Aynı evde oturmak istemiyorum :(

Cok riskli ,cilginca ve korkunc ! Ozetle kabul etme.

Sizinki de baya uzun bi süreymiş siz daha iyi bilirsiniz tabi neler olacağını bende net bir sekilde tavrımı koyacağım.

Aynen canım boşver kabul ediyorsa alsın etmiyorsa yol ver gitsin iki çocuğum var çok zor oluyor

Sizinki de baya uzun bi süreymiş siz daha iyi bilirsiniz tabi neler olacağını bende net bir sekilde tavrımı koyacağım.

sen konusuyorsun oda dinlemiyor mu ? nasil olsa ikna ederim diyordur..2 yil bekleyip ben annemden ayrilamam diyene kadar soylenecekmisin ? istemiyorsan ayrilacaksin bu kadar basit... yada kaynanayla yasamaya devam ..allah kolaylik versin

Valla sizinki akıllı biri demek ki ben mutsuz olacağımı kaç defa söyledim hatırlamıyorum
Zaten bu noktada bu adamla evlenmek ne kadar doğru bu sorgulanmalı,baştan mutsuzluğu kabul ediyor hem de üniversite mezunu bir kız var karşısında

Canım konuyla alakasız ama ben soru paylaşmayı bilmiyorum bi yardım edin kiz
Konu açacaksın sanırım abla. Bir derdim var yazıyor ya oraya tıkla sağ üstte yeni konu aç yazıyor ordan konuya sorunu yazacaksın umarım anlatabilmisimdir

Dün burada kv ile oturmayı kabul ettim, şimdi çok pişmanım, yardım edin diye bir kaç başlık vardı. Bence aç onları oku. Ha bana sorarsan aşkımdan ölsem de kabul etmem. Kv melek olsa yine kabul etmem. Ömrü billah bekar kalsam yine kabul etmem.

sen konusuyorsun oda dinlemiyor mu ? nasil olsa ikna ederim diyordur..2 yil bekleyip ben annemden ayrilamam diyene kadar soylenecekmisin ? istemiyorsan ayrilacaksin bu kadar basit... yada kaynanayla yasamaya devam ..allah kolaylik versin
Ikimizde birbirimizi ikna ederiz diye düşünüyoruz herhalde valla ayrıl demek de kolay ama öyle olmuyor göze alamaz diye düşünüyorum illa ki kabul edecek.

Annemgil ne ister bimiyorum bu lafta çok anlamlar yatiyo bırak ayrı evide sen lafa bak bu adam asla kendi kararlarimi veremem anemgil ne derse o olur diyo farkindamisiniz bu adamla mutsuz olursunuz sürekli aile baskisiyla yasayabilirim ben yonetime acigim annesigil ne derse yaparım diyosan ne ala yoksa gelecegi pek parlak olmayan bi evlilik olur iyi dusunun

Bende etmeyeceğim kendime de güvenmiyorum zaten kesin olay çıkar her gün

Haklısınız

Bende etmeyeceğim kendime de güvenmiyorum zaten kesin olay çıkar her gün
Canım yapma sakın, son pişmanlık fayda etmez. Sana gerçekten değer veren adam bu teklifle gelmez bile. Kömürlük de olsa seni evinin prensesi yapar. Bu kadar kendinizi hiçe saymayın nolur. Ailen seni ne şartlarda büyüttü, en iyisini hakediyorsun. Elin kadını senin üzerinde egosunu tatmin etsin, geliin diye emir versin diye değil. Kendi evinin prensesi ol, hizmetçisi değil. Daha değer veren bir erkek bulursun eminim. Eğer bunu kabul etmeyince senden ayrılacaksa zaten uzak dur, eş değil hizmetçi arıyor o.

Anneninizin size ayri eve cikin demesi icin ilk once yengeniz ve abinizin ayri bir evde oturmasi gerekiyor. Ben kayinvalidemlerle oturuyordum. Gorumceme dert yanardim keske ayri evde otursam diye. O hemen tepki gosterip kuserdi tartisirdik.. Oysaki ben sadece beni anlamasini beklerdim haklisin mucize keske imkan olsada ciksaniz demesini. Ve hic bir zaman demedi. Sonra gorumcem kacarak evlendi. Kayinvalidesiyle bir oturuyordu. Kayinpederim baristiktan sonra surekli ne zaman ayri eve cikacaklar ne zaman ayrilcaklar vs diyordu. En sonunda patladim . Hayirdir dedim kaynana kayinpeder oturmak zormus dimi dedim. Pek bisey diyemedi. Simdi gorumcem evi ayirdi. Bazen basina kakiyorum kolay degilmis dimi diye. Ama yine o kendini aklicak birseyler bulsada icten ice beni hakli buluyor ama ne fayda. Sen benim annem babam gibi bulamazsin diyor !! Insanlar cok bencil ya. Senin derdinin altina derdimi yazdim kusura bakmada. Yengen ayri bir eve cikmadigi surece sende otur anla nasil bir seymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…