Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E madem neden 6 aydır yapmıyordunuz. Madem böyle bir kaç günde Halledilecek konuydu niye bu kadar stres oldunuz
Ben arsalarında kızının da hakkı olduğunu sanıyordum ama arsanın tapusu sadece kayınvalıdemın uzerıneymıs biz sacece kızı da razı gelıyor mu dıye rıza aldık o kadar
Evet bu kadar basıtmıs bende içlerindeyim ama bana denıldıgı kadar bılıyorum işin aslını zora gelince söylediler anlattılar

Evet 🙈 gibi yaptım ne bileyim şaşırdım bu kadar çabuk hallolacak bişey için aylardır niye çekti bu kadını
Arkadaşlarrrrrr arkadaşlar Zaten bu kadar çabuk hallolacagını bende bilsem kendime neden bu kadar eziyet çektireyim ?
Saçmalık inanmamak değil sacmalık sizin bu yalanlamanız ve madem hallolacaktı neden bu kadar bekledın cektın demenız

evet ben de kaç kere okumuşumdur buraya anlatınca aaaa pat pat çözülüyor hem de kısa sürede
ben sorunlarımı buraya anlatmadığım için çözemiorum zaar
Valla o senin ve senin gibilerin sorunu
Buraya yazılınca çözülüyor diye bir kanun yok keşke çözülse
Sadece danışmanlık yapabılırız yazarak fikir alabiliriz düşünce dinleyebiliriz.
Sisin gibi inanmayanlar ve inananlarda olacak o sizin kişisel probleminiz.
Konuyu kişiselleştirmekten başka birşey yapmadınız

Bizim memleketteki araziler için mal sahiplerinin gözünün içine bakıyor birçok kişi satın da alalım ev yapalım diye. Ozellikle kırsal yerlerde arazi satmak çok kolay artık. İnsanlar şehirlerden uzaklaşıp köye yerleşmek istiyor.
Kesinlikle öyle ve her yörenin yaşantısı durumu farklıdır benım bahsettıgım yer çok küçük bir yer ve herkes dedıgınız gıvı ağızlarının ıcıne bakıyor satsınlar da alalım hanım koyun birçok yerine hakım olmak için çabalıyorlar

Bizim memleketteki araziler için mal sahiplerinin gözünün içine bakıyor birçok kişi satın da alalım ev yapalım diye. Ozellikle kırsal yerlerde arazi satmak çok kolay artık. İnsanlar şehirlerden uzaklaşıp köye yerleşmek istiyor.
Kesinlikle öyle ve her yörenin yaşantısı durumu farklıdır benım bahsettıgım yer çok küçük bir yer ve herkes dedıgınız gıvı ağızlarının ıcıne bakıyor satsınlar da alalım hanım koyun birçok yerine hakım olmak için
Vayyy beee adam yeniden aşık olmuş🥲😅
Sana soracak değildi ya 😂

Tek maaş geçim sıkıntısı yaşarken 2+1 evi iyi yaptırıyosunuz valla .Bize yayla evine kapı 1 buçuk milyondan acıldı da cesaret edemedik.Gecekondu diye de hayrına yapıyorlar sanırım.

Evet çalışmıyor
Ameliyat sütünü vardı demıstım o durumda ortadan kalktı
Eski eşinden aldığı nafakayı yukselttık
Aylık yarı yarıya kızı ve oğlu para yollayacak
Koydekı eve yerleşecek
Tabi kışları gelip arada bir kızında olgunda kalacak
Haha neee 10 günde nafaka mı arttırdınız? Guinness rekorlar kitabına girmeniz lazım. Çok komiksiniz gerçekten. Sizi zaten ciddiye almıyordum ama 10 günde nafaka arttırım davası sonuçlandırarak burdakilerin iyice aklıyla alay etmişsiniz. Anlattıklarınıza kimse inanmıyor ve sizi kimse ciddiye almıyor. Hayali konunuzda kendi kendinize çalıp oynamaya devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sende yaz ama sana göre uydurma olanları yaz
Gerçekleri değil :)
Siz bahsettiniz mi peki konunuzda eşim arsayı satmak için uğraşıyor
Ev yapılacak hemen diye
O zaman insanlar yazmadı siz kurtulamazsınız diye

Sabredin arsa satılıp ev yapılıncaya kadar derdi
Ben tamamını okumadım
Bahsettiyseniz bilmiyorum

Haha neee 10 günde nafaka mı arttırdınız hahaha çok komiksiniz gerçekten. Sizi zaten ciddiye almıyordum ama 10 günde nafaka arttırım davası sonuçlandırarak burdakilerin iyice aklıyla alay etmişsiniz. Anlattıklarınıza kimse inanmıyor ve sizi kimse ciddiye almıyor. Hayali konunuzda kendi kendinize çalıp oynamaya devam edebilirsiniz.
Ne taktın be valla başka derdın yok mu arttırmak ıcın davaya mı gerek var konuşularak olmuyor mu
Kayınpederımle konuştum attığı 500 ü artık fazla olarak atıyor bunkadad basit
Amma taktın kafana başka takacak bırsey kalmadı sanırım ?

Siz bahsettiniz mi peki konunuzda eşim arsayı satmak için uğraşıyor
Ev yapılacak hemen diye
O zaman insanlar yazmadı siz kurtulamazsınız diye

Sabredin arsa satılıp ev yapılıncaya kadar derdi
Ben tamamını okumadım
Bahsettiyseniz bilmiyorum
Ugrasıyor demedım sattık dedim direk satılan şeyi sattık olarak aoyledım belirttim
Konunun başında da derdımı anlattım
Sonra çözüldüğüm şeyi anlattım bu denli insanlara dert olacak ne vardı anlamadım

Haha neee 10 günde nafaka mı arttırdınız? Guinness rekorlar kitabına girmeniz lazım. Çok komiksiniz gerçekten. Sizi zaten ciddiye almıyordum ama 10 günde nafaka arttırım davası sonuçlandırarak burdakilerin iyice aklıyla alay etmişsiniz. Anlattıklarınıza kimse inanmıyor ve sizi kimse ciddiye almıyor. Hayali konunuzda kendi kendinize çalıp oynamaya devam edebilirsiniz.
Değil on gün bugün de gıdıp konuşsam sözlü olarak K.pederle yine arttırır
İlla dava açmaya gerek yok.

Ayni eve evlenirseniz olacagi bu. Ne bekliyordunuz? Siz kabul etmissiniz birlikte yasamayi neden diger cocuklarin ustune atmaya kalkiyorsunuz ki. Madem ameliyat isi vardi ayni evde yasama durumu soylendi evliligi erteleyebilirsiniz. Bilincsizce, sirf evlenmek icin sanki koca kaciyor gibi kosa kosa evlenirseniz sonra boyle basinizi taslara vurursunuz.

Ayni eve evlenirseniz olacagi bu. Ne bekliyordunuz? Siz kabul etmissiniz birlikte yasamayi neden diger cocuklarin ustune atmaya kalkiyorsunuz ki. Madem ameliyat isi vardi ayni evde yasama durumu soylendi evliligi erteleyebilirsiniz. Bilincsizce, sirf evlenmek icin sanki koca kaciyor gibi kosa kosa evlenirseniz sonra boyle basinizi taslara vurursunuz.
İşin aslı astarı senin anladığın gibi değil de sen öyle anlamak istediğin için öyle anlamışsın anlaşılan
Saygı duyuyorum yorumuna.

Ne taktın be valla başka derdın yok mu arttırmak ıcın davaya mı gerek var konuşularak olmuyor mu
Kayınpederımle konuştum attığı 500 ü artık fazla olarak atıyor bunkadad basit
Amma taktın kafana başka takacak bırsey kalmadı sanırım ?
Niye takayım yalan söylediğinizi söylüyorum sadece. Siz niye insanları inandırmak için bu kadar çaba gösteriyorsunuz onu anlamadım. Ben sadece size yazıyorum, siz herkese yazıyorsunuz.

Söylediğiniz şeylerin hiçbir mantığı olmadığı için tabiyki hiçbirimiz inanmıyoruz. kp az nafaka veriyordu onu da görümceniz alıyordu, arsalar da görümcenizindi ama herkes bir anda her şeye ikna oldu. Kayınpederiniz eniştesiyle kırıştırdığını herkesin bildiği eski karısının dava bile açılmadan nafakasını arttırıyor, belediye haftalarca vermediği ruhsat ve izinleri sizin için 2 günde veriyor falan. Komik yani. Güldüm ben şahsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X