Ayni hamam ayni tas

Bi tanidiginizi ogretin yüzüne vursun bi ortamda. . Belki o zaman anlar herkes kim. .. bir de vh şeyleri karşı tarafa anlatmak inanç meselesi. . Allah'tan korkan azıcık anlar yahu..

Iyide cocukluk zamanini gecti madem sorumluluğu kabul edemiyecekti neden evlendi benimle
Demekki ruhu sizin kadar olgun değil.. Duygusal zeka olarak erkekler kadınlardan 5 yıl geriymiş.. Yani sizin şu anki düşüncelerinize ulaşması (bu teze göre 5 yıl sonra olur, bu arada bu tezin gerçekliği tartışılır)
Erkekler belli yaşlarda kendilerini kanıtlama çabasına girerler cinsel anlamda.. Siz ne yaparsanız yapın, ne derseniz deyin, yapacaklarından geri kalmazlar.. Bir gün napıyom ben yahu ? Diyene kadar devam ederler.. Güzelce konuşup, ne istediğini sorun.. Israrla sorun..

Öhhh adamdaki rahatlığa bak. Bildiğin başka kadınlara bakıp iç geçiriyor adam ya ve gayette rahat yani, bu rahatlıkdaki adam yüzde doksan aldatmıştır. Benim fikrim tabi bu.

Sakın doğal karşılama bu olucak şeymi ya, benim gözümde aldatmanın bi boyutudur bu. Ben eşimden başka adama sanal gerçek ne fark eder, bakıcam iç geçiricem başka adama bakmakdan haz alıcam!!! Hayvani bi duygudan başka bişey değil bu bi kere.

Evde ufaktan bi kıyamet kopar, seninki bildiğin yüzsüz anacım herkes görüyor abazanlığınu diyosun adamın umru değil.

Valla sakinliğinin önünde saygıyla eğiliyorum. Koca moca demem ağzına tükürürüm ben öyle adamın. Biz elin heriflerine bakıyomuyuz!!! Yazdıkça sinirlendim ya. İnsan sevdiğine bakar ister, aksi miğde bulandırıyo bende.

Samire valla bazı hatunları ben bile takip ediyorum erkekler napsın benimkinede gösteriyorum birlikte analiz yapıyoruz sende dene öyle şeyler yasak tatlı geliyor olabilir benimki hiç ilgilenmez o tarz şeylerle zaten ben yeterince gösteriyorum

Sizde açın bi hesap biscolata erkeklerini takip edin bakalım nasıl oluyormuş
biskolata erkegimi dedin hani nirde

alemsim

valla instagram da giynik insan bulmak zor gerçekten bayan ve erkekler ne anlıyorlar yarı çıplak fotoğraf koymaktan anlamıyorum bana itici geliyor asıl mesele eşinin takip etmemesi sende aç instagram kaslı erkekleri özeliklede nick bateman kaslı neyimli bin üstüne vur kırbacı analar ne yiğitler doğurmuş denecek adam takip et bakalım ne olacakmış

Bunu alelade bakmasimi lazim ama hadi bakarsa baksin ama takip etmesin demi

Sizin üzüldüğünüzü bilip devam edip sonrasında birşey olmadığını görüp daha da katlanarak devam etmiş.Bundan vazgeçmez bence Ayrıca bir süre sonra başka sitelere de üye olup farklı durumlar olabilir

Ne deyim allah onu bildigi gibi yapsin

Anlıyorum seni. Bak bizim durum farklıymış o zaman. Evet babam bizi evden kaçırdı,uzaklaştırdı,soğuttu. Belki de yaptığımız hataların baş müsebbibidir Allah rahmet eylesin. Fakat başımıza gelen her kötü olayda arkamızda durdu. Ölümü göze aldı yeri geldiğinde.
Bak benim bi arkadaşım var. Babası iki evlilik yaptı. İki kadınla aynı evde yaşıyolar. Üvey annesi çok kötü biri,öz annesi gariban,zavallı çekmediği kalmamış. Arkadaşım ve kardeşleri türlü eziyetle okuyup evlendiler. Neler çektiler o kadından.
Fakat o bu durumu hiç yansıtmıyor eşine. Çok iyi oynuyor diyebilirim. Sanki istediği zaman çekip gidebilirmiş gibi davranıyor. Halbu ki gitse kapıyı açan olmayacak..
Sokaklarda yaşamak babamın evinden iyidir der hep.
Geçen gün kocası ona "oğlumuz olmasa,bırakırsın sen beni" demiş. Kıs kıs güldük anlatınca düşün :)
Bilemiyorum madem boşanamıyosun doğru hamleler atsan keşke. Değişik stratejiler geliştirsen?

Bak bu mantıklı. En azından aciz gibi görünmese belki bu kadar olmaz.

Evet senin dediğine yuzde yuz katiliyorum babamin agzi durmazki hep beni suclu bulur esimde bilir bunu bide hic sorunlarını evin icinde yasamazlar gecen sene bosanmanin esiginden döndüler onlari kullanmasını iyi biliyor esim iste birsey olur ara babani ben mi hakliyim sen mi der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…