- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
O zaman sizi taşlanacaklar kadrosuna yazıyorum.O kadrolar dolmuş maalesef açıkta kaldık
Kusura bakmayın sizden izin belgesi almayi unutmuş...Ne işin var sevgilinle ayni evdedüşün bul ne yapacaksin
Merhaba neden o hitaba maruz kaldı biliyor musunuz . Ben sormadım ki birlikte yaşıyorduk bunun cezası günahı var mı diye ? Keşke herkes söylediğiniz gibi yapsa işte... aman banane diyebilse ama olmuyor gördüğünüz gibiKimsenin kimseye yargilamaya hakki yok
Herkes kendi akli fikri ve inancini yasayabilir ondan herkesin farkli bedeni var.
Fakat dini inanci geregi bir sey yapan birine de ahlak bekcisi hitabi yanlis oluyor.
Ahlak bekçisi lafı dini inancı doğrultusunda yaşayan insana denmez ki zaten. Kendi doğrusunu yaşayan her insana saygım var, beni ne ilgilendirir bir insanın inancı, kimsenin de haddine olmamalı... Ancak bu doğruları, karşınızdakini yargılayarak, ona dayatırsanız, o zaman ahlak bekçisi olursunuz. Haksız mıyım sizce?Kimsenin kimseye yargilamaya hakki yok
Herkes kendi akli fikri ve inancini yasayabilir ondan herkesin farkli bedeni var.
Fakat dini inanci geregi bir sey yapan birine de ahlak bekcisi hitabi yanlis oluyor.
Merhaba neden o hitaba maruz kaldı biliyor musunuz . Ben sormadım ki birlikte yaşıyorduk bunun cezası günahı var mı diye ? Keşke herkes söylediğiniz gibi yapsa işte... aman banane diyebilse ama olmuyor gördüğünüz gibi
Kusura bakmayın sizden izin belgesi almayi unutmuş...
Ahlak bekçisi lafı dini inancı doğrultusunda yaşayan insana denmez ki zaten. Kendi doğrusunu yaşayan her insana saygım var, beni ne ilgilendirir bir insanın inancı, kimsenin de haddine olmamalı... Ancak bu doğruları, karşınızdakini yargılayarak, ona dayatırsanız, o zaman ahlak bekçisi olursunuz. Haksız mıyım sizce?
Uf size ne..
Evet en ahlaklı sizsiniz. Bravo
SananeNe işin var sevgilinle ayni evdedüşün bul ne yapacaksin
Vuuu süpermişBen sormustum evi ne yapacagiz diye, istedigini yap demisti. Evdeki tum esyalari tabak canaklara kadar sattim, parasiyla da tatile gitmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?