• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşamak ve bozulan büyü

Sadece hafta sonu kalsin cuma gelsin pazar kendi evine gitsin
İki haftada bir gelse benim için ideal olurdu. Sanırım, ilişkiye az görüşerek, çok özleyerek başladığımız için, şimdi birden bire bu kadar sık görüşmek bende ters tepti. Saçma ama ilişkide biraz zor şartlar ve özlem seviyorum sanırım.

Yoo doğru demişler. Yapmadıkça yokluğunu çok aramıyorsun ama sık yapınca istiyorsun 😂. Ben mastürbasyon yapmayı bırakmıştım. Sevgilimle bu ara çok sık ve sayıca fazla birlikte olduk (bizim normalimize göre) ve ben görüşmediğimiz günlerde dayanamayıp mastürbasyon yaptım. Yaptıkça yapası geliyor insanın gerçekten 😂 libido yükselişe geçiyor birden.
Anlıyorum da iste bu anca masturbasyon yapmayı birakabilen birinde olur. Normali çok istekli olan birinde birakma ara verme alışma vs olmaz. Yani bence :)

Ya da erkekler niye yaptıkça duruluyor bi nebze hic düşündünüz mü? Sizin yaptıkça yapasiniz gelirken? Belki kadinlarda hiç gerçek anlamda bi rahatlama olmadigi icin, esasinda stimule edilip edilip birakildigimiz icin bi dahakinde rahatlarim umuduyla canlanio olabilir arzular?..

Anlıyorum da iste bu anca masturbasyon yapmayı birakabilen birinde olur. Normali çok istekli olan birinde birakma ara verme alışma vs olmaz. Yani bence :)

Ya da erkekler niye yaptıkça duruluyor bi nebze hic düşündünüz mü? Sizin yaptıkça yapasiniz gelirken? Belki kadinlarda hiç gerçek anlamda bi rahatlama olmadigi icin, esasinda stimule edilip edilip birakildigimiz icin bi dahakinde rahatlarim umuduyla canlanio olabilir arzular?..
Bizim durulma sebebimiz mesafe sadece, isteğe rağmen durulmak zorunda kalıyoruz 😅. Partnerimin de yaptıkça yapası yapmadıkça da yapmayası geliyor, onda da benimle aynı durum.

En az her iki ilişkinin birinde tatmin oluyorum ben, o yüzden onunla da alakalı olduğunu düşünmüyorum, en azından kendim için 😄.

Bizim durulma sebebimiz mesafe sadece, isteğe rağmen durulmak zorunda kalıyoruz 😅. Partnerimin de yaptıkça yapası yapmadıkça da yapmayası geliyor, onda da benimle aynı durum.

En az her iki ilişkinin birinde tatmin oluyorum ben, o yüzden onunla da alakalı olduğunu düşünmüyorum, en azından kendim için 😄.
Kadin orgazminin dogasini elestiriorum onu derken. Yani tatmin olduk mu sanioruz acaba? diye. Yoksa uyarilip uyarilip birakiliomuyuz esasen, gibi.. Yaptıkça yapası gelenler olarak yapmanizin devamini dilemekten başka diyecek lafim kalmadi size :D değişirse bilgilendirin burdan bari ahahha

Kadin orgazminin dogasini elestiriorum onu derken. Yani tatmin olduk mu sanioruz acaba? diye. Yoksa uyarilip uyarilip birakiliomuyuz esasen, gibi.. Yaptıkça yapası gelenler olarak yapmanizin devamini dilemekten başka diyecek lafim kalmadi size :KK70: değişirse bilgilendirin burdan bari ahahha
Hıı şimdi anladım kuzum 😂. Bende klitoral orgazm dediğin gibi oluyor. Oldum mu olmadım mı anlayamıyorum, devamını istiyorum o yüzden 😂.

Hıı şimdi anladım kuzum 😂. Bende klitoral orgazm dediğin gibi oluyor. Oldum mu olmadım mı anlayamıyorum, devamını istiyorum o yüzden 😂.
Aynen işte kahveyi üç kez taşırıp köpüklü yapmaya çalışmak gibi ayni seksin içinde uc defa ustuste olunca diyebiliorum ki tamam yeter samantha yeter birak artik ahahha.

Kendinize fazla yükleniyirsunuz.
Hormonlara bağlı olarak cinsel isteğimiz zaman zaman artar zaman zaman azalır bu çok insani.
Zamanla ilgili bir şey değil bence bu.
Regl dönemlerinde mesela ben çok çok istekli olurum diğer günler olmam bu da normal.
Bu konuyu da konuşun sevgilinizle konuşun ki aranıza duvarlar girmesin.

Bir de biz bu ilişkide heyecan olayını abartiyoruz sanki.
Aslolan sevgi saygı huzur karşılıklı olarak ihtiyaçların karşılanması ve giderilmesi.

Sevgiliniz hijyenik olmayabilir mi? Ya da hijyeniktir de sizin istediğiniz boyutta değildir, sogursunuz. Bir de her başbaşa kalındığında cinsellik yaşamak istemesi de ne bileyim, bana itici geldi. Şimdiden bu kadar sık isterse, bıkkınlık gelmez mi?
Aynen çok haklısın. Temizlik çok önemli..

Kendinize fazla yükleniyirsunuz.
Hormonlara bağlı olarak cinsel isteğimiz zaman zaman artar zaman zaman azalır bu çok insani.
Zamanla ilgili bir şey değil bence bu.
Regl dönemlerinde mesela ben çok çok istekli olurum diğer günler olmam bu da normal.
Bu konuyu da konuşun sevgilinizle konuşun ki aranıza duvarlar girmesin.
Çok tatlı yorum yazmışsın teşekkür ederim. Benim de regl döneminde istek artıyor çok ilginç. Tersine işliyor herhalde benim hormonlar diye düşünüyorum 🤣 bilmiyorum kendimi sorgulamaya başladım. Seviyorum tamam ama neden istek azaldı diye. Biraz mesafe seviyormuşum onu farkettim.

Birlikte yaşamak demek aynı hayatı yaşamak ve paylaşmak demek. Bu kadar erken hayatlarınızı birleştirirseniz sonuç böyle olur. Daha birbirinizi ne kadar tanıyorsunuzki aynı evdesiniz. Sıkılmanız normal tabi bu sevmediğiniz anlamına gelmez. Fakat özlemek çok önemli bir etken. Siz bunu yok etmişsiniz ve bu yüzden çocuktan sıkılmışsınız biraz özlemeniz lazım. Eğer karşılıklı olarak birbirinizi kaybetmek istemiyorsanız aynı evde yaşamanın size göre erken olduğundan açık açık bahsedin ve sürekli aynı evde kalmayalım gibisinden konuşun, niyetinizin ilişkiyi korumak olduğunu hissettirerek.

Çok tatlı yorum yazmışsın teşekkür ederim. Benim de regl döneminde istek artıyor çok ilginç. Tersine işliyor herhalde benim hormonlar diye düşünüyorum 🤣 bilmiyorum kendimi sorgulamaya başladım. Seviyorum tamam ama neden istek azaldı diye. Biraz mesafe seviyormuşum onu farkettim.
çok kadında regl zamanı libido artıyor.
sorunsuz, ağrısız bir regl döneminiz varsa, gebelik korkusu da yok, güzel bir şey bence.

ben de mesafe seviyorum.

birlikte yaşamak istemem. kişisel alanımı sevgilimden daha çok seviyorum ben. korkunç aşık olmadığım için olabilir. sürekli dip dibe olmak istemezdim. daha doğrusu evli değilsem, toplumsal görevlerimi, tüm hayatımı, bütçemi vs vs buna göre düzenlemediysem...çocuk mocuk yapmayacaksam...o zaman neden evli gibi yaşayayım?

aynı evde nasıl oluyoruz acaba merakıyla ara sıra birlikte kalınabilir, birlikte yemek yapılır, tatil yapılır, alışveriş yapılır, temizliğine-titizliğine bakılır tamam ama evlilik fikrim yoksa. evli gibi yaşamam ben. evliilik fikrim varsa da senelerce evli gibi yaşamam. çünkü evlenelim madem o zaman :)

cinsellik çok katmanlı bir olay. siz daha önce kimseyle böyle birlikte yaşasınız mı mesela. yada uzun süre ilişki sürdürdünüz mü? cinsel isteğinizin normalinin ne olduğunu iyi biliyor musunuz?

Geç yumurtlama olabilir sizde de. Bende geç yumurtlama var, regl öncesi ve regl döneminde isteğim artıyor. Vücut hamile kalmaya programlı olduğu için hamilelik olasılığının en yüksek olduğu günlerde libido artışı yaşıyormuşuz 😄.

Merhaba hanımlar,
4 aydır devam eden bir ilişkim var. Son 2 haftadır, haftanın belirli günleri birlikte kalmaya başladık. Haftanın 3-4 günü gibi. Aslında en başından beri bunu isteyen bendim. O hiç sıcak bakmıyordu. Ama sonradan durum tersine döndü. Şimdi o aynı evde yaşamayı daha çok benimsedi. Benim de hoşuma gidiyor aslında ama sorun şu ki birlikte uyumaya başladıgımızdan beri bende cinselliğe karşı bi isteksizlik gelişti. Eskiden daha iyiydi. Nadir görüşüyorduk çok özlüyorduk falan. Görüşünce de haliyle çok iyi vakit geçiriyorduk o özlemin yarattıgı duyguyla. Şimdi birbirimizi sık görmeye başlayınca nedense sevişesim gelmiyor. Onu çok seviyorum, şahane biri herşeyiyle. Sarmaş dolaş film izliyoruz sürekli bakışmalar öpüşmeler falan filan tamam bunlar güzel. Ama iş yatağa gelince ben isteksizim. O da anlıyor tabi bunu. Ben kaçtıkça o da soğudu sanırım. Şimdi o da uzak duruyor biraz da tavırlı. Biz bu aynı evde yaşama olayını beceremedik galiba. Onu çok seviyorum, kaybetmek de istemiyorum. Benim için çok değerli. Şimdi daha az görüşelim desem beni yanlış anlar bir daha da gelmez küser. Böyle de tükeniyoruz. Karşılıklı birbirimizden bıkıp uzaklaşırız diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sizce?
4 ay yeni bir beraberlik .Uzun yıllar süren ilişkiler bile bitebiliyor .Siz yolun çok daha başındasınız .Bu sürelerde çok daha heyecanlı olunur .Özelliklede cinsellik konusunda.Durduk yere insan soğumaz veya isteksizliğin altında yatan başka sorunlar oluşmuş olabilir .Belki cinsel uyumunuz yok veya istediğiniz şeyler birbiriyle örtüşmüyor .Bunu sevgilinizle konuşarak aşabilirsiniz .

Back
X