- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
Eğer böyleyse hepten midesizmiş. YuH
Benim tahminim o sekilde. Kendisi bilir benim icim rahat teşekkürler yorumunuz icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer böyleyse hepten midesizmiş. YuH
Hareketleri tipik dengesiz güzel peşinde koşan yuva kurma niyeti olmayan erkek tipi.
Tanıdık mı tanıdık her 10 kişiden 5-6 sı için.
Yakın hissettim kendime birden seni.Ayrılman iyi ama yine peşinde koşacak gibi
İnsaniz işte hata yapabiliyoruz ben 4 kere inandım ama anladım ki adam aynı adam değişmiyor olan sadece bana alıyor ondan nerden dönersen kar.
Ya evlenseydin o zaman bunları yapsaydın insan hata yapar ama bunu anladığında bir daha aynısını yapmamak kendini ordan cıkarmak ve guclu cıkmak onemlı henuz cıkamadım ama hatanı anlamak onemlı bir adım yinede.
Sonrada evet haklısın hata yaptım yalan söylemeyi beceremedim ne istersen yapabilirsin dedi.
bende senin gibi haysiyetsiz karaktersizin duasına ihtiyacım yok senden kurtuldum ya çıkar merak etme dedim. Sensin lan o dedi iade ediyomuş bütün beddualarımı![]()
İşte düz mantık herif, aklınca "aa bu çocuk yalan söyleyemiyor bana kıyamaam" deyip affedeceğini sanıyor deyyusŞuna bak ya adam olmayi beceremedim demiyor da yalan soylemeyi beceremedim diyor.
Şuna bak ya adam olmayi beceremedim demiyor da yalan soylemeyi beceremedim diyor. Çaktırmasa sorun olmucakti yani.
Ohh valla çok iyi demissin :)
Bi cacık olmaz bundan. Akli başka yerlerde. Aman bi daha kanmasin. Askerlik psikolojisi ayağina yatar inanma
İşte düz mantık herif, aklınca "aa bu çocuk yalan söyleyemiyor bana kıyamaam" deyip affedeceğini sanıyor deyyus![]()
Hepsi bir tecrübe canım :)kızlar güldürdünüz yorumlarınızla çok sağolundeyyus aynen
valla tekrar affetiğime mi yanıyım aldatıldığıma mı üzüliyim bide askerliğini bekliyodum ya salak gibi neyseki çok geç olmadı bunada şükür yaşıcağımız varmış
![]()
kızlar güldürdünüz yorumlarınızla çok sağolundeyyus aynen
valla tekrar affetiğime mi yanıyım aldatıldığıma mı üzüliyim bide askerliğini bekliyodum ya salak gibi neyseki çok geç olmadı bunada şükür yaşıcağımız varmış
![]()