- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Valla sürekli konuyu açıyorum bunalıyor artık ama düşününce bende bunalıyorum gerçekten iğrenç bir adet ben kendi ailemden biliyorum yengem bizimle kalıyor çok zorlanıyoruz.
Cidden insan alışıyor ozgurluge rahata benim pek anlaşabilecek yapım da yok neyime güveniyor anlamadım kiAy o zaman bir güne bile evet deme.
Bak sen alışmışsındır özgür hayata, asla yapamazsın. İnsan kendi yaşamaya alışınca kendi ailesi ile birlikte yaşayamıyor, değil ki kayın aile.
Sen yinede alttan alttan işleAynen ben evimizdeki sıkıntılardan aynı evde olmanın sorunlarını anlatıyorum sen iyi birisin herkesle anlaşırsın diyor. Zaten annem de pek baskı yapamaz kimseye bari bu adet bizde de olmasaydı daha baskın olurdum kahretsin bizde de var
bir de şunu kim kabul eder ki ? ben kocamla şortumla elbisemle, tv karşısında yayılamıycaksam, evimde sereserpe bornozumla gezemiyceksem, neden evleneyim ki diken üstünde olcaksam. bunları nasıl kabul ediyorlar ? erkek olarak da karımla evimde bir özelim olmayacaksa ne anlamı var ki evliliğin ? 10 m2 yatak odası mı yani evlilik denen şey.Valla sürekli konuyu açıyorum bunalıyor artık ama düşününce bende bunalıyorum gerçekten iğrenç bir adet ben kendi ailemden biliyorum yengem bizimle kalıyor çok zorlanıyoruz.
Vay be bende oyle diyim bari belki korkarBenim eşim de aynı teklifle gelmişti bu yüzden senden ayrılmam ama o evi ben dahil herkese zehir ederim çünkü geçinmeye gönlüm yok dedim,tamam ayrı eve çıkalım o zaman çok dürüstsün dedi,ayrı evdeyiz
Yapamam işte ben kendimi çok iyi tanıyorum aşırı sinirliyim ya sinirle annesine kardeşlerine bisey desem durduk yere niye tadımız kaçsın mesafe çok daha iyi yani bi şekilde ikna olmalı ya da sonu beliYa kendi hayatını kendi bildiğin gibi yaşarsın (Ki evlilik bir insanın hayatındaki kilometre taşlarından biridir), ya da onun adeti bunun adeti, milletin lafına göre yaşar, hiçbir şey anlamadan sıkıla bunala ölür gidersin.
Olmuyor, adet, aman o kızar, bu bunu söyler, o oldurmaz, bu oldurmaz demek yerine "Ben yaptım, oldu" de. Kabul eden seni senin şartlarınla kabul etsin. Etmeyen de gitsin anasına yeni hizmetçi, kendine yatak arkadaşı arasın. Şu teklifi aklı başında, evliliğin evlilik olduğu idrakindeki bir erkek yapmaz, o kadar söyleyeyim.
Hadi en iyi ihtimalle iki seneciğin maaile geçse bile, tüm ömrün heykeltıraş işi ile geçer, yont yont bitiremezsin bu kafayı tavrını koymazsan. Nasıl başlarsa, öyle gider.
Inşallah anlarSen yinede alttan alttan işle
Şöyle zor böyle sıkıntı diye
İki senede anlar bence
Bende evlenmiyim en iyisi ya daha mutlu olurumbir de şunu kim kabul eder ki ? ben kocamla şortumla elbisemle, tv karşısında yayılamıycaksam, evimde sereserpe bornozumla gezemiyceksem, neden evleneyim ki diken üstünde olcaksam. bunları nasıl kabul ediyorlar ? erkek olarak da karımla evimde bir özelim olmayacaksa ne anlamı var ki evliliğin ? 10 m2 yatak odası mı yani evlilik denen şey.
kendi zevkime göre çatalım tabağım olmayacak, ne bileyim bir orduya yemek yapmak zorunda olacaksın, kocanla peynir zeytin yediğin de olur ama kayınvaliden beğenmez..
ayy çok fena, evlenmem daha iyi
Ayy valla seninki de çokmuş abla 8 sene nasıl dayandınAsla oturmayın, 8 senedir oturuyorum kafayı yemek üzereyim. Hasta oldum Hasta! Kimsenin umrunda değil. Dünyanın sonu değil güzel kardeşim, kimse sizden daha değerli değil. Bunları bana söyleyen de olmadı, arkamda destek olacak olan da. Siz yapmayın, yakmayın kendinizi...
aynı ev olursa bence de evlenme canım.. çok mutsuz olursun. üniversite okuyan kızsın, onlara ayak uyduramazsın, aynı evde gelin demek=hizmetçiBende evlenmiyim en iyisi ya daha mutlu olurum
Manyağım galiba niye kendimi yakiyorsamkendi evini gecindirebilecek bir insanla neden evleniyorsun .
Yapamam işte ben kendimi çok iyi tanıyorum aşırı sinirliyim ya sinirle annesine kardeşlerine bisey desem durduk yere niye tadımız kaçsın mesafe çok daha iyi yani bi şekilde ikna olmalı ya da sonu beli
Dayanamıyorum ama sesimi kimseye duyuramıyorum, hani olur ya etrafımızda, biri canına kıyar ama etrafındakiler anlam veremez, çokta mutluydu anlayamadık derler, öylesi benimki, bigün ölüp gideceğim ama hepsi şaşıracak... sen yanma, lütfenAyy valla seninki de çokmuş abla 8 sene nasıl dayandın
valla israrinda devam ederse evlenmem yani ne yapalimaynı ev olursa bence de evlenme canım.. çok mutsuz olursun. üniversite okuyan kızsın, onlara ayak uyduramazsın, aynı evde gelin demek=hizmetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?