- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
merhabalar arkadaşlar. eğer başlığı doğru ifade edemediysem affola . beni hatırlarsınız görümcem tarafından sürekli 2. sınıfa konarım. o esimin kanındandır oyuzden üstündür ben hep el kalmak durumunda kalırım esimi asla ondan cok sevemem onun ıcın herkesten cok üzülemem. daha buna zor katlanıyorken maalesef annemde aynısını düşündügünü söyledi. hep ima ediyordu zaten en önemli ailedir baskası yalandır diye. hicbirsey ailenin yerini tutmazmıs nede olsa el ogluymus bana birsey olsa cok canı acımazmıs. anne diyorum bak oda benim ailem neden anlamıyorsun ona birşey olsa naparım ben diyorum malesef anlamıyor. onlar mı dogru düşünüyor ben mi anlayamadım. neden evlendik biz ozaman? ömrümüzü neden birbirimize adadık neden ben evladıma baba olarak onu seçtim ? onun kanı olmasamda kanımdan öte hissediyorum araba cıksa önüne ben atlarım neden kimse beni anlamıyor. o el oğlu olmaktan öte ben el kızı olmaktan öte gidemiyorum.aşkı anlamayana aşkı tatmayana aşkı anlatmak çok zor belkide. ama bunlar beni çok üzüyor artık. :2: