Biz de Su an ayni evde iki yabanciyiz... Hatta dun gece esim salones, Ben yatak odasinda , sorunlarimizi mesajlasarak konustuk dusunsenize ! Ayni evde gece yarisi
mesajlasarak iletisimmmmm... Yalvaracaksin diyor bana.. ilk adimi atmaz hic.. ve sizin durum bizden daha Iyi cunku esim asla ailemle gorusmez buna bayramlar da dahil
Keşke şu ilk adım meselesini alıştırmasaydınız.
Eski konunuzu da biliyorum küslük bu kadar uzamamalıydı.
Ona gerçekten kırıldığınızı gösteren bir mesaj atsanız?
2-3 gün de ailenizin yanında kalsanız?
EVET ZORMUŞ SENİN DURUMUNDA ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE KARIŞMAZ MESAFE KOYMAZ ODA BENDE BİZ BAŞKA BÜYÜKLER BAŞKA DERİZBiz de Su an ayni evde iki yabanciyiz... Hatta dun gece esim salones, Ben yatak odasinda , sorunlarimizi mesajlasarak konustuk dusunsenize ! Ayni evde gece yarisi
mesajlasarak iletisimmmmm... Yalvaracaksin diyor bana.. ilk adimi atmaz hic.. ve sizin durum bizden daha Iyi cunku esim asla ailemle gorusmez buna bayramlar da dahil
Biz de Su an ayni evde iki yabanciyiz... Hatta dun gece esim salones, Ben yatak odasinda , sorunlarimizi mesajlasarak konustuk dusunsenize ! Ayni evde gece yarisi
KALMAK İSTEDİM CANIM İZİN VERMEDİ KALAMAZSIN DEDİ GİT AKŞAM OTUR GUNDUZ GİT AMA KALAMAZSIN DEDİ
Ben kapatmadimm ki o kapatiyor ve suclu olan o .. Ben benim kolumu buktu dovmeye kalkti hem Benden yalvarmami bekliyoİletişim yollarını kapatarak büyük kötülük ediyorsunuz kendinize..
evet çok kırılır ve oda uzaklaşır öyle yapmak istemiyorum.Habersiz gitsen tepkisi çok mu büyük olur
Ben kapatmadimm ki o kapatiyor ve suclu olan o .. Ben benim kolumu buktu dovmeye kalkti hem Benden yalvarmami bekliyo
Konu biraz derin.. esimi taniyamiyorum artik.. beni seviyor ama anlayis sifir.. umarim sizin durumunuz iyi olur.. Herkes mutlu olsun yaaa ne hayallerle evleniyoruz...neden kolunuzu büktü ? bır taraf sinirliyken diğeri susmalı denir hep ama bilmiyorum..
Konu biraz derin.. esimi taniyamiyorum artik.. beni seviyor ama anlayis sifir.. umarim sizin durumunuz iyi olur.. Herkes mutlu olsun yaaa ne hayallerle evleniyoruz...
Ewettt... Ben bi sekilde supe terapisi almak istiyorum tek cozumumuz bu.. ben de psikolojik danismanim bu arada..BAK İŞTE BENDE ÖYLEYDİM TANIYAMIYORUM DİYORUM ODA BENIM İÇİN AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORMUŞ MEĞERSE IKIMIZDE DAYANAMIYORUZ ASLINDAAŞK BASKIN ÇIKIYOR BARIŞIYOR INSAN ÖZLÜYOR AMA GURUR İŞTE BAZEN DUR DIYEMIYORSUN
aile terapisi dicektim .. kendi sokugunu dikemez terzi.. bi meslektasimdan yardim almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?