aynı evde iki yabancı!

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar son konumu bilirsiniz eşimle hala konuşmuyorum iyice inada bindi iş ve üstelik ilk söylediği sözlerden daha ağırlarını söyledi . dün ailelerle hep bir aradaydık beni kıskandırmak için elinden telefon düşmüyor aslında haber sitelerine bakıyor görüyorum. Aileme karşı saygılı ve sevgili sohpet muhabbet bizde onların yanında normal gözüküyoruz tabi.. neyse bu arada eve geldik tekrar iki yabancıya döndük mutfakta bir şeyler hazırladı banada yemedim çünkü içim çok kırık ona ... haksız olsa da inadından vazgeçmiyor işin kötü yanı ise her zaman haklı bile olsam ve benden ilk yaklaşmamı bekler bunu yapmayınca uzadıkca uzuyor ayrılmak istediğini söylemişti biliyorum ki sinirden çünkü hareketleri hiç ayrılmaya yönelik değil bilmiyorum ne olacak , seviyorum ama yoruluyorum. ve bu yorgunluk beni uzaklaştırıyor

Bizde eşimle kavga edince edince esim ilk adımı benden bekliyor artık ve ben haklı olsamda mutlaka kendisini haklı çıkarıyor...bende esime suan yabanciyim kavga etmediğimiz halde hemde...takmamaya çalışın

Biz de Su an ayni evde iki yabanciyiz... Hatta dun gece esim salones, Ben yatak odasinda , sorunlarimizi mesajlasarak konustuk dusunsenize ! Ayni evde gece yarisi
mesajlasarak iletisimmmmm... Yalvaracaksin diyor bana.. ilk adimi atmaz hic.. ve sizin durum bizden daha Iyi cunku esim asla ailemle gorusmez buna bayramlar da dahil

Keşke şu ilk adım meselesini alıştırmasaydınız.
Eski konunuzu da biliyorum küslük bu kadar uzamamalıydı.
Ona gerçekten kırıldığınızı gösteren bir mesaj atsanız?
2-3 gün de ailenizin yanında kalsanız?

İletişim yollarını kapatarak büyük kötülük ediyorsunuz kendinize..

KALMAK İSTEDİM CANIM İZİN VERMEDİ KALAMAZSIN DEDİ GİT AKŞAM OTUR GUNDUZ GİT AMA KALAMAZSIN DEDİ

EVET ZORMUŞ SENİN DURUMUNDA ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE KARIŞMAZ MESAFE KOYMAZ ODA BENDE BİZ BAŞKA BÜYÜKLER BAŞKA DERİZ

EVET CANIM NE YAZIK Kİ BAZEN ÖYLE OLUYOR. BEN YANINA GİDİP HIC BIRSEY YAPMASAM SADECE SARILSAM HEMEN YUMUŞAR SARILIR BİRSEY OLMAMIŞ GİBİ AMA HER SEFER BÖYLE OLURMU YA.. HATALI ÖZÜRDİLEMESİNİ BİLECEK İYİLEŞTİRME YAPACAK

bence uzatma yeni evliysen evlikte olur boyle seyler kadinlar olmasa erkekler olmaz zaten bu seferlik ilk adimi sen at sonrasi temkinli ol merak etme pesinde kosacaktir ben oyle yapiyorum hatalida olsa konusuyorum bakiyorum aksam sarilmis cicek yetirmis aci cekme bosu bosuna

neden kolunuzu büktü ? bır taraf sinirliyken diğeri susmalı denir hep ama bilmiyorum..
Konu biraz derin.. esimi taniyamiyorum artik.. beni seviyor ama anlayis sifir.. umarim sizin durumunuz iyi olur.. Herkes mutlu olsun yaaa ne hayallerle evleniyoruz...

Konu biraz derin.. esimi taniyamiyorum artik.. beni seviyor ama anlayis sifir.. umarim sizin durumunuz iyi olur.. Herkes mutlu olsun yaaa ne hayallerle evleniyoruz...

BAK İŞTE BENDE ÖYLEYDİM TANIYAMIYORUM DİYORUM ODA BENIM İÇİN AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORMUŞ MEĞERSE IKIMIZDE DAYANAMIYORUZ ASLINDA AŞK BASKIN ÇIKIYOR BARIŞIYOR INSAN ÖZLÜYOR AMA GURUR İŞTE BAZEN DUR DIYEMIYORSUN

Ewettt... Ben bi sekilde supe terapisi almak istiyorum tek cozumumuz bu.. ben de psikolojik danismanim bu arada..

aile terapisi dicektim .. kendi sokugunu dikemez terzi.. bi meslektasimdan yardim almaliyim

aile terapisi dicektim .. kendi sokugunu dikemez terzi.. bi meslektasimdan yardim almaliyim

evet anlıyorum sizi tabı terzi sökük muhabbeti çok doğru.. umarım ıyı olur hersey çünkü her insan zor kımının turlu turlu huyları var en ıyısı sevdiğim emek verdiğim değer verdiğimle birşeyler olsun değişelim karşılıklı diyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…