ayni evin icinde kocami özledim

Çocuğun babasına da ihtiyacı var her ne kadar ilgilensenizde iiten gelirken bir iki saat kadar onunla oyun oynayabilir yada ne biliyim uyuyunca yanında biraz uzanabilir.. evet çalşyor yoruluyor ama fedakarlıkta gerekli çocugu birdaha bu yaşta olmayacak ve anne baba sevgisinden mahrum kalmamalı bu çalışan anneler içinde gecerli.. eşiniz hertürlü iş bulur özel sektörde o zaman işini değiştirecek.. sizede yazık hayat tek başına cekilmiyo

Bu tarz beklentilerinizi oncelik yaparak degilde hani cok yoruluyorsun uzuluyorum baska is mi baksan seklinde konusursaniz daha iyi bi iletisim olur..Baktiniz ses tonunuz yumusakken esinizle iletisimi kurabildiniz o zmn caktirmadan araya sıkıştırın bzimlede vakit gecirmis olursun diye:)

Çocuğun babasına da ihtiyacı var her ne kadar ilgilensenizde iiten gelirken bir iki saat kadar onunla oyun oynayabilir yada ne biliyim uyuyunca yanında biraz uzanabilir.. evet çalşyor yoruluyor ama fedakarlıkta gerekli çocugu birdaha bu yaşta olmayacak ve anne baba sevgisinden mahrum kalmamalı bu çalışan anneler içinde gecerli.. eşiniz hertürlü iş bulur özel sektörde o zaman işini değiştirecek.. sizede yazık hayat tek başına cekilmiyo
Oglum cok özlüyor babasini zaten kosakosa gidiyor isden geldiginde. Bizde özlüyoruz oglumla sadece ben ilgileniyorum gezdiriyorum ev isi vs. ..... cok kolay dgl tabiki

Back
X