Ayni hamam ayni tas

O uyelik acaba belli olur mu

Samire senin eşinin üyeliklerini silmen, çocuğunun sigara içmesini istemeyen bir annenin dünyadaki tüm sigara fabrikalarını tek tek kapattırmaya çalışmasına benziyor. Böyle birşey mümkün değil yani.

Canım okadar site var ki mesajlaşılış buluşuluyor falan hatta bazılarını telefona indirmeden tarayıcıdan da girebilir bilgisayar geçmişini siliyor mu belki ordan çıkar
Yok silmiyor mesajlasma mi olur diyorsun yani şuna uye olmus diye belli olurmu bi yerden bakinca

Yok silme degilde acaba biyere bakınca suna uye olmuş diye belli olurmu diye merak ettim

Yok silmiyor mesajlasma mi olur diyorsun yani şuna uye olmus diye belli olurmu bi yerden bakinca
Yani okadar çok site var ki tek tek baksan bile kendi ismiyle değil farklı isimle kayıt olmuş olabilir bu kadar içli dışlı olması bile suphe uyandırıcı sonucta instgramda da mesajlasma kısmı var

Yani okadar çok site var ki tek tek baksan bile kendi ismiyle değil farklı isimle kayıt olmuş olabilir bu kadar içli dışlı olması bile suphe uyandırıcı sonucta instgramda da mesajlasma kısmı var
Hmm anlAdım anlamak mümkün degil yani

Yanımda hiç telefonu çalmıyordu msj bile gelmiyordu bir baktım ki uçuş modunda bu modda herhangi birşey gelmiyor telefona ondan sonra herşeyi incelemeye aldım ve gerçekler çıktı ortaya
Hmm anlAdım şimdiki zamanda kimseye guvenmeyecen zaten guvenmeyip bakiyon neler neler çıkıyor sonrada bizi kıskanç yada neden ozeline bakiyon telefona diye adlandirirlar

Hmm anlAdım şimdiki zamanda kimseye guvenmeyecen zaten guvenmeyip bakiyon neler neler çıkıyor sonrada bizi kıskanç yada neden ozeline bakiyon telefona diye adlandirirlar
Zaten güven veren adamın telefonuna bakılmaz hayatımda ilk kez birinin telefonuna baktım ondada kötü şeyler ögrendim Eğer ayrılamayacak durumdaysanız inanın görmeyin daha iyi

Zaten güven veren adamın telefonuna bakılmaz hayatımda ilk kez birinin telefonuna baktım ondada kötü şeyler ögrendim Eğer ayrılamayacak durumdaysanız inanın görmeyin daha iyi
O zaman daha cok vurdum duymaz oluyor en azindan ben birsey deyince kendisini frenliyor

Çok can sıkıcı bi durum. Ama bide şu var ses çıkarmayarakda göz yumuyor olursunuz + bunu bilerekde susmanız sizi rahatsız eder. Bana kalırsa olay cıkarmak yerine güzel bir dille konusun derim . Nedenini neden böle bişe yapma gereği duyduğunu ve akrabalarınızdan onun kişi listesinde olanları görseler hakkında ne düşüneceklerini anlatın birde böyle deneyın derım

Dedim silmis çoğunu ama yine beni kirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…