- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi cennetyarim
ayni kandan es yada sevgili iiigrenc ve Ensest dir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin düşüncelerini ve sevgini anlıyabiliyorum ama annenin de düşüncelerini kulak arkası etme kadıncağız gelmiş kaç yaşına bundan dolayı yaşadıkları ve gördükleri var. Bende esin aile kadar sevebilecegini düşünmüyorum. Umarım eşin sevgini hak eder ve seni ailen kadar sever.
merhabalar arkadaşlar. eğer başlığı doğru ifade edemediysem affola . beni hatırlarsınız görümcem tarafından sürekli 2. sınıfa konarım. o esimin kanındandır oyuzden üstündür ben hep el kalmak durumunda kalırım esimi asla ondan cok sevemem onun ıcın herkesten cok üzülemem. daha buna zor katlanıyorken maalesef annemde aynısını düşündügünü söyledi. hep ima ediyordu zaten en önemli ailedir baskası yalandır diye. hicbirsey ailenin yerini tutmazmıs nede olsa el ogluymus bana birsey olsa cok canı acımazmıs. anne diyorum bak oda benim ailem neden anlamıyorsun ona birşey olsa naparım ben diyorum malesef anlamıyor. onlar mı dogru düşünüyor ben mi anlayamadım. neden evlendik biz ozaman? ömrümüzü neden birbirimize adadık neden ben evladıma baba olarak onu seçtim ? onun kanı olmasamda kanımdan öte hissediyorum araba cıksa önüne ben atlarım neden kimse beni anlamıyor. o el oğlu olmaktan öte ben el kızı olmaktan öte gidemiyorum.aşkı anlamayana aşkı tatmayana aşkı anlatmak çok zor belkide. ama bunlar beni çok üzüyor artık. :2:
merhabalar arkadaşlar. eğer başlığı doğru ifade edemediysem affola . beni hatırlarsınız görümcem tarafından sürekli 2. sınıfa konarım. o esimin kanındandır oyuzden üstündür ben hep el kalmak durumunda kalırım esimi asla ondan cok sevemem onun ıcın herkesten cok üzülemem. daha buna zor katlanıyorken maalesef annemde aynısını düşündügünü söyledi. hep ima ediyordu zaten en önemli ailedir baskası yalandır diye. hicbirsey ailenin yerini tutmazmıs nede olsa el ogluymus bana birsey olsa cok canı acımazmıs. anne diyorum bak oda benim ailem neden anlamıyorsun ona birşey olsa naparım ben diyorum malesef anlamıyor. onlar mı dogru düşünüyor ben mi anlayamadım. neden evlendik biz ozaman? ömrümüzü neden birbirimize adadık neden ben evladıma baba olarak onu seçtim ? onun kanı olmasamda kanımdan öte hissediyorum araba cıksa önüne ben atlarım neden kimse beni anlamıyor. o el oğlu olmaktan öte ben el kızı olmaktan öte gidemiyorum.aşkı anlamayana aşkı tatmayana aşkı anlatmak çok zor belkide. ama bunlar beni çok üzüyor artık. :2:
sevginin kan bağıyla hiçbir ilgisi yok. insan birini gerçekten sevdiği zaman ona ufacık bişey olsa içi yanar. bakın ufacık diyorum, öyle büyük kayıplardan söz etmiyorum bile. eş kaybında neden insanların dünyası başına yıkılıyor? çünkü eşi onun diğer yarısı. her şeyi, bütün dünyası. ama bir de madalyonun öbür tarafı var ki, o her şeyim dediğin adam bir gün el olabiliyor. bir yabancı gibi . ben de şimdi çelişkiye düştümkendimden örnek vereyim o zaman, eski erkek arkadaşıma çok bağlıydım. ayrı şehirlerdeydik üstelik ve örneğin bir yerine çok az bişey olsa ben burda kahroluyordum. kendime olsa bu kadar canım yanmaz. aramızda kan bağı mı var? hayır. peki o zaman nasıl böyle gerçek bir acı duyabiliyordum? çünkü onu seviyordum. şimdi el oldu. ama hala seviyorum. bazen el olunca da sevgi bitmiyormuş..
ben konunuzu hatırladım. görümcenizin eşinize hastalıklı bir sevgisi vardı.ondan zaten bu konuda sizi anlamasını beklemeyin. annenize gelince, o da bir anne olarak konuşmuş, kendine göre haklı. ama aslolan şey sizin hissettiğinizdir. ve kimse de sizin gibi hissedemez..
bende bazen eşime söylüyorum. bak aynı evi paylaşıyoruz senin kaprislerine katlanıyorum anammısın bubammısın akraba bile değiliz ki