Olay basit.. Çocuğun eli ayağı düzğün, sevgili arkadaşımız da işin burasına tutulmuş. Her bayan gibi, sabahları uyandığın da, yanın da eli ayagı düzğün biri olsun istemiş. Bu yüzden belirli olumlu kişilik özellikleri arkadaşına atfediyor. Yakışıklı erkek karakterler de bu bilinç hakim olduğu için, evlilik hayalin de ki kız arkadaşlarının bilinç altına, çeşitli sorunlar üretip yüklerler. Ki, kız arkadaşı olası sorunları dert edip kararsızlığa sürüklensin, ama aynı zaman da ilgi ve alakası da devam etsin. Hatta mümkünse her şeye açık olsun.
Sana tavsiyem, bir insanı karakteristik olarak niteleyebilecek derece de bir özelliğin olduğunu düşünmediğimden, seni fiziki diliyle aldatmaya çalışan bu erkek arkadaştan mümkün olduğunca uzak dur. Şundan emin olabilirsin, bu iş olmayacak ve taviz verirsen, kullanıldığınla kalacaksın. Çünkü duygularının hiç bir önemi yok. Sadece kendine belirli duygular yakıştırıp, o duyguları yaşamak istiyorsun.
Farkın da değilsin.. Sadece kendini kandırıyorsun ve olası hatalar zincirine bile bile sürüklenmek üzeresin. Bahanen hazır nasıl olsa..
" ama ben bu kadar adi bir insan olduğunu nereden bilebilirdim ki, evlenmek istiyordum, tek derdim mutlu bir yuva "
Sadece bu sözleri söyleme iç güdüsüyle bile, bu olası sonuçları göze alabilirsin(nasıl olsa yaşadıklarım bana yeter, ardından beddua profili çizer, masumane hayatıma dönerim).
Tedavi görmen, çocuğa inanmış olmanla alakalı değil, sadece o çocuğu kaçırmak istemiyorsun. Çünkü yakışıklı, demi :)
Diyelim ki, yukarı da yazdıklarım da yanılıyorum..
O halde şöyle ikaz edeyim.
Kendini kandırmayı bırakıp, hayatına dön, böylesi tuzaklara da düşme..
Yakışıklı bir erkeğin, kadın alternatifi çok, romantik(evlilik) duyguları ise yoktur. Ama güzel bir kadının romantik(evlilik) duyguları çok, fakat o duyguların alternatifi yoktur. Çünkü hepsini, tek bir erkekte tüketmek gibi delice bir huyu vardır..!