Aynı evde yaşamak ve bozulan büyü

bence siz aşık değilsiniz
Aşk ve cinsellik birbirinden çok bağımsız. Ya da benim için öyle. Bazen duygusal olarak birşey hissetmediğin birini cinsel olarak arzulayabiliyorsun mesela. Ben ona karşı olan duygularımdan şüpheli değilim. Hissettiğim şeyi biliyorum ve çok da güzel bir duygu. Sorun aynı duyguları her zaman yatakta hissedememem.

Buna benzer bi durumu ben de deneyimlemistim. Sevgilinizin sürekli bi cinsellik beklentisi içinde olması sizi itiyor olabilir, ben normalde cinselliğe düşkün olan bi kadınım ama benim o dönemki sevgilim de birlikte yaşamaya başladığımızda günde 3-4-5 kere istemeye başlayınca ciddi şekilde sogumustum ve cinsel olarak bi daha da toparlanamamistik. Sevgilinizle bu konuyu konuşmalısınız, kendiniz de şu anne tavrından cikmalisiniz. Siz onun annesi değilsiniz, genç bir kadinsiniz kendinize gelin

Gecen cinsellik topiginde bazilari sey yaziodu: seks öyle bisey ki yaptikca yapasın yapmadikca yapmayasin gelio xD ahahhah hadi ordan ya spor mu bu zorluyosun demektir böyleyse işte yapmaya bal gibi kendini.
Bende bu tezi savunuyorum😐😂 uzun zaman yapmazsan bence sogukluk oluyor..isteksizlesiyorsun.. isleyen demir pas tutmaz derler😐 ama belli bir rutine girince istegin ona gore oluyor gibi..

Aşk ve cinsellik birbirinden çok bağımsız. Ya da benim için öyle. Bazen duygusal olarak birşey hissetmediğin birini cinsel olarak arzulayabiliyorsun mesela. Ben ona karşı olan duygularımdan şüpheli değilim. Hissettiğim şeyi biliyorum ve çok da güzel bir duygu. Sorun aynı duyguları her zaman yatakta hissedememem.
Eskiden birbirinizi gorunce yatakta aliyorsaniz solugu ee pavlovun kopegi gibi olmasi normal.

Seni rahatsiz eden bence surekli dokununca opunce yatakta bitirmek istiyor olmasi. Oyle degil mi?

Bende bu tezi savunuyorum😐😂 uzun zaman yapmazsan bence sogukluk oluyor..isteksizlesiyorsun.. isleyen demir pas tutmaz derler😐 ama belli bir rutine girince istegin ona gore oluyor gibi..
Öyle olabilir ama bunun nedeni frijite doğru yakınsayan bir libidon olması bence. Zaten istekli insanlar için gecerli olamayacak bisey demek istiorum. Gencken 20-35 arasi hic aklima bile gelmezdi istio muyum acaba cok beklesem sogukluk mu olur demek. Çünkü zaten önüne gecilemeyen bi istek vardi. Sonradan düşünmeye basladim neden haftada bir yapmak yetmeye başladı himm on gun oldu aklima gelmedi hayret bes gun once yapsam tekrar yapar miydim yapmaz miydim vs bunlari düşünmenin tamami isteksizlestikten sonra olmaya basladi bende.

Buna benzer bi durumu ben de deneyimlemistim. Sevgilinizin sürekli bi cinsellik beklentisi içinde olması sizi itiyor olabilir, ben normalde cinselliğe düşkün olan bi kadınım ama benim o dönemki sevgilim de birlikte yaşamaya başladığımızda günde 3-4-5 kere istemeye başlayınca ciddi şekilde sogumustum ve cinsel olarak bi daha da toparlanamamistik. Sevgilinizle bu konuyu konuşmalısınız, kendiniz de şu anne tavrından cikmalisiniz. Siz onun annesi değilsiniz, genç bir kadinsiniz kendinize gelin
Evet ya erkekler bu kafaya girio direkt. Mal aldim kullanayim bari gibi. Itici oluo hele artik seni duygusal olarak mutlu etmiosa kucuk de olsa jestleri biraktiysa falan. Tek bi niyetle duruo gibi oluo ortak pek paylasim da yoksa. Insan durduk yere seksten soguyor.

Sen uyuyacaksin mesela yorgunsun, adam soyunmus beklio yatakta :D allahim cinnet sebebi bi durum versen ayri dert vermesen ayri dert. Adam küsmesin diye istemeye istemeye kendini sevişmeye zorlamak rezil rüsva bi durum benim onurum kirilio oyle olunca ya. Oyle oyle bi daha isteme aralıklari aciliyor.

Evet ya erkekler bu kafaya girio direkt. Mal aldim kullanayim bari gibi. Itici oluo hele artik seni duygusal olarak mutlu etmiosa kucuk de olsa jestleri biraktiysa falan. Tek bi niyetle duruo gibi oluo ortak pek paylasim da yoksa. Insan durduk yere seksten soguyor.
Ortak paylasim olsa da açıkçası bi süre sonra karşımdaki beni değil de direkt seksi istiyomus gibi geliyo bana, isteği hani "sevişelim, seni istiyorum" gibi değil de "Allah rızası için beni bi bosaltsana çok azdım" falan diyomus gibi iğrenç bişeye burunuyo gözümde. Tiksindirici bu durum beni ister istemez soğuyorum

Gecen cinsellik topiginde bazilari sey yaziodu: seks öyle bisey ki yaptikca yapasın yapmadikca yapmayasin gelio xD ahahhah hadi ordan ya spor mu bu zorluyosun demektir böyleyse işte yapmaya bal gibi kendini.
Yoo doğru demişler. Yapmadıkça yokluğunu çok aramıyorsun ama sık yapınca istiyorsun 😂. Ben mastürbasyon yapmayı bırakmıştım. Sevgilimle bu ara çok sık ve sayıca fazla birlikte olduk (bizim normalimize göre) ve ben görüşmediğimiz günlerde dayanamayıp mastürbasyon yaptım. Yaptıkça yapası geliyor insanın gerçekten 😂 libido yükselişe geçiyor birden.

Ortak paylasim olsa da açıkçası bi süre sonra karşımdaki beni değil de direkt seksi istiyomus gibi geliyo bana, isteği hani "sevişelim, seni istiyorum" gibi değil de "Allah rızası için beni bi bosaltsana çok azdım" falan diyomus gibi iğrenç bişeye burunuyo gözümde. Tiksindirici bu durum beni ister istemez soğuyorum
Aynen zaten direkt öyle diyo hatta gibisi fazla :) sanki biz de her gun inek sagar gibi onu sagmaya mecburmusuz gibi rezil bi ortam aslinda... Bazi doğu felsefesi düşünürlerinde asıl bu durum zaten zina olarak gecio. Yani aşık olmadigin insanla zorla sevismek :D evliler başkasına adi nedir tartışılır ama aşık olup sehvet duyup seks yapinca o aslinda normal gozuyle bakilio, asil absurd olan evdekiyle zorla yapmaya calismak deniyor. Yanlisi dogrusunu kenarda bırakırsak mantıksız değil.

Ten uyumu yok demek ki.
Bir de anne gibi şefkat hissediyorum demişsiniz. O da libidonuzu öldürüyordur. Eşe anne gibi davrandıkça bunun yaşanması kaçınılmaz diyor psikologlar.

Sanırım benim onu sevme şeklim değişti. Biraz anne gibi sevmeye başladım. Çok fazla sarılıp öpüyoruz birbirmizi. Ama benim tavrım fazla şefkatli fazla sevecen. Niye böyle oldu nasıl böyle oldu bilmiyorum.
Bence o da beraber yaşamayı sizin bu anaç tavrınuz ve evini çekip çevirmenizden memnun olduğu için sevmiş. Aynı evde olunca anne rolünü bürünmekten vazgeçin ve duruma bir de öyle bakın bence

Back
X