Aynı giysi, takı vb. değişik renklerinden (mümkünse her renginden almaya) çalışanlar

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
:lepi: ben aldığım kıyafetin ya da takının, tokanın eğer çok yakıştığını düşünürsem kendime, her renginden almaya çalışıyorum, bazen aynı gün de hepsini alıyorum bazen de başka başka zamanlarda topluyorum. ne biçim takıntı bu ya :teytey:

ben bu kulube dahil olamam,ben isterim de annem hayatta ayni giyisiden farkli renklerinden aldirmaz bana,ola ki aldim ee zaten evde aynisindan vardi,ama anne bu farkli rengi desemde kaydirigubbakcemile

Çok ilginç:1shok:
Kocan batmıyor mu kıskaydirigubbakcemile5

valla, batarsa da batsın.....hahahahahahaha...........ne yapayım takıntı bu. hastalık gibi...dün de aynı body'nin bir sarısından aldım, bir de yeşilinden...

baktı ve dedi ki "pembesini de al hayatım, yakışır sana".....çünkü biliyor gidip onu da alacağım...

zaten müsriflik yapmıyorum. 3 body ihtiyacım varsa hepsini aynı ama değişik renklerde alıyorum

valla, batarsa da batsın.....hahahahahahaha...........ne yapayım takıntı bu. hastalık gibi...dün de aynı body'nin bir sarısından aldım, bir de yeşilinden...

baktı ve dedi ki "pembesini de al hayatım, yakışır sana".....çünkü biliyor gidip onu da alacağım...

zaten müsriflik yapmıyorum. 3 body ihtiyacım varsa hepsini aynı ama değişik renklerde alıyorum

Bende tam aksine, benzeri şeyleri hiç almam, model farklı renk aynı olsa bile almam, sanki aynı şeyi giyiyormuşum gibi gelir.
Daha çok tenime yakışacak şeyleri alıyorum, esmerim ve ten rengime yakın kıyafetler soluk ve hasta gösteriyor o yüzden hep zıt renkler alırım.

sadece tek bir body alıp onun türlü renklerini alıp giymiyorum canım bende:))) öyle olsa bana da gına gelir,

bir sürü body (m) vardır (ihtiyacım kadar) ama bir bodymin farklı farklı renkleri vardır...örneğin buraya da yazmıştım.. geçenlerde bir body aldım hem sarısından hem yeşilinden... sadece tek renk alsam olmuyor işte...takıntı bu ne yapalım...(tabi bir kaç istisna giysim var, hepsininde değişik renklerini alamam ya...)

ya bende özellikle bi model vardır begenmişsem her renginden almaya calısıyorum yada farklı bi kıyafet ...nedense artık.. bide baska bi takıntım daha var alakasız ama illa ayakkabı ve cantam uygun olmak zorunda yoksa kimse beni dısarı cıkaramaz ya cantasız cıkarım eger uygun cantam yoksa yada hiç cıkmam =) daha var takıntım da saymim..

bende takıntılıyım arada...beğendiğim bir şeyin arkasından renklerini alırım. en son geçen hafta aldım. aynı bodynin sarı, mor, siyah, beyaz ve kırmızısı oldu.....

ya bende özellikle bi model vardır begenmişsem her renginden almaya calısıyorum yada farklı bi kıyafet ...nedense artık.. bide baska bi takıntım daha var alakasız ama illa ayakkabı ve cantam uygun olmak zorunda yoksa kimse beni dısarı cıkaramaz ya cantasız cıkarım eger uygun cantam yoksa yada hiç cıkmam =) daha var takıntım da saymim..

aslında bu konuyu da açacaktım ama açılmıştır diye açmadım...çanta, ayakkabı uyumu vb. gibi. bazen daha da ileri gidip kıyafet yeşilse oje bile yeşil olmalı takıntısı...ergenlik dönemimde bana da olmuştu bir ara...ama kadınlar için zaten genelde ayakkabı, çanta, kıyafet uyumu önemlidir.

Spor giyiniyorsanız, renk uyumu, ayakkabı çanta uyumu falan göze batmıyor, benim bir mor çantam var onu çok severim altınada istediğim ayakkabıyı giyerim ama bu genellikle sarı ayakkabım oluyor, gençlere yakışıyor, gökkuşağı gibi rengarenk giyinmek.
Klasik takılmayı sevenler uyumlu giyinmek zorunda ama.

aynı modelden farklı renkli kıyafeti takıyı napım:mymeka:

farklı modeller alırım ve dolabımda pek olmayan renkleri tercih ederim.
Ama bazen pembeyle eflatuna dayanamayıp fazla alıyorum:smiley-cool:
Takılarda kıyafetime uyması ve modeli farklı olmasına özen gösteririm:lepi::icecream:

Bazen ben de aynı kıyafetin değişik renklerini alırım .Ama çok beğenmem gerekir .Geçen sezon sonunda bir pardesünün üç rengini aldım .(kırmızı, gümüş , kahve ) güzel oldu sositososito.Birkaç kere çok beğendiğim için aynı parfümden ikişer şişe aldım .Ama zaman geçtikçe kokudan soğudum .Kokular orjinal olunca parada ziyan oldu ,artık yapmıyorum :delphin:

farklı renk aynı model yerin farklı model farklı renk almayo terch ederim. model değişsin isterim he

aklında kalmıyor mu derseniz bazen kalıyor ama hiç şimdiye kadar almadım aynı modelin farklı renklerini

genellikle olmayan renge göre tercihimi yaparım

bende de aynı takıntı var dı özellikle ayakkabida aynı ayakkabının her rengini almak istiyodum ki cogu zmn alıyodum

simdi degistim hic böyle bir takıntım yok

farkılıktan ve yenilikten hoşlanıyorum

bütün kiyafetlerim aksesuarlarım ayakkabılarım birbirinden farkli

Back
X