- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet actim konu ah keske yapabilsem ya bikiniden tut ic camasirli kizlara kadar takip etmiş adamda utanma ar damar kalmamışSamire konu açmışsın ve ben kaçırmışım neyse ki yakaladım ..
Eşin kaç yaşında bilmiyorum ama bikiniden bile etkilenecek kadar abaza ..
Al telefonu duvarda patlat ..
Ciddiyim bu konuda ..
Gitti telefon mu aldı al yine parçala ..
Çünkü ilkel bir adam ilkel yollarla korkutulabilir ancak ..
Evlendikten sonra faceymiş instagrammış oymuş buymuş ne gerek var. Eğer problem edilecekse hepsi silinmeli bence karşılıklı.
Sosyal medyalarda takılmadığımızda bi yerimizden bi şey eksilmez.
Tam tersi bu tür şeylere,anlaşılmalara, hoş olmayan durumlara kapımızı kapatmış oluyorz.kesinlikle silinmeli benim fikrim
Ah bi silse sirf o acti diye actim bende hepsiniEvlendikten sonra faceymiş instagrammış oymuş buymuş ne gerek var. Eğer problem edilecekse hepsi silinmeli bence karşılıklı.
Sosyal medyalarda takılmadığımızda bi yerimizden bi şey eksilmez.
Tam tersi bu tür şeylere,anlaşılmalara, hoş olmayan durumlara kapımızı kapatmış oluyorz.kesinlikle silinmeli benim fikrim
Evet actim konu ah
keske yapabilsem ya bikiniden tut ic camasirli kizlara kadar takip etmiş adamda utanma ar damar kalmamış
Alakasi yok. Ayni senin kocanin tipinde bi arkadasimin kocasi var. Kizi bi gorsen marilyn monroe gibi ayni. Saclar surekli bakimli surekli sari. Evde bile makyajli. Disarida da cok ilgi cekici giyinir. Kocasi yine de tv de sokakta cirkin bi kadin bile olsa bakardi. Kocasi da ilyas salmana benziyordu dusun yani.
Ya ben o sinir olsun diye sacma sapan edebim musade etmeyecegi seyleri nasil takip edeyim siz evli misiniz
Tamam yapmayacağım da acaba uyumadan once konussammi.ki herkes görüyor senin utanman yok mu diye
Sosyal medyada suç yok ,iradesiz insanda problem var bence ..
Evlenince ortak hesap açmak bana çok komik geliyor ..
Ayşe&Ahmet Bilmemneoğlu ..
Ne gerek var böyle şeylere ..
İnterneti ne amaç için kullanacağını bilmeyen manyaklara kızmak lazım ..
Kızmak artı Ne amaçla kullandığını bilmeyenlere kapattırmak lazım canım.Bu da ilkel bak ama işe yarıyor. Yoksa bu adam başka dilden anlamazSosyal medyada suç yok ,iradesiz insanda problem var bence ..
Evlenince ortak hesap açmak bana çok komik geliyor ..
Ayşe&Ahmet Bilmemneoğlu ..
Ne gerek var böyle şeylere ..
İnterneti ne amaç için kullanacağını bilmeyen manyaklara kızmak lazım ..
Cnm yapacak tek birşey var kökten kapatmak yoksa onlara bakmaktan vaz geçmez tekrar açarsa sizi kaybedeceğini söyleyinYoruldum herseyden bezmiş durumdayim insanmiyim neyim belli değil ya hep ayni şeyler bu sosyal medya bizim sonumuz olacak galiba iki aydir falan bakmiyordum esimin instagramina bugun bi baktim bakmaz olaydim bir suru kisiyi takip etmeye başlamış acik sacik mi ararsin bikinili kizlarmi ararsin nerdeyse benim bile bakmaya edebim musait etmedigi yari ciplaklarimi ararsin yani bikmis durumdayim belki bakmasina birsey demiyecem ama sirf benim üzüldüğümü biliyor benim gorecegimide biliyor sorun yapacagimida biliyor ama yine ayni ben tartisiyorum iki ay sonra yine ayni hic takmayim diyorum bunada icim rahat degil bi akil verin bana kizlaar
Bendenmi bahsediyorsunbenim o arkadaş aynen uyuyor valla
Kızmak artı Ne amaçla kullandığını bilmeyenlere kapattırmak lazım canım.Bu da ilkel bak ama işe yarıyor. Yoksa bu adam başka dilden anlamaz
Değişik davran takma o zamnYani vazmi geceyim ne yaparsa yapsin mi yoksa en azindan olay cikarinca şöyle uc dort ay hic birsey yapmiyor ama olay cikarincada ben cok.üzülüyorum ne yapacağım sasirmis durumdayim
Güven devreye giriyor işte ordaSahte hesap açmadığından nasıl emin olacaksınız peki ?
Güven devreye giriyor işte orda
Adam güvenilir değilse zaten kökten kapattırsa da o her türlü yapar
Güven devreye giriyor işte orda
Adam güvenilir değilse zaten kökten kapattırsa da o her türlü yapar
Ineterneti yasakla ver eline akilsiz tlfn aklı başına gelsinYani vazmi geceyim ne yaparsa yapsin mi yoksa en azindan olay cikarinca şöyle uc dort ay hic birsey yapmiyor ama olay cikarincada ben cok.üzülüyorum ne yapacağım sasirmis durumdayim
Güven değil ki canım samirenin sorunu adam açık açık yapıyormuş.çelişki yok yani.e güvenmediğiniz için hesap kapattırıyorsunuz ama güvenmeyi istiyorsunuz olmaz ki bu çelişki ..
Herkes nasıl davranacağını bir bilse ahhhhhh ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?