• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni hamam ayni tas

Bir an gözüm pörtledi onun için:KK53: Ofiş ve Ronaldo dedim, bir titreme geldi ki sorma:KK19:
He bu nam-ı diğer Thor ya. Hoş adam:oops:
Ama ben Bradley Cooper hayranıyım:KK52:

çok hoş yahu bayılırım ben :27: Samire bak bir sürü isim geçecek birazdan buradan sen de takip et :)

Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyi

Kim olsa boyle birine es vazifesini yapamaz. Sahsen ben derim ki git o baktigin fotolarla isini gor. Sen diyorsun ki ben duzgun bir es olmaya calisiyorum ama o olmuyor. Olmaz cunku birbirine uyumsuz bir ciftsiniz. Esin senin kadar ince dusunmuyor iste. Boyle bir adamin cazgir aksi lanet biriyle evlenmesi gerekiyormus. Sen ona fazlasin soyliyim.

Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyi
Kardeş sen şiddet de görüyodun değil mi?

Üzüldüm ya..Gıcık oldum.Senin kızdığını,üzüldüğünü bile bile yapıyo üstelik.
Gerçekten şu erkekler ne maymun iştahlı.Ne doymaz usanmaz varlıklar..Rahat batıyo dimi, halt var,onu bunu takip et..
Evlenirler barklanırlar.Baba olurlar, adam olmazlar. Karından bi güleryüzü bi tatlı sözü esirge,tüm enerjini bu boş işlere harca..
Kaç yaşına gelirse gelsinler hiçbişey farketmiyo..

Kim olsa boyle birine es vazifesini yapamaz. Sahsen ben derim ki git o baktigin fotolarla isini gor. Sen diyorsun ki ben duzgun bir es olmaya calisiyorum ama o olmuyor. Olmaz cunku birbirine uyumsuz bir ciftsiniz. Esin senin kadar ince dusunmuyor iste. Boyle bir adamin cazgir aksi lanet biriyle evlenmesi gerekiyormus. Sen ona fazlasin soyliyim.
Evet yapamiyorum onuda git diyemiyorum oda bunu cok kullanıyor

Back
X