aynı durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen?

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
slm arkadaşlar bu konuya benzer konular var ama aynı değil bat (beklenen adet tarihim) 15 aralıktı dündü yani çok şükür atlattım yaklasık 1 haftadır sanki regl oluyormuşum gibi agrılar oldu ama birsey yok sat (son adet tarihim)19kasım burdaki okudugum bazı yorumlarda bat a 5 gün kala test ileçift çizgi görenler olmuş bende 5 gün kala aldım yaptım çıkmadı hatta dün bile yaptım çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim ve bu ay çok istiyorum rabbimde nasip ederse canlar

Cnm batin gecmesini bekle iyice bi arkadad 3. Gunu bi arkasta 1 hafta sonra gordu coft cuzgiyi insallah vardr su mubarek gunun hurmetine

Ben sata 2 gün kala öğrenmiştim çok silik bir cizgiydi bence erken kişiden kişiye değişen bir durum ve sata 8 gün kala doktorum kan testi yaptığında hcg 0.1 di bana hamile değilsin tarzında kelimeler kullanmıştı çok üzülmüştüm sıkma canını bekle inşallah güzel haberlerini alırız

Cnm batin gecmesini bekle iyice bi arkadad 3. Gunu bi arkasta 1 hafta sonra gordu coft cuzgiyi insallah vardr su mubarek gunun hurmetine
dündü batım ama cnm ya ayın 19 na kadar yolu var bakalım hayırlısın cnm yaa inşlh adet olmam

bende ayın 19 na kadar bekleyim dşyorum test falan almayacagımm ya eşime süpriz tapmak istyrumm ama ona hep umutlanma gibi setler söylüyorum arada

inşlh cnm yeni yıl yeni bebiş dahaaaa allahımmm nasip ederseeee...isteyen herkeseeee inşlh..

cnm benim 5gun gecti 6.gunun sabahi silik cizgi cikti hemde erken gosteren testlerde bekle bikac gun daha gelmezse yaparsin..

cnm benim 5gun gecti 6.gunun sabahi silik cizgi cikti hemde erken gosteren testlerde bekle bikac gun daha gelmezse yaparsin..
inşlhhh yani 19 na kadar beklemeyim mi diyorsun cnmm

en azindan adetin 3gun gecsin oyle yap canim..benimki gec dollenmeydi insallah vardir bebis..

inşlhhh yani 19 na kadar beklemeyim mi diyorsun cnmm

Cnm eğer kan testi yaptıracaksan bekleme, benim adetime 1 hafta kala hcg 28 çıkmıştı.
Ama idrar testi yapacaksan bekle 3 gün geçsin.
İnşallah hamilesindir, bu mutlu haberi verirsin eşine sevdiklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…