- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ailen hiç açık kapı bırakmamış sana. Üzüldüm. Bilemedim ne diyeceğimi.Evet senin dediğine yuzde yuz katiliyorum babamin agzi durmazki hep beni suclu bulur esimde bilir bunu bide hic sorunlarını evin icinde yasamazlar gecen sene bosanmanin esiginden döndüler onlari kullanmasını iyi biliyor esim iste birsey olur ara babani ben mi hakliyim sen mi der
İşte boyle aile hiç olurmu aman ben böyle geldim böyle giderim herhaldeAilen hiç açık kapı bırakmamış sana. Üzüldüm. Bilemedim ne diyeceğimi.
Eger beni seviyorsa uzmemesi grektiginide biliyor demi böyle devam eder eder sonunda bosanirim görür gününüBoşamayacağını biliyor da ondan
Ins devam edecem ama kafa almiyor ne zaman biter onuda bilmiyorumGenellikle ziyaretçi olarak okuyorum forumu. Sırf senin - ki tanımadığım insanlara sen diye hitabetmem aslında- konuna yazmak için giriş yaptım. Daha önce de yazmıştım sana, yüz yüze olsam çoook şey söylemek isterim. Kısaca, güçlü değilsen bile güçlü görünmelisin. Kocanı ve hayatını değiştirmek istiyorsan önce kendini değiştir. Lütfen, mutlaka eğitimine devam et.
Genelde ben sizli bizli konusmayi sevmem saygida kusur olduysa ozur dilerimGenellikle ziyaretçi olarak okuyorum forumu. Sırf senin - ki tanımadığım insanlara sen diye hitabetmem aslında- konuna yazmak için giriş yaptım. Daha önce de yazmıştım sana, yüz yüze olsam çoook şey söylemek isterim. Kısaca, güçlü değilsen bile güçlü görünmelisin. Kocanı ve hayatını değiştirmek istiyorsan önce kendini değiştir. Lütfen, mutlaka eğitimine devam et.
Genellikle ziyaretçi olarak okuyorum forumu. Sırf senin - ki tanımadığım insanlara sen diye hitabetmem aslında- konuna yazmak için giriş yaptım. Daha önce de yazmıştım sana, yüz yüze olsam çoook şey söylemek isterim. Kısaca, güçlü değilsen bile güçlü görünmelisin. Kocanı ve hayatını değiştirmek istiyorsan önce kendini değiştir. Lütfen, mutlaka eğitimine devam et.
Ay teşekkür ederim bende sizleri oyle gördüğüm için herseyi anlatiyorum ya bilmiyorum senli konusmak bazilari istemez ama ben hep boyleyimSamire çok içten bir insan adeta her gün gördüğüm komşu kızı :) İnsanda 10 yıldır tanıyormuş hissi uyandırıyor.
Kac yaşındasınızBen de öyle düşünüyorum. Hatta belki daha da fazlası, ben de kendi kızımmış gibi bir duygu uyandırıyor.
Eh iste sosyal medya haric karismazsam iyiGörme duyma kontrol etme
Kocanla iyimisin normal hayatta ona bak sen
Karışınca düzelmiyorsa bırak baksın neye bakacaksaEh iste sosyal medya haric karismazsam iyi
Ama oyle olmuyor iste nasil ki. Ben dikkat ediyorsam onunda dikkat etmesi gerekiyorEh iste sosyal medya haric karismazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?