- 16 Ağustos 2021
- 164
- 54
- 28
- 29
Tabikide oldum eşim sinirli biri ve hep der ben sinirliyken üzerime sakın gelme diye anlatmaya çalıştığım o zatenDaha önce öfkesine şahit oldun mu? Bu korkunun ya sebebi vardır ya da seninki bahanedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide oldum eşim sinirli biri ve hep der ben sinirliyken üzerime sakın gelme diye anlatmaya çalıştığım o zatenDaha önce öfkesine şahit oldun mu? Bu korkunun ya sebebi vardır ya da seninki bahanedir.
Teşekkür ederimAradan bir kaç gün geçmiş siz nasıl ilk sinir haliyle küfür söylemişseniz o da sinir haliyle gözüme görünme demiş bence bir kaç gün de geçtiğine göre bu yolu deneyebilirsiniz dayanabileceğini zannetmiyorum yine de tercih sizin![]()
Bazen çok çabuk ve basit şeylerede çok öfkelenebiliyorum bu da onlardan biriydi ve sonu tatsız bitti
Aynı evde değilken mesaj at. İçten içe hem hata yapıyor hem telafi etmiyor da diyor olabilir. Umursamazlık öfkeyi katlayan bi şey. Sonuçta kimse kimseyi kendi kendine affetmezTabikide oldum eşim sinirli biri ve hep der ben sinirliyken üzerime sakın gelme diye anlatmaya çalıştığım o zaten
Yani şöyle sinirliyken kendine yaklaştırmaz daha önce denedim kaçtı yanına gidince itti kapıları kapattıEşiniz daha önce hakaret, şiddet vb şeyler uyguladı mı size? Bu kadar korkmanızı buna bağladım ben
Yanlış şeyler yapabilir diyorsunuz bir kaç mesajınızda. Yanlış şeyi şiddet olarak anladım ben.
Allah aşkına yorum yapmak için şurda yazmayın boş boş gidip sarılmayı düşünsem size soracak değilim böyle bir durumda siz nasıl bir duruş sergilersiniz diye merak ettim konu açtım yargılayın hüküm kesin diye değilSiz ne ummustunuz? Adama kufur edin sonra sarilip film keyfi mi yapacaktiniz? Bence oturun kendinizi bir sorgulayin. Evliliginizin devami icin kendinize bir ceki duzen verin derim. Karsimda surekli boyle basit seylerden ofkelenen biri olsa ben olsam cekemem.
Allah aşkına yorum yapmak için şurda yazmayın boş boş gidip sarılmayı düşünsem size soracak değilim böyle bir durumda siz nasıl bir duruş sergilersiniz diye merak ettim konu açtım yargılayın hüküm kesin diye değil
Yani herhangi bir şiddet ve küfür eğilimi olmadı daha önce.Yani şöyle sinirliyken kendine yaklaştırmaz daha önce denedim kaçtı yanına gidince itti kapıları kapattı
Hatanızı anladığınızı yanlış yaptığınızı sinirle oldu diye konuşmaya çalışın yine pas vermezse demekki çok kızmış sinirinin biraz daha geçmesini bekleyinGitmesini istemediğim bir yere gidicekti hatta gidiyordu bende eve gel dedim birden çıldırdım noldu anlamadım öfke patlaması geçirdim beni dinlemiyor diye ağzımdan çıktı birden
Ne duruşu? Böyle bir olay sonucunda arkadaşlar eşimden özür dilemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum diye sormanız gerekirdi. Duruştan bahsediyosunuz. Aradan bu kadar zaman geçmiş insan özür dilemez mi, hepimiz böyle bir muamelede bak hâla özür dilemiyor diye sinirden deli oluruz.. eşinizin sinirinin durup dururken geçmesini beklemek fazla romantik değil mi?. özür dilemek isteyen mesaj atar, not yazar, kapı ardından özür dilerim diye seslenir bu kadar korku niye? adam dövecek diye mi, olur da yine öfke patlaması yaşarım diye mi yoksa haklıyım aman burnumdan kıl aldırmayayım önce o gelsin diye beklemek mi?Allah aşkına yorum yapmak için şurda yazmayın boş boş gidip sarılmayı düşünsem size soracak değilim böyle bir durumda siz nasıl bir duruş sergilersiniz diye merak ettim konu açtım yargılayın hüküm kesin diye değil
Bence güzel bir mektup yazabilirsin veya video çekebilirsin. Sonuna kadar okumak veya izlemek zorunda kalır ancak pişman olduğunu onu ne kadar sevdiğini, bir daha tekrarlanmayacağım belli ederek onu suçlamadan tabi…Arkadaşlar eşimle Cumartesi günü telefonda tartıştık ben çok öfkeliydim ve ağzımdan çok kötü küfür çıktı telefonumu yüzüme kapattı o gün evden gitti ailesinde kaldı benimle hiç konuşmadı bende hatalıyım diye sesimi çıkarmadım hiç pazar akşamı eve geldi gelmeden öncede bana mesaj attı sana çok öfkeliyim kendimi zor tutuyorum ya annene git ya da benimle asla muhattap olma başka odada takıl gözüme görünme dedi bende açıkcası alacağım tepkiden korkarak öyle yaptım o günden bu güne asla konusmuyoruz iki yabancıyız evde ayrı odalarda takılıyoruz yüzüme bakmıyor konuşmuyor bende cesaret edip laf atmıyorum çünkü siniri geçmemiş belli oluyor. Ne yapacam bilmiyorum nasıl yumuşar çok pişmanım ve üzülüyorum onu kırdım düşman gibi bakıyor bana sizce ne kadar sürer kendiliğinden düzelir mi
Sizin kadar dolu olmadigim kesin. Cok sukur kime nasil davranacagimi bilecek kadar kendimdeyim. Gelisiguzel saygi duymadigi bir evlilikte saygi duymadigi bir adamla evliligine devam edip kufur eden ve pisman olan sizsiniz. Ofke sorununuz varsa gidin tedavi olun. Ben sizin esiniz degilim sizin triplerinizi hic cekemem.
Sizin de küfür eden, psikolojik şiddet uygulayan erkekten farkınız ne? Kusura bakmayın sizi hiç pofpoflayamayacağım.Arkadaşlar eşimle Cumartesi günü telefonda tartıştık ben çok öfkeliydim ve ağzımdan çok kötü küfür çıktı telefonumu yüzüme kapattı o gün evden gitti ailesinde kaldı benimle hiç konuşmadı bende hatalıyım diye sesimi çıkarmadım hiç pazar akşamı eve geldi gelmeden öncede bana mesaj attı sana çok öfkeliyim kendimi zor tutuyorum ya annene git ya da benimle asla muhattap olma başka odada takıl gözüme görünme dedi bende açıkcası alacağım tepkiden korkarak öyle yaptım o günden bu güne asla konusmuyoruz iki yabancıyız evde ayrı odalarda takılıyoruz yüzüme bakmıyor konuşmuyor bende cesaret edip laf atmıyorum çünkü siniri geçmemiş belli oluyor. Ne yapacam bilmiyorum nasıl yumuşar çok pişmanım ve üzülüyorum onu kırdım düşman gibi bakıyor bana sizce ne kadar sürer kendiliğinden düzelir mi?
Zamana bırak, soğusun, erkekler çok fazla ayrı duramaz anlarsın.Arkadaşlar eşimle Cumartesi günü telefonda tartıştık ben çok öfkeliydim ve ağzımdan çok kötü küfür çıktı telefonumu yüzüme kapattı o gün evden gitti ailesinde kaldı benimle hiç konuşmadı bende hatalıyım diye sesimi çıkarmadım hiç pazar akşamı eve geldi gelmeden öncede bana mesaj attı sana çok öfkeliyim kendimi zor tutuyorum ya annene git ya da benimle asla muhattap olma başka odada takıl gözüme görünme dedi bende açıkcası alacağım tepkiden korkarak öyle yaptım o günden bu güne asla konusmuyoruz iki yabancıyız evde ayrı odalarda takılıyoruz yüzüme bakmıyor konuşmuyor bende cesaret edip laf atmıyorum çünkü siniri geçmemiş belli oluyor. Ne yapacam bilmiyorum nasıl yumuşar çok pişmanım ve üzülüyorum onu kırdım düşman gibi bakıyor bana sizce ne kadar sürer kendiliğinden düzelir mi?