• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde iki yabancı!

evet anlıyorum sizi tabı terzi sökük muhabbeti çok doğru.. umarım ıyı olur hersey çünkü her insan zor kımının turlu turlu huyları var en ıyısı sevdiğim emek verdiğim değer verdiğimle birşeyler olsun değişelim karşılıklı diyoruz işte

canım eşini bana benzettim..
ben de haksız dahi olsam adım atamıyorum..
ama eşimin adım atması için içten içe öyle dua ediyorum ki..
çok kızıyorum bu yanıma ama hala yenemedim..
bunun sevgisizlikle hiç ilgisi yok, ama işte pis bir huy,beceremiyorum toparlamayı..
son bi defa adım atıp ardından eşinizle bu konuyu masaya yatırsanız..
mesela bana da eşim demişti: senin hiç adım atmaman çok zoruma gidiyo diye..
ben ondan sonra bi kaç teşebbüste bulundum ve adım atan taraf oldum..
eşim çok sevinmişti
ama hala eşim kadar olamadım..
keşke olabilsem....

canım eşini bana benzettim..
ben de haksız dahi olsam adım atamıyorum..
ama eşimin adım atması için içten içe öyle dua ediyorum ki..
çok kızıyorum bu yanıma ama hala yenemedim..
bunun sevgisizlikle hiç ilgisi yok, ama işte pis bir huy,beceremiyorum toparlamayı..
son bi defa adım atıp ardından eşinizle bu konuyu masaya yatırsanız..
mesela bana da eşim demişti: senin hiç adım atmaman çok zoruma gidiyo diye..
ben ondan sonra bi kaç teşebbüste bulundum ve adım atan taraf oldum..
eşim çok sevinmişti
ama hala eşim kadar olamadım..
keşke olabilsem....

EVET CANIM HAKLISIN OLMALISIN. BEN HAKSIZ OLUNCA ALIRIM GÖNLÜNÜ Kİ ODA ÖYLE YAPSIN YANI BUNU YAPMALIYIZ YA MESELA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR DÜN MESELA BANA BİRŞEYLER HAZIRLAMIŞ DONDURMA FLN KENDINEDE ALIRMISIN DEDI HAYIR DEDIM BU SANA GÖRE ADIM OLABILIR AMA BANA GÖRE DEĞİL KONUŞMASI LAZIM ÖZÜR LAZIM

Bence böyle küserek adamın ekmeğine yağ sürüyorsun... Düşüncelerini çekinmeden söyle sakin bir şekilde tartışmaktan da korkma eleştiriye açık. Ol... Ama Uzatma O Gecede kalsın.. Normal Günlük hayatını yaşa akışa devam... Ve Haklı Olduğun her zaman Lafını sok Geç.. Cvp verme..kafa Dank eder.. Ben böyle yapıyorum işe yaradı

aile terapisi dicektim .. kendi sokugunu dikemez terzi.. bi meslektasimdan yardim almaliyim
bende de aynı dertler yanlız degılmısız demekkı halbukı artık ınsanlar etrafımda eslerı ıe konusup gulduklerınde dahı tahammul edemıyorum. herkes mutluda tek mutsuz benmısım gıbı gelıyor. pskıyatrdan randevu aldım bunu onunla paylastım senınkısı can sıkntısı bzım bı derdımız yok dıyor ben buyutuyormusum herseyı. bızdede ıletısım problemı var konusarak anlasamıorz lutfen bırı akıl versın bana.

Erkegin surekli kuseni cokkk ama Cok zor
gelın bana sorun onu bırde acmısın yemegı kurayımmı dedıgımde kusen bır kocam var ve oyle bıkac saatlık degıl haftalarca aylarca kuser agzından laf alamazsın cok uzerıne gıdersem ancak bagrır cagırır ama konusmaz sırf buyuzden dahı yatagını ayırır barısmak ıcın gıtsem kovar :( 9 aydır evlıyız yıprandım resmen hele sımdı hamıleyım hersey ddaha cok zoruma gıdıor

gelın bana sorun onu bırde acmısın yemegı kurayımmı dedıgımde kusen bır kocam var ve oyle bıkac saatlık degıl haftalarca aylarca kuser agzından laf alamazsın cok uzerıne gıdersem ancak bagrır cagırır ama konusmaz sırf buyuzden dahı yatagını ayırır barısmak ıcın gıtsem kovar :( 9 aydır evlıyız yıprandım resmen hele sımdı hamıleyım hersey ddaha cok zoruma gıdıor
Offf :( benim de esim kusunce Ben konusmazsam 15 gun tek kelime Etmez. Bi defasinda inat ettim Ben de sustum.. mecbur geldim kahvalti falan hazirladi cagirdi beni yemedim tabiii.. ozur dilemeyi bilmiyor.gecen bi konuda kirdi beni Yine, ozur diledi, hayret ettimmm..

psk bozulmasin istiyorsaniz
ilerde herseyin guzel olmasini istiyorsanuz
su an sadece siz adim atacaksiniz
kapris tavir yapmayacaksiniz
küsmeyeceksiniz
hep sarilacaksiniz
öpeceksiniz
sevdiginizi her firsatta söyleyeceksiniz
hem sizinde psk bozulmayacak hemde adam zamanla kendini
sevgi havuzunda hissedecek
kendini
size birakacak
bu isin tek cözümü bu arkadasim

kızlar son konumu bilirsiniz eşimle hala konuşmuyorum iyice inada bindi iş ve üstelik ilk söylediği sözlerden daha ağırlarını söyledi . dün ailelerle hep bir aradaydık beni kıskandırmak için elinden telefon düşmüyor aslında haber sitelerine bakıyor görüyorum. Aileme karşı saygılı ve sevgili sohpet muhabbet bizde onların yanında normal gözüküyoruz tabi.. neyse bu arada eve geldik tekrar iki yabancıya döndük mutfakta bir şeyler hazırladı banada yemedim :KK43: çünkü içim çok kırık ona ... haksız olsa da inadından vazgeçmiyor işin kötü yanı ise her zaman haklı bile olsam ve benden ilk yaklaşmamı bekler bunu yapmayınca uzadıkca uzuyor ayrılmak istediğini söylemişti biliyorum ki sinirden çünkü hareketleri hiç ayrılmaya yönelik değil bilmiyorum ne olacak ,:KK43: seviyorum ama yoruluyorum.o_O ve bu yorgunluk beni uzaklaştırıyor
ahhhh canımmm ahhh yaaaa, aynı dertten müzdaribiz... :( biz de bir haftadır küsüz eşimle, bi hafta önce kayınvalidemin yanında kavga ettik ve bana onun yanında tokat attı ama bırak özür dilemeyi bana suçluymuşum gibi davranıyor anlatsam sayfalar yetmez neler yaptığını.. çünkü suçum biz kavga ettik ben eşime bağırdım diye kayınvalidem üzüldü ağladı.. o yüzden de tokat attı.. yani hakettim.. biliyorum ki savunması bu olacak.. bu sefer adım atan ben olmak istemiyorum ama o da her geçen gün daha da uzaklaşıyor benden.. yanii kelin ilacı olsa başına sürermiş misali akıl veremeyeceğim ama konunun takipçisiyim sana gelen akıllardan bende faydalanırım..

EVET CANIM HAKLISIN OLMALISIN. BEN HAKSIZ OLUNCA ALIRIM GÖNLÜNÜ Kİ ODA ÖYLE YAPSIN YANI BUNU YAPMALIYIZ YA MESELA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR DÜN MESELA BANA BİRŞEYLER HAZIRLAMIŞ DONDURMA FLN KENDINEDE ALIRMISIN DEDI HAYIR DEDIM BU SANA GÖRE ADIM OLABILIR AMA BANA GÖRE DEĞİL KONUŞMASI LAZIM ÖZÜR LAZIM

ayy adam aynı ben yaaa..
eşim de aynı sen....
ben de dolaylı yoldan yumuşatmaya çalışırım..
sevdiği yemeği yaparım ya da sevdiği bişey alırım ama özür dileyemem..
haklısın insan açıklama bekliyo, özür bekliyo..
o da ben de yok..eşim de alıştı sayılır bu huyuma..
size gelinceee, ona bu alışkanlığı inat ederek kazandıramayabilirsin canım..
erkekler kadınlar tarafından ders verilmesi durumunda gurur yapıyolar..
bence onun bu sıkıntısını kavgalı zamanınızda değil de, öyle muhabbet esnasında desen daha etkili olur gibi...

Ilk adimi herzaman siz attiginiz icin adami alistirmissiniz , tabiki simdide ilk adimi sizden beklicek ..

Bence kirildigini bir sekilde kendisine anlat , bunu yazarak yapabilirsin.
Belki ozaman seni anlar...

Offf :KK43: benim de esim kusunce Ben konusmazsam 15 gun tek kelime Etmez. Bi defasinda inat ettim Ben de sustum.. mecbur geldim kahvalti falan hazirladi cagirdi beni yemedim tabiii.. ozur dilemeyi bilmiyor.gecen bi konuda kirdi beni Yine, ozur diledi, hayret ettimmm..
benmkıde ozur dılemez dılememıde ıstemez hata yapmasam dahı bazen barısmak ıcın ozur dılıyorum ondan ozur dıleme dıyor bıdaha yapma yeter. halbukı suclu yada hatalı oldugumu dusunmuyorm aslında 9 ayda cok seyı astık ama daha cogunada takılıp kaldım belkıde hamıleyım dıye hersey gozumde buyuyor aılemden uzagm ve hıc dostum arkdasım yok bulundugum yerde ısten de ıstıfa ettım keske etmeseydım dıyorum ama :( napcaz bu adamlarla nasıl ortaya yolu bulcaz kızlar

benmkıde ozur dılemez dılememıde ıstemez hata yapmasam dahı bazen barısmak ıcın ozur dılıyorum ondan ozur dıleme dıyor bıdaha yapma yeter. halbukı suclu yada hatalı oldugumu dusunmuyorm aslında 9 ayda cok seyı astık ama daha cogunada takılıp kaldım belkıde hamıleyım dıye hersey gozumde buyuyor aılemden uzagm ve hıc dostum arkdasım yok bulundugum yerde ısten de ıstıfa ettım keske etmeseydım dıyorum ama :( napcaz bu adamlarla nasıl ortaya yolu bulcaz kızlar
Ben herzamanki gibi adim attim sarildim ve baristik.. benim de esim ozur beklemez sarilmam yeterlidir ama ne bilim insan nazlanmak istiyo ama burnumdan geliyo :(

Ben herzamanki gibi adim attim sarildim ve baristik.. benim de esim ozur beklemez sarilmam yeterlidir ama ne bilim insan nazlanmak istiyo ama burnumdan geliyo :KK43:
aynen ya benımkıde oyle gecen kavgalıydık bı oncekı aksam yaptıgım yemegıde yememıstı sonrak gun kayınpederım geldı daha o sten donmemıstı mılletın yanında oyle kolay kolay bellı etmeyız kus oldugumuzu hos geldın dedım hosbulduk dedı sarıldım optum yumusadı bıanda zaten babamda vardı trıbını surduremedı bugun aksam ısten geldı bı sarılmalar opmeler ama sonuc ne suan aledekı tum erkekler ıle macta ve ewde yıne yapayanlızım bunaldım artık yanlızlıktan

Ben seneler olduuuu evleneli.halen ilk adimi atan benimmm..biktimm.birde barisiyoruz yaaaa beni oyle ozlemiskiii,yemege goturmeler,gezmelere,hediyeler.lan bunlari yapana kadar ,su gavur inadini biraksan olmaz mi?

aynen ya benımkıde oyle gecen kavgalıydık bı oncekı aksam yaptıgım yemegıde yememıstı sonrak gun kayınpederım geldı daha o sten donmemıstı mılletın yanında oyle kolay kolay bellı etmeyız kus oldugumuzu hos geldın dedım hosbulduk dedı sarıldım optum yumusadı bıanda zaten babamda vardı trıbını surduremedı bugun aksam ısten geldı bı sarılmalar opmeler ama sonuc ne suan aledekı tum erkekler ıle macta ve ewde yıne yapayanlızım bunaldım artık yanlızlıktan[/Q UOTE]
Gercekten bizde de durum ayni.. kusunce yaptigimi yememe durumlari olmustu bizde de.. cocuk gibi...baskasinin yaninda kucuk dusurmez ama.. bu huyu guzel Cok sukur..esim de esiniz gibi...

Biz de Su an ayni evde iki yabanciyiz... Hatta dun gece esim salones, Ben yatak odasinda , sorunlarimizi mesajlasarak konustuk dusunsenize ! Ayni evde gece yarisi
mesajlasarak iletisimmmmm... Yalvaracaksin diyor bana.. ilk adimi atmaz hic.. ve sizin durum bizden daha Iyi cunku esim asla ailemle gorusmez buna bayramlar da dahil :(
Ayni dert bende de var. Suan bayramlarda gidiyor. Bide ziyarerete gittigimizde 15 dk oturuyor. beni birakiyor. almaya gelirkende ayni sekilde yapiyor. Ailem cok uzuluyor :( :( :(

Back
X