- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
o erkegin özgüven sorunu var. üç yıl sonra piyangomu konucakta evden cıkacakmıs. anasına babasına hizmetci arıyorManyağım galiba niye kendimi yakiyorsam
Işine geldiği belli zaten çözdüm onu daha iyi yaşarmışız yaşam kalitesi olarak ayrı evde maddi olarak zorlanabilirmisiz istediğim yaşamı veremezmiş sanki ne istiyorsam lüks yaşam istediğimi sanıyor galibaSakın...!!!
Ev kuramıyacak adam evlenmesin.erkeğinde işine gelio bu adetleri bahane etmek..çok sıkıntı yaşarsın.bence net ol.henüz evlenmeyi düşünmüyorum demişsin zaten. Şimdiden senin bu durum karşısındaki tepkini kesin olarak bilsin ki herkes yolunu ona göre belirlesin
Ya orda mutsuz olacağımı vurguladım ben dogal olarak onu da mutsuz edeceğimi bunu nasıl kabul edebiliyorsun vs vs sakin dille anlattım uzun uzun,ikna olduVay be bende oyle diyim bari belki korkar
Daha bilmediğim adetleri de olabilir korkuyorumYapma zaten.
Adetmiş miş... Erkek arkadaşın bugün bu adeti kırıp geçemezse, yarın başka ne gibi türlü adetlerle seni kırar geçirir artık bilmiyorum.
"Adetimiz" diye başlarsa da kabul edersen zaten, geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun abla bir yolu vardır elbet lütfen bi çaresini bulmaya çalış ölüm çare değil.Dayanamıyorum ama sesimi kimseye duyuramıyorum, hani olur ya etrafımızda, biri canına kıyar ama etrafındakiler anlam veremez, çokta mutluydu anlayamadık derler, öylesi benimki, bigün ölüp gideceğim ama hepsi şaşıracak... sen yanma, lütfen
Özgüven sorunu olabilir bana daha doğru düzgün isim yok diyor ki işi de iyi yani 3 bin civarı alıyor. Bende insanlar asgari ücretle bile geçinmeye çalışıyor insan kendine biraz güvenmeli dedim.o erkegin özgüven sorunu var. üç yıl sonra piyangomu konucakta evden cıkacakmıs. anasına babasına hizmetci arıyor
Valla sizinki akıllı biri demek ki ben mutsuz olacağımı kaç defa söyledim hatırlamıyorumYa orda mutsuz olacağımı vurguladım ben dogal olarak onu da mutsuz edeceğimi bunu nasıl kabul edebiliyorsun vs vs sakin dille anlattım uzun uzun,ikna oldu
Haklısınız konuşup net bisey öğrenip hayatımı o şekilde devam ettirmeliyim böyle yaşanmazAyrı ev kuramayacak adamla kimse evlenmesin. Soyu mu kurudu sanki bunların. Önemli olan sizsiniz. Ali olmaz veli olur, kimse kimsenin aşkından ölmez. Böyle mantıksız konuşan erkekleri sokmayın hayatınıza.
En kısa zamanda konuşun ben iyice düşündüm böyle birşeyi kabul edemem, zaten önümüzde iki yıl var para biriktirip ayrı eve çıkabiliriz de. Eğer bunu kabul etmeyeceksen birbirimizi iki yıl daha boşuna oyalamayalım de ve ayrıl bence. Hayatımıza kimler giriyor, çıkıyor hayat devam ediyor. Sadece sevgilik değil arkadaşlıklarda da böyle. Böyle kritik zamanlarda mantıklı ve bencil düşünmek gerekiyor bazen.
Işine geldiği belli zaten çözdüm onu daha iyi yaşarmışız yaşam kalitesi olarak ayrı evde maddi olarak zorlanabilirmisiz istediğim yaşamı veremezmiş sanki ne istiyorsam lüks yaşam istediğimi sanıyor galiba
Bu kadar net konusayim en iyisi onunlasanki evlendinde derdini cekiyorsun. daha evlenmeden dert baslamis. kizlar dunyada baska erkek kalmamis gibi mecburmusun? cok merakli olsaydik anne babayla oturmaya kendi anne babamizla otururduk. demi ama? karisina bakamayan adamda evlenmesin. bi ev tutup evine ekmek getiremeyen adamlada olmaz.
BencedeOnun yaşam kalitesinin artacağı belli
Net bir şekilde konuşacağım bu konuyuAsla ve asla kabul etme.
Sizinki de baya uzun bi süreymiş siz daha iyi bilirsiniz tabi neler olacağını bende net bir sekilde tavrımı koyacağım.Valla canım ben 7 senedir oturuyorum halada devam ediyor cok zor oluyor evlenince o şimdiki aşk felan kalmıyor ne kavga ni ağzı tadıyla yapabiliyorsunuz nede sevinçlerini hep sessiz kimse duymasın böyle yaşamaktansa başta tavrını koy bence
Konuş acitasyonlari kabul etme.Net bir şekilde konuşacağım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?