Aynı evde oturmak istemiyorum :(

Nerelisiniz merak ettim biz doğu anadolu bolgesindeniz yinede boyle bir adet yok. Aile teklif ederse kizda gonul rizasiyla oturalim derse beraber oturturlar. Baştan sevgiliniz ile konusun yengenizi ornek gosterin. Ben ailenle aramdaki saygi sevgi zedelensin istemiyorum en basta anlasalim ve ayri oturalim diyin.

Iyi insanda olsa olmaz.. araya seytan giriyor kaynanalari dürtuyo seytanlar
En güzel yillar neden baskalariyla yasansin ki. Ben bi yere oturmaya gidince bile rahatsiz oluyorum evde söyle rahat rahat uzanip kafa dinlemeyi özluyorum
Iyi insanlar gerçekten hepsini tanıyorum ama kendime güvenmiyorum yapamam gibi

Ne işin olur ya okumuş etmiş kızsın. Net konuş. Bu konu tartışmaya kapalı. Ayrı eve çıkacağız gerçekten beni seviyorsan aileni de ikna edersin bir şekilde de. Az yer az içeriz benim için sorun olmaz, sen de bizim için biraz fedakarlık yaparsın herhalde de. Büyük konuşmim ama bana bunu teklif etseler dükkanın önünü kapama derim. Bu ne rahatlık.

Iç anadolu canım tam şehir söylemiyim de kafa biraz eskide kalmış şehirle ilgisi yok

Iyi insanda olsa olmaz.. araya seytan giriyor kaynanalari dürtuyo seytanlar
En güzel yillar neden baskalariyla yasansin ki. Ben bi yere oturmaya gidince bile rahatsiz oluyorum evde söyle rahat rahat uzanip kafa dinlemeyi özluyorum
Şeytan kesin beni dürter eminim

Kaynana melek olsa kanadı çarpar diye bi tabir vardır bazı kızlarımız iyi insanlar yardımcı olurlar diye kendilerini kandırmaya meyilli oluyorlar, iki kadının aynı düzen içinde yaşaması kadın fıtratına aykırı bi kere niye zorluyosunuz.

Ben evliliğimin son 6 ayında ex kayın aile ile aynı apartmanda oturmak gibi bir hataya düştüm, sadece hafta sonları görüşmemize rağmen kabus gibiydi. Ki bence her hafta her hafta görüşüp durmak bile fazla. Biz gitmesek bile arayıp teyzenler geldi gelmez misiniz, şuraya gidiyoruz gelmez misiniz, börek yaptım gelmez misiniz, ayh arabanız da yoktu otoparkta vıdı vıdı bi türlü bitmiyordu. Aynı evde bunların yüz katını yaşarsın uzak dur kesinlikle, gerekirse evlenme senden kıymetli mi.

Konuşacağım canım çözülmesi lazım bu sorunun

En azından alt katları boş kiracı var oraya oturmamazi kabul etseler diyordum bende

Yorumumu okuduysan aynı apartmanda oturmanın kasvetinden bahsettim, neden bu kadar taviz veriyorsun çok mu seviyorsun?
Okudum zor biliyorum ama seviyorum onun gibi biri daha önce karşıma çıkmadı sadece bu konuyu halledemedik. Bende diyorum en azından aynı apartman olsun bi şekilde kendi evimi alana kadar idare ederim temelli kalmak için demedim yani hiç yoktan iyidir diye düşündüm.

Konya deme düşüp bayılırım.

Farkında mısın bilmiyorum ama kendi kendini çok adaletsiz bir pazarlığa sokuyorsun alt katta oturmayı bile onların bir lütfu gibi teklif ediyorsun.
Bayılabilirsin canım
Valla bende anlamadım nasıl bişeyin içindeyim üniversite okudum mezun olacağım ama hala birilerinin lafina bakıyorum

Sizin saglikli dusunmenize tek engel sevgi ise o sevgi sizin ozgurlugunuze de engeldir. Ve cok geçmeden keske demeniz kaçınılmazdır. Kendinizden ödün verdiginiz her karar sizi ileride mutsuz edecek bunu unutmayin. Ask sevgi bunlar sizi kendi kararlarinizi almaya engel olustuyorsa tekrar sorgulanmali.

Çok güzel açıklamışsınız. Kendimden ödün vermemem gerekiyor.

Bayılabilirsin canım
Valla bende anlamadım nasıl bişeyin içindeyim üniversite okudum mezun olacağım ama hala birilerinin lafina bakıyorum
Kabile hayatına hoşgeldin o zaman ne diyim, çekmeye gönüllü gibisin. Şimdi kafana takılan bu şeyler sonraları içindeki o büyük sevgiyi öldürüp atıyor haberin olsun. Neyse ki kurtuldum şükür geride kaldı.

+1+1+1
Harika özetlemişsiniz

Çekmeye gönüllü değilim elimden geleni fazlasıyla yapacağım. Ikna olana kadar çaba göstereceğim yapacak bişey yok

Sen net olacaksin. Baskalari birlikte oturuyor diye sende mecbur musun buna?

Evliligin ilk yillari en guzel özel zamanlardir. Bir yatak odasina sikistirilacak yillarin olacak seninse. Sessimizi duymasinlar diye kahkaha da atamayacaksin. Naz da yapamayacaksin.
Seni seven deger veren adamin onceligi sadece sen olursun ailesinin adetleri degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…