Tabiki de dedim ama inanmıyor. Hatta sitenin kameraları var katlarda bile. Gorevliden bi bahaneyle Rica et izle dedim yapmadı o inandı inanacaginaNiye ben içiyorum demedin? Adama senaryolar yazdiriyosun bide inandiriyosun ?
Tabiki de dedim ama inanmıyor. Hatta sitenin kameraları var katlarda bile. Gorevliden bi bahaneyle Rica et izle dedim yapmadı o inandı inanacagina
Belki de yaşadığı sıkıntılar. Şöyle ki annem ve babam ayrı yaşıyor 3yildir ama dubleks bi ev düşünün biri bi katta diğeri bi katta sadece mutfak ortak. Bana hep derdi ki şu hayatta tek güvendiğim sensin ama bir gün sırtımdan vurup bana "sen de mi brütüs "dedirteceksin diye uykularim kaçıyornormal de,bir baba kızının odasında sigara paketi görünce,sigara içtiğini düşünür.sizin babanızın,nasıl bir hayal dünyası varmış?ya da onu böyle düşünmeye iten neden, neydi?
Belki de yaşadığı sıkıntılar. Şöyle ki annem ve babam ayrı yaşıyor 3yildir ama dubleks bi ev düşünün biri bi katta diğeri bi katta sadece mutfak ortak. Bana hep derdi ki şu hayatta tek güvendiğim sensin ama bir gün sırtımdan vurup bana "sen de mi brütüs "dedirteceksin diye uykularim kaçıyor
Ya iyi de sen neden kendini sucluyorsun. Babam bana eve erkek mi Attın diyecek hemde bi sigara paketi yüzünden bende onun yüzüne bidaha bakicam öyle mi ?
sigara paketiyle korunuyorduk baba bu şekilde ogrenmeni istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?