- 6 Ekim 2021
- 25
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi Akillibirdelii
-
Sanırım benim onu sevme şeklim değişti. Biraz anne gibi sevmeye başladım. Çok fazla sarılıp öpüyoruz birbirmizi. Ama benim tavrım fazla şefkatli fazla sevecen. Niye böyle oldu nasıl böyle oldu bilmiyorum.Bir insan durduk yere sogumaz. Yani isteksizliginizi sebebini bilmeniz lazim. Hersey bahsettiginiz kadar mükemmek olsa onda sogumazsiniz
İşte ben de böyle düşünüyorum. Ama o her kaldıgımızda cinsellik beklentisi içerisine giriyor. Bi süre sonra belki onun da bu isteği azalır bilemiyorum.e belki sizin normaliniz budur,
herkes haftanin 3-4 gunu sevismek isteyecek diye bir kaide yok ki.
bunu ilk kez deneyimliyorsaniz sogudum diye dusunuyorsunuzdur belki, ama sadece cinsellik sikliginiz partnerinizinki kadar fazla degildir.
Bana normal geldi ya,
regl dongusune gore genelde kadinlarin libidolari artiyor/ azaliyor, erkekler gibi degiliz.
Evlilik hayatına hoşgeldinMerhaba hanımlar,
4 aydır devam eden bir ilişkim var. Son 2 haftadır, haftanın belirli günleri birlikte kalmaya başladık. Haftanın 3-4 günü gibi. Aslında en başından beri bunu isteyen bendim. O hiç sıcak bakmıyordu. Ama sonradan durum tersine döndü. Şimdi o aynı evde yaşamayı daha çok benimsedi. Benim de hoşuma gidiyor aslında ama sorun şu ki birlikte uyumaya başladıgımızdan beri bende cinselliğe karşı bi isteksizlik gelişti. Eskiden daha iyiydi. Nadir görüşüyorduk çok özlüyorduk falan. Görüşünce de haliyle çok iyi vakit geçiriyorduk o özlemin yarattıgı duyguyla. Şimdi birbirimizi sık görmeye başlayınca nedense sevişesim gelmiyor. Onu çok seviyorum, şahane biri herşeyiyle. Sarmaş dolaş film izliyoruz sürekli bakışmalar öpüşmeler falan filan tamam bunlar güzel. Ama iş yatağa gelince ben isteksizim. O da anlıyor tabi bunu. Ben kaçtıkça o da soğudu sanırım. Şimdi o da uzak duruyor biraz da tavırlı. Biz bu aynı evde yaşama olayını beceremedik galiba. Onu çok seviyorum, kaybetmek de istemiyorum. Benim için çok değerli. Şimdi daha az görüşelim desem beni yanlış anlar bir daha da gelmez küser. Böyle de tükeniyoruz. Karşılıklı birbirimizden bıkıp uzaklaşırız diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sizce?
Sanırım benim onu sevme şeklim değişti. Biraz anne gibi sevmeye başladım. Çok fazla sarılıp öpüyoruz birbirmizi. Ama benim tavrım fazla şefkatli fazla sevecen. Niye böyle oldu nasıl böyle oldu bilmiyorum.
Kontrol onda ya da bende diyemem. Genelde o benim isteklerime göre davranır ben de onun. Karşılıklı çok fedakarız aslına bakarsan.İlişkide kontrol sizde mi genel olarak ?
Yeni evlilerin 6-9 ayda deneyimlediği acı gerçeği siz baya erken deneyimlemişsiniz.Merhaba hanımlar,
4 aydır devam eden bir ilişkim var. Son 2 haftadır, haftanın belirli günleri birlikte kalmaya başladık. Haftanın 3-4 günü gibi. Aslında en başından beri bunu isteyen bendim. O hiç sıcak bakmıyordu. Ama sonradan durum tersine döndü. Şimdi o aynı evde yaşamayı daha çok benimsedi. Benim de hoşuma gidiyor aslında ama sorun şu ki birlikte uyumaya başladıgımızdan beri bende cinselliğe karşı bi isteksizlik gelişti. Eskiden daha iyiydi. Nadir görüşüyorduk çok özlüyorduk falan. Görüşünce de haliyle çok iyi vakit geçiriyorduk o özlemin yarattıgı duyguyla. Şimdi birbirimizi sık görmeye başlayınca nedense sevişesim gelmiyor. Onu çok seviyorum, şahane biri herşeyiyle. Sarmaş dolaş film izliyoruz sürekli bakışmalar öpüşmeler falan filan tamam bunlar güzel. Ama iş yatağa gelince ben isteksizim. O da anlıyor tabi bunu. Ben kaçtıkça o da soğudu sanırım. Şimdi o da uzak duruyor biraz da tavırlı. Biz bu aynı evde yaşama olayını beceremedik galiba. Onu çok seviyorum, kaybetmek de istemiyorum. Benim için çok değerli. Şimdi daha az görüşelim desem beni yanlış anlar bir daha da gelmez küser. Böyle de tükeniyoruz. Karşılıklı birbirimizden bıkıp uzaklaşırız diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?