Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Kimsenin kimseye yargilamaya hakki yok
Herkes kendi akli fikri ve inancini yasayabilir ondan herkesin farkli bedeni var.
Fakat dini inanci geregi bir sey yapan birine de ahlak bekcisi hitabi yanlis oluyor.

Herkes kendi akli fikri ve inancini yasayabilir ondan herkesin farkli bedeni var.
Fakat dini inanci geregi bir sey yapan birine de ahlak bekcisi hitabi yanlis oluyor.
Merhaba neden o hitaba maruz kaldı biliyor musunuz . Ben sormadım ki birlikte yaşıyorduk bunun cezası günahı var mı diye ? Keşke herkes söylediğiniz gibi yapsa işte... aman banane diyebilse ama olmuyor gördüğünüz gibi

Ahlak bekçisi lafı dini inancı doğrultusunda yaşayan insana denmez ki zaten. Kendi doğrusunu yaşayan her insana saygım var, beni ne ilgilendirir bir insanın inancı, kimsenin de haddine olmamalı... Ancak bu doğruları, karşınızdakini yargılayarak, ona dayatırsanız, o zaman ahlak bekçisi olursunuz. Haksız mıyım sizce?

Evet zaten yargilamak yanlis biz kim oluyor olayin haddi degiliz.
Ama bazi konularda da dini inanci geregi birlikte olmayan veya evlilik oncesi istemeyenlere de boyle tarzda konusuluyor her iki itham da kirici oluyor.
Siz de isinizi halledip hayatiniza devam edersiniz dilerim ki..

Kavga mi ettiniz? Canina mi kastetti mesela? Git kendin al nolcak? Neden bahane olsunki? Barismak isteyen kisinin bahaneye ihtiyaci vardir. Barismak istemiyosaniz medenicede hallolur

Haklisiniz ayni dogrultuda dusunuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…