- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Firstnight
Merhaba, şuan kaldığım ev çok rutubetli ve beni hasta ediyor. Okuluma çok yakın olduğum için taşınmayı düşünmemiştim hiç. tek başıma kalabileceğim evlere de durumum yetmiyor. Hiç bi arkadaşımda okul muhiti dışında bir yere taşınmak istemiyor. Yani evden çıkamıyorum fakat sağlığım git gide kötüleşiyor. Erkek arkadaşım farklı bir muhitte kalıyor. Onla beraber aynı eve çıkmayı teklif ettim. Aynı saatlerde eve gitme zorunluluğu olacağını bu durumun onu gerdiğini bu olaya sıcak bakmadığını söyledi. Eylül gibi taşındım daha kaç kere bozayım kurulu düzenimi falan dedi.Evli çiftler gibi yani. Her gece eve gitme zorunluluğum olacak dedi. Bir seneye iki seneye bunu aşabileceğinin garantisini veriyor musun bana dedim. Nasıl vereyim dedim. O zaman ilerisi içinde ben kendi kafamda yazıp çizmişim demekki dedim ne alakası var dedi. Daha öncede aynı mevzular evlilik hayatı belli bir düzen çocuk sürekli kendisini evde bekleyen bir eş çocuk bunların onu gerdiğini söyledi. Yanlış mı yaptık bir şeylere başlayarak dedim. Hayır neredeyse otuzuma basıcam en nihayetinde olacak bunlar şuan maddi durumum daha net olsa sana evlenme teklif etmemek için hiç bir nedenim olmaz dedi. Etrafımdaki arkadaşlarıma bakıyorum sevgilileri ile sürekli bunun planını yapıyorlar ne zaman tanıştıralım aileleri falan fistan. hal böyleyken bizim için bu konu bir tabu aman ağzımı açmayayım da fobisi tetiklenmesin. Ne yapayım ben şimdi? SEviyorum da . ama böyle kendimi istenilmiyor gibi hissediyorum oturup aşmasını mı bekleyeyim? Evde kalmış sevgilisinin onunla evlenmeye hazır olmasını bekleyen bir zavallı gibi. Aklım allak bullak....
Bence boyle adamla ayni eve cikmakda israr edersen sen kaybedersin, su apart tarzi yerlere bak temiz uygun birsey bul belliki adamin akli hala gezme tozma hovardalikta yani seninle ayni frekansta yayin yapmiyor. Ev isini hallettikten sonra adamida salla gitsin bosuna zaman ve enerji kaybetme , her aksam eve gelme zorunlulugum olacak ne demek ya, yasi 30 a gelmis adamin aksam evde degilde nerde isi olurki. Hayir ayni eve cikmayi destekledigimden degil adamin resmen senle herhangi ciddiyete baglanan adim atmamak icin verdigi tepkilere dikkat cekmek istiyorum. Resmen basina bela olursun yapisir kalirsin diye kacmis..
Bak master yaparken bir kiz arkadas tanimistim yurtta kaliyordum o zaman kizin ilk sevgilisi universitedeyken olmus 5 yil ayni evde kari koca gibi yasamislar hatta cocuk okul disinda calismis eve bakmis resmen gibi birsey sonra okul bitiyor cocuk memeleketine gidiyor is aramaya kiz baska memlekete master icin geliyor ve cocuk bu uzaklikta kizdan kurtulurum saniyor kizda artik evleniriz diye dusunuyor 2 sene kiz gitti geldi oglanin yanina hemde ailesiyle birlikte yasadiklari eve yinede kizla evlenmedi cocuk, yani kiz ne kadar oglanin ustune gittiysede olmadi o is , bana kalirsa kendini resmen kullandirtti veya karsilikli bir cikar iliskisi yasadilar sonra bitti gitti... Bosuna kendini su duruma sokma ilerde karsina daha kaliteli birileri cikar ve daha duzeyli kaliteli bir iliski yasarsin..
Bence isine gucune okuluna sagligina ve gelecegine bak soyle adamlardan da uzak dur bu ne yaa.
Evliligi simdiden saplanti haline getirmissin daha okulun bitmemis daha meslek sahibi olmamissin nedir bu merak nedir bu acele.