Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor bir durum kadının maaşında yok sanırım çalışmayi düşünün en iyisi o sizin için

Evin bütün işleri sende , cinsellik yok. 6 aydır evde rahatça oturup yatamıyorsun. Seninkisi evlilik değil ki, bedava hizmetçilik. Evli değilsin bunu unutma.

Rest çekmezsen ömür boyu ücretsiz hizmetçiliğe devam .

Neden ayni evde yasamayi kabul ettiniz .bu saatten sonra hic bir sey degismez omrunuz bu sekilde gecer .daha yeni evliyken kv ile yasamak nedir ya ? Bunu kabul ederek suc sizde en azinda 6 ay kizinda kalsin biz yeni evliyiz demeliydiniz . Sisin yerinizde olsam elin anasina hizmet edecegime aile evine doner kendi anama babama hizmet ederdim .

Hanımefendi siz iyimisiniz? Orası bir işletme değil, sağlık açısından azaltmaya çalışıyorum demiyor konu sahibi, çok yiyor yetiştiremiyorum diyor. Ayrıca siz bu üslupla kimseye örnek vermeyin. Bol keseden sallıyormuşum. Acaba söz konusu kaynanası değilde annesi olsa yine aynı tepkiyi verecek mi?

E kadın doğruyu söylüyor yetiştiremiyor işte! Neyi anlamadınız? Ortada geçim sıkıntısı varsa her şeyden kısılır keyif çatılmaz annesi olsa da bu böyledir. Konu sahibinin rızkını yiyor kayınvalide anlamıyor musunuz? 45 yaşında gencecik hanımefendi daha fazla yemek yemek istiyorsa işe girip çalışsın. Kayınvalidenin daha fazla beslenmesi için geline işe girin demeniz çok abes.
Aileler gelire göre gider belirler, kendini bilmez şekilde her gün yüksek maliyetli yiyecek tüketmek hele ki bu devirde kirada tek maaşlı bir durumda borç harç içinde boğulmaya neden olur ve hacze kadar gider. Bu sebepten evimi de bir işletme gibi düşünür gelir/gider dengesini ayarlamaya çalışırım.
Size karşı herhangi bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyor ve üslup açısından sakıncalı tek bir cümle göremiyorum. Sizin takıldığınız şey muhtemelen başka da neyse kişisel tartışmaya çevirmem başkasının konusunu

Konu sahibi bence işe girmeli ben de çalış yazanlardan biriyim ama kayınvalidesini beslemek için değil o evden gitmek için
Ama boşanmak gibi bir niyeti yok

Çalışıp bir de ev temizliyormuş

Verecek eline kocasının anasının pisliğini temizletecek
Eve de 5 kuruş harcamayacak sadece kendi için biriktirecek ama ne desek yapmayacak

Elektirik su tasarufu okey ama yeme icmeden tasaruf etmek normal bisey mi? Bi çerezi bile misafire koymak icin alip kendinizden sakinmaniz normal bir durum degil kaynanadan bagimsiz olarak bu derece yokluktaysaniz girin asgari ucretli olsa calisin.
Ayrica kaynana evine gelen sizseniz cokta söz soyleme hakkina sahip degilsiniz. Calisin evinizi ayirin once

Yukarıda tekrar çalışmasıyla ilgili ben de öneride bulundum. Aynen dediğin gibi kayınvalide için değil kendi için çalışmasını ve boşanmasını. Bu arada ben de boşanacağını düşünmüyorum, kararını sordum cevap vermedi. Bu durumda aynen dediğim gibi çalışıp kayınvalidenin çerezini alır.

Ancak cevap verdiğim hanımefendi yetmiyorsa işe gir gibisinden bir öneride bulundu o yüzden bu alıntılama sürdürülüyor.

Ben de hatta bir çok kişi de boşan yazdı ama o kocası sabret dedi diye sabrediyor
Allah rızası diyor 45 yasındaki kadına bakmaya

Ben de hatta bir çok kişi de boşan yazdı ama o kocası sabret dedi diye sabrediyor
Allah rızası diyor 45 yasındaki kadına bakmayı
Eğer derdi boşanmak değilse belki de sadece dertleşmek amacıyla buraya konu açmış olabilir. Çünkü çözüm belli. Kendi hayatı kendi kararları biz yorumumuzu yaptık bundan sonrası ona kalmış.

Kadının yediğinin çetelesini tutacağına o yaşta kayinvalide ile beraber yaşama motivasyonun neydi ona kafa yor bence , orası onun evi istediğini yer içer işine gelmiyorsa ayrı eve çıkarsın, sen kimsin ki kadının evinde yediğini içtiğini sayıyorsun! Ayıp ya hu ayıp...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…