1250 tl ye oturan kiracı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 yıl dolmadan %25 dışında zam yapamazsınız . 5 yıl dolunca çevre evlerin fiyatları ile eşitleyebilirsiniz. Artık 10K mı olur o zamana göre eşitleme hakkı yasal olarak veriliyor .
Burada ki konulardan okuya okuya öğrendim ..
10 yıl dolmadan çıkartamazsınız
Ama kp oğlum oturacak diye kiracısını çıkartabiliyor . Kendisi ya da 1. Dereceden yakınlarını oturtabiliyor. Ama böyle olunca bir süre kiraya verme yasağı var. Evden çıkarmak için bahane olarak kullanmayın . Eğer gerçekten oturacaksanız bu hakkınızı kullanabilirsiniz .
İnanılmaz bir konut krizi var . Satılık evler de aynı durumda . Bu karmaşa 3 - 5 yıl sürecek sonra fiyatlar tavandan eşitlenecek . Bu kavgalar bitecek ama insanlar o kiraları nasıl verecek bilemiyorum .
 
Bizden bağımsız büyük şehirde bahçeli 3+1 ev için 1250 tl kira sizce çok ucuz ve evin sahibine haksızlık değil mi?
Madem o ev o kadar güzel, hem bahçeli hem şehir merkezinde (ki siz uzak ilçe kasabasindasiniz) ve o ev zaten kocanız için alındı, neden en baştan o eve cikmadiniz? Her ikiniz de üç yıllık kiracıymissiniz
 
Yasal hakkı bir yere kadar diretirsiniz adam o zaman 1-2 seneye çıkartırım diyor çocuğum okula gidiyor kava kıyamet yasal hak diye kötü mü olalım milletin evinde bedava. Mı oturalım
Devlet zamları yaparken kimse yapma diyor mu ev sahibi devletin yapmadığı iyiliği yapıp beni 1250 ye mi oturtsun
Nasıl çıkartıyor ya, siz önce kendi hakkınızı aramayı öğrenin sonra karışın milletin işine.Benim kiram 2500 liraydı, 5000 yspıyorum ve bir daha hiç bir şekilde rahatsız edilmek istemiyorum dedim.Kabul etti tabi ama satacağım evi diyerek gitti.Uğraşsın dursun,o uğraşırsa ben de uğraşırım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X