Bu şartlar altında çıkarmaz. Ki başka yorumlarda da aleni şekilde kendisi kitabına uydurup yapmayı istediğini, abisi gelecekmiş gibi ihtarname çekip yine de annesinin oturacağını, kocasından tüp bebek yapıp boşanıp oraya geçeceğimi defalarca belirtmiştir. Yasal olarak açık bulup kiracıya sıkıştırmak amaçlı biri. Diğer kira evlerimiz diyerek bundan başka evlerinin de olduğunu kendi ifade etmekte.
Konu sahibi detaylı detaylı planlar yapıp duruyor da böyle detaylı planlar bozulmasıyla meşhur.
Tüp bebek yaptı diyelim hamile kalmasının garantisi var mı?
Hamile kaldı diyelim, koca boşanmayı kabul edecek mi? Çekişmeliye gitse yıllarca sürecek bir davadan bahsediyoruz ve konu sahibi evi terkettiği için suçlu durumuna düşecek.
Koca anlaşmalı boşanmayı kabul etti diyelim, konu sahibi hamilelik sonrası nasıl geçinecek? Nafakalar yetersiz biliyorsunuz.
Ücretli izni var diyelim, kiracı eve taşınmadınız diye kızıp dava açarsa ne olacak?
Kiracıyı atlattık, abi konu sahibinin eve bedava çökmesine kızmayacak mı? Evi boş tutacağız vs demesinden abiden biraz çekindiğini anlıyorum.
Nasrettin hocanın gölün maya tutması hikayesine dönmüş iş. Bu adımlardan biri tutmasa konu sahibi mahvoldu.
Bu kadar dalavere yerine:
- Konu sahibi bebeği yapar, anneyi ikna edip evine bakım için yerleşir, uzun vadeli kalır, zaten kocayla araları bozuk. Kiracı yerinde kalır, abi birşey diyemez. Konu sahibinin iş veya bakıcı sıkıntısı olmaz, evde anne desteği var.
Anneye konu sahibi de günlük işlerde yardım eder, eve ekstra ısıtma konulur, zaten çift maaş gelecek, para bol. Tabi annenin dizinden sıkıntısı olmadığını varsayıyorum, varsa tüm mesajım boşa gitti.