• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı hata 2 kez yapılır mı?

Hareketleri tipik dengesiz güzel peşinde koşan yuva kurma niyeti olmayan erkek tipi.
Tanıdık mı tanıdık her 10 kişiden 5-6 sı için.
Yakın hissettim kendime birden seni.Ayrılman iyi ama yine peşinde koşacak gibi

Tesekkurler yorumunuz icin kosmasin artik 2 sefer barismamizdi bu zaten yani ne gulebiliyorum ne aglayabiliyorum baska dert vermesin allah ne biliyim gidene degil hayallerine üzülüyo insan

İnsaniz işte hata yapabiliyoruz ben 4 kere inandım ama anladım ki adam aynı adam değişmiyor olan sadece bana alıyor ondan nerden dönersen kar.
Ya evlenseydin o zaman bunları yapsaydın insan hata yapar ama bunu anladığında bir daha aynısını yapmamak kendini ordan cıkarmak ve guclu cıkmak onemlı henuz cıkamadım ama hatanı anlamak onemlı bir adım yinede.

İnsaniz işte hata yapabiliyoruz ben 4 kere inandım ama anladım ki adam aynı adam değişmiyor olan sadece bana alıyor ondan nerden dönersen kar.
Ya evlenseydin o zaman bunları yapsaydın insan hata yapar ama bunu anladığında bir daha aynısını yapmamak kendini ordan cıkarmak ve guclu cıkmak onemlı henuz cıkamadım ama hatanı anlamak onemlı bir adım yinede.

Haklisiniz evlenip ayrilmak daha zor burdan neler okuyoruz evlenince erkekler 2 kati oluyorlar

Sonrada evet haklısın hata yaptım yalan söylemeyi beceremedim ne istersen yapabilirsin dedi.

Şuna bak ya adam olmayi beceremedim demiyor da yalan soylemeyi beceremedim diyor. Çaktırmasa sorun olmucakti yani.

bende senin gibi haysiyetsiz karaktersizin duasına ihtiyacım yok senden kurtuldum ya çıkar merak etme dedim. Sensin lan o dedi iade ediyomuş bütün beddualarımı :KK70:

Ohh valla çok iyi demissin :)

Bi cacık olmaz bundan. Akli başka yerlerde. Aman bi daha kanmasin. Askerlik psikolojisi ayağina yatar inanma

Şuna bak ya adam olmayi beceremedim demiyor da yalan soylemeyi beceremedim diyor. Çaktırmasa sorun olmucakti yani.

Ohh valla çok iyi demissin :)

Bi cacık olmaz bundan. Akli başka yerlerde. Aman bi daha kanmasin. Askerlik psikolojisi ayağina yatar inanma

İşte düz mantık herif, aklınca "aa bu çocuk yalan söyleyemiyor bana kıyamaam" deyip affedeceğini sanıyor deyyus :KK67:

kızlar güldürdünüz yorumlarınızla çok sağolun :-) deyyus aynen :-) valla tekrar affetiğime mi yanıyım aldatıldığıma mı üzüliyim bide askerliğini bekliyodum ya salak gibi neyseki çok geç olmadı bunada şükür yaşıcağımız varmış :sinirli:

kızlar güldürdünüz yorumlarınızla çok sağolun :-) deyyus aynen :-) valla tekrar affetiğime mi yanıyım aldatıldığıma mı üzüliyim bide askerliğini bekliyodum ya salak gibi neyseki çok geç olmadı bunada şükür yaşıcağımız varmış :sinirli:
Hepsi bir tecrübe canım :)

Adamın karakter ortadaymış aslında hata mı bu bilemedim. Üçüncüsü olmaz umarım sizin iyiliğiniz için..

Bosver hatanin neresinden dönersen kar Hoppa

Harika bi stalkersin nazli adamin evli oldugunu ispatlaman, kiza kendi yurudugunu ispatlaman vs helal valla

Gercek yuzunu gormussun keyfine bak bosver

Yapacağın şey belli onu geçmişte bırakıp önüne bakacaksın.Bu yaşadıklarını da tecrübe olarak cebine koyacaksın.

Back
X