- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
O uyelik acaba belli olur muSizin üzüldüğünüzü bilip devam edip sonrasında birşey olmadığını görüp daha da katlanarak devam etmiş.Bundan vazgeçmez benceAyrıca bir süre sonra başka sitelere de üye olup farklı durumlar olabilir
Canım okadar site var ki mesajlaşılış buluşuluyor falan hatta bazılarını telefona indirmeden tarayıcıdan da girebilir bilgisayar geçmişini siliyor mu belki ordan çıkarO uyelik acaba belli olur mu
Yok silmiyor mesajlasma mi olur diyorsun yani şuna uye olmus diye belli olurmu bi yerden bakincaCanım okadar site var ki mesajlaşılış buluşuluyor falan hatta bazılarını telefona indirmeden tarayıcıdan da girebilir bilgisayar geçmişini siliyor mu belki ordan çıkar
Yok silme degilde acaba biyere bakınca suna uye olmuş diye belli olurmu diye merak ettimSamire senin eşinin üyeliklerini silmen, çocuğunun sigara içmesini istemeyen bir annenin dünyadaki tüm sigara fabrikalarını tek tek kapattırmaya çalışmasına benziyor. Böyle birşey mümkün değil yani.
Yani okadar çok site var ki tek tek baksan bile kendi ismiyle değil farklı isimle kayıt olmuş olabilir bu kadar içli dışlı olması bile suphe uyandırıcı sonucta instgramda da mesajlasma kısmı varYok silmiyor mesajlasma mi olur diyorsun yani şuna uye olmus diye belli olurmu bi yerden bakinca
Yok silme degilde acaba biyere bakınca suna uye olmuş diye belli olurmu diye merak ettim
İste akilsiz kafam hic uslanmiyor :)Öğrensen ne değişecek?
Hmm anlAdım anlamak mümkün degil yaniYani okadar çok site var ki tek tek baksan bile kendi ismiyle değil farklı isimle kayıt olmuş olabilir bu kadar içli dışlı olması bile suphe uyandırıcı sonucta instgramda da mesajlasma kısmı var
ay neler var yaCanım okadar site var ki mesajlaşılış buluşuluyor falan hatta bazılarını telefona indirmeden tarayıcıdan da girebilir bilgisayar geçmişini siliyor mu belki ordan çıkar
Benim eski sevgilim sağolsun çok boynuzladı beni herşeyi öğrendim sayesindeay neler var ya
ben çok cahil kalmışım bu konuda
iyi yanları da varmış adamın bakBenim eski sevgilim sağolsun çok boynuzladı beni herşeyi öğrendim sayesindeBir işe yaramış oldu
Sen nasıl ogrendinBenim eski sevgilim sağolsun çok boynuzladı beni herşeyi öğrendim sayesindeBir işe yaramış oldu
Tabi ki ajan olucaktım biraz daha devam etseydikiyi yanları da varmış adamın bak
Yanımda hiç telefonu çalmıyordu msj bile gelmiyordu bir baktım ki uçuş modunda bu modda herhangi birşey gelmiyor telefona ondan sonra herşeyi incelemeye aldım ve gerçekler çıktı ortayaSen nasıl ogrendin
Hmm anlAdım şimdiki zamanda kimseye guvenmeyecen zaten guvenmeyip bakiyon neler neler çıkıyor sonrada bizi kıskanç yada neden ozeline bakiyon telefona diye adlandirirlarYanımda hiç telefonu çalmıyordu msj bile gelmiyordu bir baktım ki uçuş modunda bu modda herhangi birşey gelmiyor telefona ondan sonra herşeyi incelemeye aldım ve gerçekler çıktı ortaya
Zaten güven veren adamın telefonuna bakılmaz hayatımda ilk kez birinin telefonuna baktım ondada kötü şeyler ögrendimHmm anlAdım şimdiki zamanda kimseye guvenmeyecen zaten guvenmeyip bakiyon neler neler çıkıyor sonrada bizi kıskanç yada neden ozeline bakiyon telefona diye adlandirirlar
O zaman daha cok vurdum duymaz oluyor en azindan ben birsey deyince kendisini frenliyorZaten güven veren adamın telefonuna bakılmaz hayatımda ilk kez birinin telefonuna baktım ondada kötü şeyler ögrendimEğer ayrılamayacak durumdaysanız inanın görmeyin daha iyi
Dedim silmis çoğunu ama yine beni kirdiÇok can sıkıcı bi durum. Ama bide şu var ses çıkarmayarakda göz yumuyor olursunuz + bunu bilerekde susmanız sizi rahatsız eder. Bana kalırsa olay cıkarmak yerine güzel bir dille konusun derim . Nedenini neden böle bişe yapma gereği duyduğunu ve akrabalarınızdan onun kişi listesinde olanları görseler hakkında ne düşüneceklerini anlatın birde böyle deneyın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?