- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Herkes görüyor dedim herkes kim diyor adam banaYorumlarda var mu bilmiyorum ama dediniz mi herkes görüyorinstadan kimi takip ettiğini.. insanlar ne der sana evli barkli adamsın. Utanmiyor musundiye .
Yok face bitti bi sene facele ugrastik simdi onla uğraşmıyor simdi instagrama takmış durumdaFace te de hoslanmadiginiz insanlar varsa onlardan gelen bildirimleri kapatın ilk.
Anlamaz ki kimse birsey demez zaten goren esimi melek zannederlerBi tanidiginizi ogretin yüzüne vursun bi ortamda. . Belki o zaman anlar herkes kim. .. bir de vh şeyleri karşı tarafa anlatmak inanç meselesi. . Allah'tan korkan azıcık anlar yahu..
Demekki ruhu sizin kadar olgun değil.. Duygusal zeka olarak erkekler kadınlardan 5 yıl geriymiş.. Yani sizin şu anki düşüncelerinize ulaşması (bu teze göre 5 yıl sonra olur, bu arada bu tezin gerçekliği tartışılır)Iyide cocukluk zamanini gecti madem sorumluluğu kabul edemiyecekti neden evlendi benimle
Sizde açın bi hesap biscolata erkeklerini takip edin bakalım nasıl oluyormuş
alemsimSamire valla bazı hatunları ben bile takip ediyorum erkekler napsınbenimkinede gösteriyorum birlikte analiz yapıyoruz sende dene öyle şeyler yasak tatlı geliyor olabilir benimki hiç ilgilenmez o tarz şeylerle zaten ben yeterince gösteriyorum
ya saçmasapana gerek yok bence kıvanç tatlıtuğ , barış arduç gibi popüler kişileri takip etseniz yeter benceYa ben o sinir olsun diye sacma sapan edebim musade etmeyecegi seyleri nasil takip edeyim siz evli misiniz
Bunu alelade bakmasimi lazim ama hadi bakarsa baksin ama takip etmesin demiDemekki ruhu sizin kadar olgun değil.. Duygusal zeka olarak erkekler kadınlardan 5 yıl geriymiş.. Yani sizin şu anki düşüncelerinize ulaşması (bu teze göre 5 yıl sonra olur, bu arada bu tezin gerçekliği tartışılır)
Erkekler belli yaşlarda kendilerini kanıtlama çabasına girerler cinsel anlamda.. Siz ne yaparsanız yapın, ne derseniz deyin, yapacaklarından geri kalmazlar.. Bir gün napıyom ben yahu ? Diyene kadar devam ederler.. Güzelce konuşup, ne istediğini sorun.. Israrla sorun..
Onu hic umursamaz ki ya bi acip samire kimi takip ediyor diye bakmamistir bileya saçmasapana gerek yok bence kıvanç tatlıtuğ , barış arduç gibi popüler kişileri takip etseniz yeter bence
Ne deyim allah onu bildigi gibi yapsinSizin üzüldüğünüzü bilip devam edip sonrasında birşey olmadığını görüp daha da katlanarak devam etmiş.Bundan vazgeçmez benceAyrıca bir süre sonra başka sitelere de üye olup farklı durumlar olabilir
Anlıyorum seni. Bak bizim durum farklıymış o zaman. Evet babam bizi evden kaçırdı,uzaklaştırdı,soğuttu. Belki de yaptığımız hataların baş müsebbibidir Allah rahmet eylesin. Fakat başımıza gelen her kötü olayda arkamızda durdu. Ölümü göze aldı yeri geldiğinde.Ins sadece dua etmek elimden geliyor baska birsey yapamiyorum ailen arkamda degil bosansam diyelim ne olacak soyleyim ben sana bosandiktan sonra zorla aglayip kizimi alacam yanima calistirmaya izin vermezler zaten sonra kizimla evde olacagiz istedigim birseyi alamiyacam istediği seyi yediremiyecem giydiremiyecem sonra buyudu diyelim okula gidecek ben onunla ilgilenemiyecem cunku babam izin vermeyecek disariya cikmama kizimida benim gibi okutmayacaklar sonra zaten beni evlendirmezlerse bide kizimi uvey babanin yaninda buyutemezsin diye babasina verecekler ben vermem diyecem sonra vermezsen olmaz buyuyunce bu.kız ne olacak diyecekler iste böyle uzar gider bu iş.
sen göster o zaman bak burda çok hoş çıkmış filan dersen dayanamaz o zaman sen de verirsin cevabınıOnu hic umursamaz ki ya bi acip samire kimi takip ediyor diye bakmamistir bile
Anlıyorum seni. Bak bizim durum farklıymış o zaman. Evet babam bizi evden kaçırdı,uzaklaştırdı,soğuttu. Belki de yaptığımız hataların baş müsebbibidir Allah rahmet eylesin. Fakat başımıza gelen her kötü olayda arkamızda durdu. Ölümü göze aldı yeri geldiğinde.
Bak benim bi arkadaşım var. Babası iki evlilik yaptı. İki kadınla aynı evde yaşıyolar. Üvey annesi çok kötü biri,öz annesi gariban,zavallı çekmediği kalmamış. Arkadaşım ve kardeşleri türlü eziyetle okuyup evlendiler. Neler çektiler o kadından.
Fakat o bu durumu hiç yansıtmıyor eşine. Çok iyi oynuyor diyebilirim. Sanki istediği zaman çekip gidebilirmiş gibi davranıyor. Halbu ki gitse kapıyı açan olmayacak..
Sokaklarda yaşamak babamın evinden iyidir der hep.
Geçen gün kocası ona "oğlumuz olmasa,bırakırsın sen beni" demiş. Kıs kıs güldük anlatınca düşün :)
Bilemiyorum madem boşanamıyosun doğru hamleler atsan keşke. Değişik stratejiler geliştirsen?
Evet senin dediğine yuzde yuz katiliyorum babamin agzi durmazki hep beni suclu bulur esimde bilir bunu bide hic sorunlarını evin icinde yasamazlar gecen sene bosanmanin esiginden döndüler onlari kullanmasını iyi biliyor esim iste birsey olur ara babani ben mi hakliyim sen mi derAnlıyorum seni. Bak bizim durum farklıymış o zaman. Evet babam bizi evden kaçırdı,uzaklaştırdı,soğuttu. Belki de yaptığımız hataların baş müsebbibidir Allah rahmet eylesin. Fakat başımıza gelen her kötü olayda arkamızda durdu. Ölümü göze aldı yeri geldiğinde.
Bak benim bi arkadaşım var. Babası iki evlilik yaptı. İki kadınla aynı evde yaşıyolar. Üvey annesi çok kötü biri,öz annesi gariban,zavallı çekmediği kalmamış. Arkadaşım ve kardeşleri türlü eziyetle okuyup evlendiler. Neler çektiler o kadından.
Fakat o bu durumu hiç yansıtmıyor eşine. Çok iyi oynuyor diyebilirim. Sanki istediği zaman çekip gidebilirmiş gibi davranıyor. Halbu ki gitse kapıyı açan olmayacak..
Sokaklarda yaşamak babamın evinden iyidir der hep.
Geçen gün kocası ona "oğlumuz olmasa,bırakırsın sen beni" demiş. Kıs kıs güldük anlatınca düşün :)
Bilemiyorum madem boşanamıyosun doğru hamleler atsan keşke. Değişik stratejiler geliştirsen?
Takibi birakmis birak yoksa eve gelme dedim tum silmiş ama yine ayni seyler olacak biliyorumsen göster o zaman bak burda çok hoş çıkmış filan dersen dayanamaz o zaman sen de verirsin cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?