- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Samire tmv
Bir an gözüm pörtledi onun içinOfiş ve Ronaldo dedim, bir titreme geldi ki sorma
He bu nam-ı diğer Thor ya. Hoş adam
Ama ben Bradley Cooper hayranıyım![]()
çok hoş yahu bayılırım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an gözüm pörtledi onun içinOfiş ve Ronaldo dedim, bir titreme geldi ki sorma
Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyi
Eskilerden Tom Cruise, babamla yaşıt ama taş gibi.çok hoş yahu bayılırım benSamire bak bir sürü isim geçecek birazdan buradan sen de takip et :)
ıykyok Hemsworth
![]()
Kardeş sen şiddet de görüyodun değil mi?Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyi
ıykyok Hemsworth
![]()
Barış Arduç daha çekici geliyor bana. İşte efenim Mehmet Günsür falan da fena değilKıvanç'ımızın suyu mu çıktı? Yerli malı yurdun malı,herkes onu kullanmalı.
Vatan hainleri![]()
Ahahah oluyor öyle ya. Ben de Sherlock iken Robert Downey Jr'ı çok beğeniyordum.Ben de Hugh Jackmani begeniyorum ama wolverine halini. Normal hali cekici gelmiyor. Ne tur bi sapiksam![]()
Tamam siz isim olarak yazin bana :)çok hoş yahu bayılırım benSamire bak bir sürü isim geçecek birazdan buradan sen de takip et :)
Ahahah oluyor öyle ya. Ben de Sherlock iken Robert Downey Jr'ı çok beğeniyordum.![]()
Ahahah oluyor öyle ya. Ben de Sherlock iken Robert Downey Jr'ı çok beğeniyordum.![]()
Evet yapamiyorum onuda git diyemiyorum oda bunu cok kullanıyorKim olsa boyle birine es vazifesini yapamaz. Sahsen ben derim ki git o baktigin fotolarla isini gor. Sen diyorsun ki ben duzgun bir es olmaya calisiyorum ama o olmuyor. Olmaz cunku birbirine uyumsuz bir ciftsiniz. Esin senin kadar ince dusunmuyor iste. Boyle bir adamin cazgir aksi lanet biriyle evlenmesi gerekiyormus. Sen ona fazlasin soyliyim.
Tamam siz isim olarak yazin bana :)
Evet yapamiyorum onuda git diyemiyorum oda bunu cok kullanıyor
Sherlock iken de küstah zatenbende onun iron man halini seviyorum, o küstahlığı hoşuma gidiyor![]()
Kadincagizi da yoldan cikarttiniz![]()
Onlar geride kaldi desem yalan olur sadece ben hiç sesimi cikarmiyorum herseye susarsam siddet olmaz ama eger simdi bu.takip olayini buyutsem kesin siddet de uygulardiKardeş sen şiddet de görüyodun değil mi?
Gözleri hoş adamın, büyük, derin ve karanlık. Gerisi pek umrumda değil açıkçasıEvet o da sherlock iken bir baska oluyor. Normal halini ben de begenmiyorum. Gerci iron man olarak kendini begenmis hali de baya cekici.