınayım oğlumu tanıyanlar bu onun annesi der

Görümcem vs de sana benziyor der doğduğunda da öyle idi şimdi de eşime benzemez

Neyse Kv eşime benzetenediği için Abi'sinin küçüklüğüne benzetti şimdiki haline benzemiyor da küçükken böyle imiş yersen

Eskiden çok foto yok görümcem hatırlayamıyor o da küçük eşim yok zaten o zaman Kv ille kendi tarafına benzetecek yani kısaca uydurdu

Komşunun kızı var aynı babası mesela ona biz de diyoruz aynı diye ama annesine de saçı benziyor onu da ekliyoruz vs

Çözüm yok

Bu konuda yalnız olmadığını bil ve üzülme

Sen sukret ayni babasi diyolarmis benim yavrumun ultrason goruntusunu kp gordu buyuk oglundan ilk torunu var ona benzetir bi gun sinirlenip he evet cocuk kaynimin cocuguna benziyo bi bokluk olabilir dicem tabi is kakaya saracagi icin icimden sovup disimdan gulumseyip hayir benzemiyo diye gecistiriyorum..

Bizim oyle bi problemimiz yok zira biz esimle birbirimize cok benziyoruz bir elmanin yarisi gibi:KK68:hatta beni esimin kiz kardesi sanir bizi tanimayanlar o yuzden oglusum ikimize de benziyo :KK70:ama gozleri bana benziyo :KK30:farkli olarak

Ben oğlumun nasıl olduğunu bilmesem ,eşimin kendini klonlattığını düşüneceğim. Daha once kimsede gormedigim bir benzerlikleri var.

8 yildir oğlumu istisnasız her gören üzülme 2.olursa sana benzer diyor. Yok ben kafaya takmiyorum desemde herkeste aynı cümleler.

Lohusayken çooookkk kafama takıyordum. Baktım taksamda takmasam da tıpkı baba üzülmekten vazgeçtim :63::63::KK16:

Var benim seninkinden de beter olmuştu:halay:
Söylüyor işte yapacak bir şey yok :işsiz:
Bende artık ya ,aaa,:KK57: gibi şaşkın davranıp öylemi ilginç deyip kafa buluyordum:KK69:

Back
X