• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde iki yabancı!

hayat sıra bekleyecek o geldi ben gittim demeyecek kadar kısa tabiki çok büyük sorunlarda birşey demem ama biz 6 yıldır birkere kus yatmadık gece ikimizde bir şekilde gönül alırız o haklı ben haklı demeden

Cnm cok uzuldum. biricik annenden ne istiyor ki. Allah gaddar kocalari islah etsin. Onunds annesi var. hic mi dusunmuyor? Kendi esimde dahil cok kiziyorum boylelerine coook
daha kotusu benım esımn annesı yok kardesının dogumunda vefat etms. sonra uvey anne ıle buyumus o kadndanda nefret eder adını dahı duymak ıstemez. esım bıraz yabanı acıkcası kımseye gıtmek ıstemez

daha kotusu benım esımn annesı yok kardesının dogumunda vefat etms. sonra uvey anne ıle buyumus o kadndanda nefret eder adını dahı duymak ıstemez. esım bıraz yabanı acıkcası kımseye gıtmek ıstemez
Eminim esinin boyle davranmasi seni cok uzuyodur. Sen esini yavas yavas alistirmaya calis bence cnm. Topluma dahil etmeye calis. sonra balki annenede gider. hos gerci kelin merhemi olsa basina surer. ama esimi en azindan 15 dk otursun die zorluyorum. belki alisir die.

Eminim esinin boyle davranmasi seni cok uzuyodur. Sen esini yavas yavas alistirmaya calis bence cnm. Topluma dahil etmeye calis. sonra balki annenede gider. hos gerci kelin merhemi olsa basina surer. ama esimi en azindan 15 dk otursun die zorluyorum. belki alisir die.
yabanılıgı aılelere canım ya kendı aılesındende kımselere gıtmez hadı benım aıleme uzagz eltılerden sıkılıorum ablanlara gıdellım dıorum ne ısımız var orda dıor ama kendısı sosyaldır maca denıze arkdaslarıyla caya kahveye cıkar. son yıllarını bırde dısarda gecırmıs olması aıle baglarını kendısınde cok zayıflatmıs

şuan için atlattık görünüyo canım..
Allah kimsenin tadını bozmasın..
sizin de probleminizin çözülmesine sevindim canım..
Musmutlu olun inşallah....

Amin arkadaşım amin... dahada gececek kafandan beynınden silinecek insan hata yapar mühim olan hatasını tekrarlamamak eminim terapist iyi gelecek ikinizinde karşıklık kusurları var nihayetinde buyuk kavgalar ıkı tarafın haklı olmasıyla başlıyor . bu yaşananlar bır dönüm noktası olsun senın ıcın . evliliğin için pişmanlığı bırdaha aklına bıle getırme hepimiz neler neler yaşadık yaşıyoruz da, bunların bir ust bir iyi modeli daha yok :D o yuzden savaşıp kazanan bız kadınlar olucaz.!

yabanılıgı aılelere canım ya kendı aılesındende kımselere gıtmez hadı benım aıleme uzagz eltılerden sıkılıorum ablanlara gıdellım dıorum ne ısımız var orda dıor ama kendısı sosyaldır maca denıze arkdaslarıyla caya kahveye cıkar. son yıllarını bırde dısarda gecırmıs olması aıle baglarını kendısınde cok zayıflatmıs
Hmm evet cnm dedigin gibi aile baglari zayiflamis olabilir. Bende aileme duskun.oldugum icin esimde oyle olsun istiyorum. butun problem bu. cok kafama takiyodum ama artik takmayacagim. sende takma cnm. zamanla duzelecek bence

Back
X