• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde iki yabancı!

Ayni dert bende de var. Suan bayramlarda gidiyor. Bide ziyarerete gittigimizde 15 dk oturuyor. beni birakiyor. almaya gelirkende ayni sekilde yapiyor. Ailem cok uzuluyor :( :( :(
keske gitse de 15 dk gitse..asla gorusmuyo.. ve ailemin bi sucu da Yok.kendiailesi Ben dogum yaptim ne geldiler ne aradilar Ben Yine de gittim ama o hala benim aileme buz gibi...

keske gitse de 15 dk gitse..asla gorusmuyo.. ve ailemin bi sucu da Yok.kendiailesi Ben dogum yaptim ne geldiler ne aradilar Ben Yine de gittim ama o hala benim aileme buz gibi...
Anlsttiklarinin benzerini bende yadiyorum kendi ailesi hic aramaz sormaz. ona ragmen giderim ama bu gidisle bizde seninki gibi olabiliriz. ailem hep esime ilgi gosteriyor. Kinusurken yuzlerine bakmiyor. inan cok muzdaribim bu konuda tabi seninki daha zor bi durum ama konus bence esinle bayramda gitsin en azindan

KALMAK İSTEDİM CANIM İZİN VERMEDİ KALAMAZSIN DEDİ GİT AKŞAM OTUR GUNDUZ GİT AMA KALAMAZSIN DEDİ
şiddet aldatma vb bir olay olmadan asla evinızı terketmeyın yatagınızı ayırmayın..kac yıllık evlısınız bılmıyorum ama 2 yıldan sonra oturuyor bazı seyler..sabırlı olun..kavga sebebınız ne bılmıyorum tabıı

Nasıl davranmak gerek bu adamlara bılmıyorum kı ben asla tartısmadan yana degılım kusde kalamıyorum. Pskıyatra gıtmemede ızın vermıyor kendısı asla gıtmem dıyor. oyle hayat dolu cvılcıvıl bı ınsanken ben sımdı herseyı ıcıne atan kendı kendıne konusup kavga eden aglama krızlerıne gıren bırıne dondum.

Ben seneler olduuuu evleneli.halen ilk adimi atan benimmm..biktimm.birde barisiyoruz yaaaa beni oyle ozlemiskiii,yemege goturmeler,gezmelere,hediyeler.lan bunlari yapana kadar ,su gavur inadini biraksan olmaz mi?
benımkıde ılk adımı ben atıpta barıstıktan sonra bır ılgıler ıltıfatlar suprızler tamam da sorun bu neden bunları yapmak ıcın kavga etmemızı beklıorsun

Ayni dert bende de var. Suan bayramlarda gidiyor. Bide ziyarerete gittigimizde 15 dk oturuyor. beni birakiyor. almaya gelirkende ayni sekilde yapiyor. Ailem cok uzuluyor :KK43: :KK43: :KK43:
benmkıde oturmaz bayramda 4 gunluk tatılı vardı o gun dahı kalmadı benı braktı arkdaslarının bayramını kutlamaya gıttı ordan evımıze dondu 2 gun kalmama ızın verdı ama onuda burnumdan getırdı gelıp benı de almaz kendı aracımız yok annem ve evıız arası 2 saat bndırsınler senı gel dedı

benmkıde oturmaz bayramda 4 gunluk tatılı vardı o gun dahı kalmadı benı braktı arkdaslarının bayramını kutlamaya gıttı ordan evımıze dondu 2 gun kalmama ızın verdı ama onuda burnumdan getırdı gelıp benı de almaz kendı aracımız yok annem ve evıız arası 2 saat bndırsınler senı gel dedı
Seni en iyi ben anlarim cnm. ben kendimi gectimde anneme babama kiyamiyorum. cok uzuluyorlar.

Seni en iyi ben anlarim cnm. ben kendimi gectimde anneme babama kiyamiyorum. cok uzuluyorlar.
ya benım babamda yok bı anacım var bıde okadar anlayıslıydıkı bız nısanlıyken hıc bı anne ızın vermez kendısı gelmezdı ızın ıste derdı ben gıderdım yanına hep sımdıkı aklım olaydı ozamanlarda ben surundururdum onu

ya benım babamda yok bı anacım var bıde okadar anlayıslıydıkı bız nısanlıyken hıc bı anne ızın vermez kendısı gelmezdı ızın ıste derdı ben gıderdım yanına hep sımdıkı aklım olaydı ozamanlarda ben surundururdum onu
Cnm cok uzuldum. biricik annenden ne istiyor ki. Allah gaddar kocalari islah etsin. Onunds annesi var. hic mi dusunmuyor? Kendi esimde dahil cok kiziyorum boylelerine coook

kızlar son konumu bilirsiniz eşimle hala konuşmuyorum iyice inada bindi iş ve üstelik ilk söylediği sözlerden daha ağırlarını söyledi . dün ailelerle hep bir aradaydık beni kıskandırmak için elinden telefon düşmüyor aslında haber sitelerine bakıyor görüyorum. Aileme karşı saygılı ve sevgili sohpet muhabbet bizde onların yanında normal gözüküyoruz tabi.. neyse bu arada eve geldik tekrar iki yabancıya döndük mutfakta bir şeyler hazırladı banada yemedim :KK43: çünkü içim çok kırık ona ... haksız olsa da inadından vazgeçmiyor işin kötü yanı ise her zaman haklı bile olsam ve benden ilk yaklaşmamı bekler bunu yapmayınca uzadıkca uzuyor ayrılmak istediğini söylemişti biliyorum ki sinirden çünkü hareketleri hiç ayrılmaya yönelik değil bilmiyorum ne olacak ,:KK43: seviyorum ama yoruluyorum.o_O ve bu yorgunluk beni uzaklaştırıyor

Eşiniz bu konularda biraz şımarmış gibi geldi. Sizden haksız olduğu halde geri adım atmanızı bekliyor. Geri adım atmayın. Burnu sürtsün biraz. Siz umursamadıkça kendi kendini yiyecek ve öyle ya da böyle barışmak için bir adım atacaktır. Ama siz şimdi 'Gel bir konuşalım' deseniz bile daha sonra ki tartışmalarda da haklı olduğunuz zaman sizden bekler ilk adımı. Bu da sizi yıpratır. Aşk vardır elbette ama aşkın olması her fedakarlığı yapmak demek değildir.

Evet arkadaşlar barıştık.. gece uyurken elimi tuttu . fakat sabah yıne şiddetli tartıştık birikmişliğin verdiği hırsla .. ben çok ağladım geldi yanıma saclarımı sevdi fln hoop bende yelkenler suya indi kıyıya doğru yüzdü!! bu duruma çok sinir oluyorum :( birbirimize değince herseyi unutuyorum :( aksam guzel gectı bana baya yardım ettı mutfakta fln öyle işte :KK12::110: sonra hiç birsey olmamış gbi devam ettik . beni korkutanda bu! çünkü hep böyle alışması kafam sinirlerim çok karışık inanın ...

Eşiniz bu konularda biraz şımarmış gibi geldi. Sizden haksız olduğu halde geri adım atmanızı bekliyor. Geri adım atmayın. Burnu sürtsün biraz. Siz umursamadıkça kendi kendini yiyecek ve öyle ya da böyle barışmak için bir adım atacaktır. Ama siz şimdi 'Gel bir konuşalım' deseniz bile daha sonra ki tartışmalarda da haklı olduğunuz zaman sizden bekler ilk adımı. Bu da sizi yıpratır. Aşk vardır elbette ama aşkın olması her fedakarlığı yapmak demek değildir.

Evet arkadaşlar barıştık.. gece uyurken elimi tuttu . fakat sabah yıne şiddetli tartıştık birikmişliğin verdiği hırsla .. ben çok ağladım geldi yanıma saclarımı sevdi fln hoop bende yelkenler suya indi kıyıya doğru yüzdü!! bu duruma çok sinir oluyorum :KK43: birbirimize değince herseyi unutuyorum :KK43: aksam guzel gectı bana baya yardım ettı mutfakta fln öyle işte :KK12::110: sonra hiç birsey olmamış gbi devam ettik . beni korkutanda bu! çünkü hep böyle alışması kafam sinirlerim çok karışık inanın ...

Böyle basit sebeplerden nasıl bu kadar soğukluk girdi araya çok üzücü cidden.
Barışmanıza sevindim ama keşke küsme barışma lafları bile hiç geçmese bir evlilikte.
Eşiniz size karşı adımlar atıyor ama sizin de onu tartışmadan dinlemeniz lazım, adamın tartışmaktan bıkmış gibi bir hali var.
Hadi sorunları çözelim diye yanına gitmeyin içinden geldiğiniz için sarılın, öpün.
Sorun konusunu bile açmayın.
Sen bana böyle böyle yaptın demeyin.
Sadece olması gerektiği gibi davranın , sıcak davranın.
Başka türlü düzelmez

sorunların üzerini böyle kapatmayın bence...ohh ne güzel aranız düzelmiş buzlar erimiş ama muhakkak akşam ya da ertesi gün oturun sakince konuşun..sorunlarınızı çözün ve bir daha o kapattığınız sorunlar karşınıza sorun olarak çıkmaz...zaten anlattığına göre ikinizde birbirinize karşı yumuşak tavırlısınız

Böyle basit sebeplerden nasıl bu kadar soğukluk girdi araya çok üzücü cidden.
Barışmanıza sevindim ama keşke küsme barışma lafları bile hiç geçmese bir evlilikte.
Eşiniz size karşı adımlar atıyor ama sizin de onu tartışmadan dinlemeniz lazım, adamın tartışmaktan bıkmış gibi bir hali var.
Hadi sorunları çözelim diye yanına gitmeyin içinden geldiğiniz için sarılın, öpün.
Sorun konusunu bile açmayın.
Sen bana böyle böyle yaptın demeyin.
Sadece olması gerektiği gibi davranın , sıcak davranın.
Başka türlü düzelmez

tabı konustuk ıkımızde ben yuzeysel anlattım sarıldık bitti hoop değil. işte beklentilerimizi anlattık vs. umarım bırdaha bukadar siddetli yaşanmaz :(

sorunların üzerini böyle kapatmayın bence...ohh ne güzel aranız düzelmiş buzlar erimiş ama muhakkak akşam ya da ertesi gün oturun sakince konuşun..sorunlarınızı çözün ve bir daha o kapattığınız sorunlar karşınıza sorun olarak çıkmaz...zaten anlattığına göre ikinizde birbirinize karşı yumuşak tavırlısınız

tabiki konuştuk anlattık birbirimize hoşlanmadığımız şeyleri.. bu konulara girmeden önce ayrılalım boyle olmuyor demiştim hayır dedı zaman verelım ayrılmak kolay değil çünkü birden, verilen zamanda yakınlaştırdı işte.. bilmiyorum ıns dahada ıyıye gıder onsuzluk ta zor özlüyorum acıyor içim onunda biliyorum . :(

ayy adam aynı ben yaaa..
eşim de aynı sen....
ben de dolaylı yoldan yumuşatmaya çalışırım..
sevdiği yemeği yaparım ya da sevdiği bişey alırım ama özür dileyemem..
haklısın insan açıklama bekliyo, özür bekliyo..
o da ben de yok..eşim de alıştı sayılır bu huyuma..
size gelinceee, ona bu alışkanlığı inat ederek kazandıramayabilirsin canım..
erkekler kadınlar tarafından ders verilmesi durumunda gurur yapıyolar..
bence onun bu sıkıntısını kavgalı zamanınızda değil de, öyle muhabbet esnasında desen daha etkili olur gibi...

ümitli canım konuna baktım terapi iyi gelmiş sanırım sana sevındım arkadasım.. herseyı anlattın değil mi? şu eski sevgili konusunu fln

ümitli canım konuna baktım terapi iyi gelmiş sanırım sana sevındım arkadasım.. herseyı anlattın değil mi? şu eski sevgili konusunu fln

şuan için atlattık görünüyo canım..
Allah kimsenin tadını bozmasın..
sizin de probleminizin çözülmesine sevindim canım..
Musmutlu olun inşallah....

Back
X