• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?

Kardesler arasi dönüşümlü kalsa olmuyor mu.
Siz evlenmeden önce beraber kalacağınizi biliyor muydunuz? Sahsen benim kv aynı evde yaşamayacagimizi biliyorum gelseydi aynı sehirde olacaktik en fazla. Ama ben evlenince tanidim kadini da oğlunu da ayni sehirde olsak 2. Ayda degil en kotu 2. Yilda biterdi belki kucagimda cocugum olurdu o yuzden yol yakınken döndüm.
Size ayrılın asla diyemem ama bazı şeylerin sonu bastan belli oluyor ne yazıkki.

hiç bir plan yapamıyoruz ki sayesinde. allah affetsin ancak eceli geldiğinde rahat olabileceğiz sanırım. onun haricinde çok büyük başka bir problem çıkmazsa durum bu

Tamam o zaman eşinle güzelce uygun birr zamanda ama gergin deilken konuş. Bak biz neler yaşadık atlattık sanıyordum yine bu ve benzer bir sebepten aramız mı bozulacak de? Kendisi konuşsun annesiyle düzgünce. Yaşlı ve yalnız maalesef bebekleşiyorlar sabır istiyor çok .
Bunları aynen konuştuk zaten ve gergin değildik. Evet yaşlı ama aklı selim hala ve yalnız da değil aynı evdeyiz çoğunlukla beraberiz bence çocukluk değil boş kapris

Eşininn ve kızının gözüne şok yaptığın iyilikleri
Söylüyorum mecbur bıraktı çünkü iyilikleri söylemeye. Kızı çok dahil olmuyor ki bana da neler yapıyor diyormuş napalım sana da yapıyorsa evin ayrı yolun ayrı dert mi yarıştırayım şimdi onunla

Kardesler arasi dönüşümlü kalsa olmuyor mu
Siz evlenmeden önce beraber kalacağınizi biliyor muydunuz? Sahsen benim kv aynı evde yaşamayacagimizi biliyorum gelseydi aynı sehirde olacaktik en fazla. Ama ben evlenince tanidim kadini da oğlunu da ayni sehirde olsak 2. Ayda degil en kotu 2. Yilda biterdi belki kucagimda cocugum olurdu o yuzden yol yakınken döndüm.
Size ayrılın asla diyemem ama bazı şeylerin sonu bastan belli oluyor ne yazıkki.
Evet biliyordum ancak tahmin edersiniz ki o zaman iyilik meleğiydi. Kızına pek gitmiyor.

Bunları aynen konuştuk zaten ve gergin değildik. Evet yaşlı ama aklı selim hala ve yalnız da değil aynı evdeyiz çoğunlukla beraberiz bence çocukluk değil boş kapris
Bıkmışsınız belli ama siz eşinizle ilşkinizi bozmayın oluyor işte oğlan annesi bide yalnızmış eşine huysuzluk yapacağına size yapıyor. Sabır deyin duymazdan gelin boşverin inatlaşmayın eşinizde sizin yanınızda anladığım kadarıyla. Belki konuşmaya da çalışmıştır ama kadın anlamıyordur.

Bıkmışsınız belli ama siz eşinizle ilşkinizi bozmayın oluyor işte oğlan annesi bide yalnızmış eşine huysuzluk yapacağına size yapıyor. Sabır deyin duymazdan gelin boşverin inatlaşmayın eşinizde sizin yanınızda anladığım kadarıyla. Belki konuşmaya da çalışmıştır ama kadın anlamıyordur.
Konuşmaya çalıştı ben şahidim duydum ikisini de kv geri püskürtüyor eşimin her dediğini

Tamam böyle bu kadın o zaman yapacak bişey yok.
Siz eşinizle körü olmayın elinizden geldiğince takmayın duymayın

Eşim daha yeni yeni iyi biri oldu maalesef. Onunla da çok uğraştım vakit kaybettim.
Ama çok emek verdim o ev için eşim için hepsi için bir kalemde de silemiyorum şuan
Silme ay zaten daha da düzelecek daha da güzel olacak kaynanan da düzelir inşallah

Bende sizi çok merak etmiştim... Keşke o zaman konunun sonuna da yazsaydınız durumunuzu onca insan merak etti sizi... Derdinize gelince sizin kv şimarık... Eşinizde nazıyla oynayınca böyle oluyor bence... Umursamayın yorum yapmayın hiç şikayetini bilmiyor gibi devam edin hayatınıza..

Bende sizi çok merak etmiştim... Keşke o zaman konunun sonuna da yazsaydınız durumunuzu onca insan merak etti sizi... Derdinize gelince sizin kv şimarık... Eşinizde nazıyla oynayınca böyle oluyor bence... Umursamayın yorum yapmayın hiç şikayetini bilmiyor gibi devam edin hayatınıza..
Evet mesela az evvel eve geldim. Bugün kekli börekli bir sürü misafir ağırlamış e hani bizim ev hapishaneydi hani hiç misafir gelmiyordu ne değişti acaba. Bende şimdi bi kek yaptım pişsin kocamı ve keki de alıp annemlere gidicez

Arada bir eşinizin ablasında kalsa kayınvalideniz.
Hem kendisi için bir değişiklik olur, hem de siz biraz nefes almış olursunuz.
Kalmıyor ki damat rahatsız olmasınmış belki iki ayda bir gece o da hafta içi bir gün ve zorla

Güzelim bir insan hasta olur, veya bir rahatsızlığı olur. O zaman ilgilenilir. Fazla yüz göz olmayın. Size fazla umutlanmasın.. Onun dışında şımarıklık olur.. Tamam insan belli bi yaştan sonra ilgiye ihtiyaç duyar ama bununda bi sınırı olur..
sağlığı yerinde kendi ihtiyacını da karşılıyor..size ihtiyacı yokki... yok yere huzurunuzu bozmasına izin vermeyin..eşinize duygu sömürüsü yapıyorsa buna engel olmalısınız.. 80 yaşında bi bayan tanıyorum.. tek kaliyo bir hizmetçisi var.. hafta da bir geliyo hizmetçisi.. o bile kimseye yük olmayayım diye çabalıyor..

merhaba.. yeni konunu okuyunca nickin tanıdık geldi bakayım dedim ve evet o kişiymişsin. seninle çok benzer durumları yaşıyoruz. aynı evde olmasak bile aynı ev gibiyiz. ben bıktım bu kadından. geçtiğimiz aylarda evde bir kriz yaşandı. ondan sonra bana eskisi gibi karışmıyor. ama ben yine de bıktım bu üçlü yaşamdan. artık kayınvalideme yabancı gibi davranıyorum. yok sayıyorum onu . çocuğumla iligili söylediği hiçbirşeyi yapmıyorum doğru şeyler olsa bile. pek konuşmuyorum. güzel gidiyordu ta ki eşim anneme niye öyle davranıyorsun diyene kadar. bir yerden sonra patlak veriyor. şimdi yine çok mesafeliyim tabiki. ama bu kadınlardan ya boşanmadan, yada aramızdan birisi ölmeden kurtulamıcaz. emin ol sonuna kadar çekicez. diyorum bazen dünyadaki sınavım buymuş o yüzden sabrediyorum. başka türlü boşanırdım zaten. çocuk olmasa belki gerçekten boşanırdım. çok düşündüm de. yapmadım ama. çocuğuma acıdım çünkü hiç ailevi problemimiz yok huzurlu bi aileyiz. parçalanmış bi yuvada büyüsün istemedim.

Back
X