- 4 Ağustos 2017
- 2.716
- 9.913
- 158
- 27
Tut kendinivardır haberi vardır konu sahibi az değil bence. Hani yasak olmasa bi şey derdim ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tut kendinivardır haberi vardır konu sahibi az değil bence. Hani yasak olmasa bi şey derdim ama
Evet aynı şeyi yazdım yazdım sildim. İnşallah ikiside rezil olur atılır meslekten men edilir ne diyelim. Var böyleleri cidden çocuklara yazıkÇocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz ya midem bulandı gerçekten
Sen onun evli olduğunu bile bile onunla birlikte oldun, şimdi gelmiş dalga geçer gibi siz napardınız diyorsunKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
özel okullarda zaten 7lere kadar çalışılıyor haftada 6 günben yabancıyım valla ona rağmen sorguluyorum. bence umursamamış bilmiyor filan değildi. 2 sene az bir zaman mı hiç mı aramadı kadın bu adamın yanında? çok saçma.
T.. Yi çıkaramadım yawYazan oldu mu bilmiyorum , tüm yorumları okuyamadım ama, biraz tanıdık bir hissiyata kapıldım. T… i olabilir… suz…a olabilir
en iyisi bi raporlayayım, go otri
Eki Görüntüle 3438449
Ne günlere kaldık ya. Suçlusun. Senin keyfin uğruna o pislik hain adam bir kadını aldatmış oluyor. Sizin gibilerin soyu tükenmeli hem kadın hem erkek. Nasıl utanmıyorsun ya duygusal bağın olmayan bir adamla aynı iş yerinde olduğunuz halde cinsellik yaşamayaKızlar, biraz özet geçeyim. Ben öğretmenim. Bir özel okulda çalışıyorum. Bir süredir başka bir öğretmen arkadaşla görüşüyorduk. Ama genelde cinsel birliktelik oluyordu, duygusal bir şeyimiz yok birbirimize karşı. Neyse ben ilkokul kademesindeyim, o ortaokul. Odalarımız ayrı. Ben bir muhabbet arasında adamın evli olduğunu öğrendim. Tabi çok şaşırdım. Sonra hesap sorunca dediki ee sen bilmiyor muydun ben seni biliyorum sandım. Daha önce topluca iftara gitmiştik orada muhabbeti geçmiş ama ben o ara telefonla konuştuğum için odaklanmadım adamı bekar biliyordum sonra tak diye hatırladım. Şimdi napacağım? Sürekli göz göze geliyoruz. Íşten de ayrılamam maddi zorluk var. Adam affetmemi istiyor yalvarıyor bildiğimiz. Ama kendimi suçsuzken suçlu gibi hissediyorum. Benin yerimde olsaydınız ne yapardınız?
T li olanı çözemedim harf alayımYazan oldu mu bilmiyorum , tüm yorumları okuyamadım ama, biraz tanıdık bir hissiyata kapıldım. T… i olabilir… suz…a olabilir
en iyisi bi raporlayayım, go otri
Eki Görüntüle 3438449
Konudan bağımsız ama Mavera boşandın miNe günlere kaldık ya. Suçlusun. Senin keyfin uğruna o pislik hain adam bir kadını aldatmış oluyor. Sizin gibilerin soyu tükenmeli hem kadın hem erkek. Nasıl utanmıyorsun ya duygusal bağın olmayan bir adamla aynı iş yerinde olduğunuz halde cinsellik yaşamaya
Aynı iş yerinde çalıştığın insanın medeni durumunu bilirsin . Küçücük okulda hemde .. kaldı ki kendisi biliyormuş zaten sonradan tak etmişKonu sahibi bence gerçekten bilmiyordu yoksa neden buraya böyle konu açıp söylesin ki? Etrafının çok farkında olmayan insanlar var ya onlardan olabilir. Kafasında adamı bekar kodlayip o şekilde devam etmiş. Gerçi 2 sene anlamaması çok garip. Sorulara cevap verse keşke (nasıl anlamadın diye soranlara.)
Bence iletişimi tamamen kes. Zaten duygusal bir baginiz yokmuş. Göz göze gelince kafanı çevir. Hiçbir şey olmamış gibi davran kestirip at tamamen numarasını engelle sana yalvaracak kadar ulaşması çok büyük bir sorun.
Bu arada isyerinde bu işlere girmek çok sıkıntı dedikodu illa ki oluyor dikkat et.
Aynı iş yerinde çalıştığın insanın medeni durumunu bilirsin . Küçücük okulda hemde .. kaldı ki kendisi biliyormuş zaten sonradan tak etmiş
Bende bunu anlamıyorum aralarında ilişki yaşarken insanlar sormuyor mu ? Senin medeni durumun ne diye ? Ya da çevrelerinde laf arasında birine sormuyorlar mi ? Ben çok kalabalık bir iş yerinde çalışıyordum ve herkesin medeni durumunu biliyordum yani . Onu bırakın üniversitede bile kimin sevgilisi var yok biliyor insan .Bizim isyerinde evli bir adam vardı. Şimdi boşandı gerçi. Bir gün kızın birinin yanında dedim xin eşi çok tatlıdır diye. Kızın rengi attı. Meğersem aralarında bir şeyler varmış. Adamın eşi başka sehirdeydi ara ara geliyordu. Biz biliyorduk ama kıza söylememiş demek ki.
Bende bunu anlamıyorum aralarında ilişki yaşarken insanlar sormuyor mu ? Senin medeni durumun ne diye ? Ya da çevrelerinde laf arasında birine sormuyorlar mi ? Ben çok kalabalık bir iş yerinde çalışıyordum ve herkesin medeni durumunu biliyordum yani . Onu bırakın üniversitede bile kimin sevgilisi var yok biliyor insan .
Bence de zaten bir şekilde ortaya çıkıyor adamlar saklasa bile illa konusu açılır yani ailesinden bahseden insanlarız. 2 senedir ogrenmemis olması bana da çok acayip geldi. Benim hikayedeki arkadaş işyerine yeniydi. Sanirim daha yazışma flört asamasindayken öğrendi aslında aralarında bir şeyler varmış dediğim o. Düşününce haklısınız.
Ne günlere kaldık ya. Suçlusun. Senin keyfin uğruna o pislik hain adam bir kadını aldatmış oluyor. Sizin gibilerin soyu tükenmeli hem kadın hem erkek. Nasıl utanmıyorsun ya duygusal bağın olmayan bir adamla aynı iş yerinde olduğunuz halde cinsellik yaşamaya