Ayni network uzerinde esler birbirlerinin aramalarini gorebilir mi?

bildirim mi? telefon android mi? reklamlarda cikmasina aliskiniz ama bildirim bana bile garip
geldi.

Ortam dinleyen uygulamalar var arkadaslar. Telefonumuzun mikrofon erisimine kamera erisimine izin veriyoruz program yüklerken mesela.

hanimlar teknik detaya bogmak istemiyorum ama ayni google hesabini kullanmadiginiz surece ayni aga bagli oldugunuz icin kimsenin telefonunun iceriginden baskasinin telefonuna reklam cikmaz. imkani yok yani ciddi anlamda teknik olarak mumkun degil.

Cookiesler aynı ağ bağlantısına sahip bilgisayar yada telefon gibi aygıtlarda reklam içeriği gösteriyor bunu neye istinaden söylediniz anlayamadım

Ne alaka yahu? Fal baktırmakla üniversite mezunu olmak bambaşka konular. İsteyen fal baktırır, isteyen baktırmaz. Bu konuda milleti yargılamak kimsenin haddine değil.
Fala inanıp para yatırmak mı mantıklı. Bu yüzyılda çareyi falda orda burda aramak mı mantıklı?

Eski konunuza baktım da eşinizin size olan hakaretleri, küfürleri evden kovması vs. nasıl hazmedebiliyorsunuz bunları? Siz hala bu adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz ? Birde onun eline bakıyor ondan harçlık istiyorsunuz. Okurken hem eşinize hem size çok kızdım. Lütfen böyle bir ilişkiniz varken çocuk yapmayın. Çocuklu aile olmak şimdi ki yaşantınıza hiç benzemez. O süreçte bu tarz bi insandan eş olmaz. Evlilik, aile böyle bir şey değil. çok özür diliyorum kırmak istemem ama Hiçbir bebek böyle bi ev ortamında büyümeyi haketmez. Kendinize değer verin saygı duyun. Başkasının size biçtiği değere, saygısızlığa boyun eğmeyin. Evliliğiniz bu şekilde devam ederse ileride çocuğunuzun önünde babasından küfür, hakaret yiyen ama babasına muhtaç bi anne profili çizmek sizi daha çok üzer.

Cookiesler aynı ağ bağlantısına sahip bilgisayar yada telefon gibi aygıtlarda reklam içeriği gösteriyor bunu neye istinaden söylediniz anlayamadım

bunun ag baglantisiyla bir ilgisi yok. kullandiginiz google hesabiyla alakali. kendi calisma alanima istinaden soyledim.

Şimdi şöyle mümkün iki telefonda da aynı hesap açıksa
Chrome youtube vs. Evet çıkıyor.
Ve eşiniz dediklerinde sonuna kadar haklı bence

eşiniz yine kötü konuşmaya başlamış anca aptallarla gidersin vs diye
bu arada çalıştığınız halde eşiniz harçlık mı veriyor anlamadım

edit: işe gidecekken lafınızı siz işe gidecekken diye çevirmişim ondan öyle sandım

boşamayacaksınız
iş bulup birgün eşinize iş buldum deseniz ne yapar ne der
dövmez herhalde değil mi?
belirli bir yaşı geçtikten sonra (35 yaş mesela) iş de bulmak sıkıntı farkında mısınız?

Telefonlara indirdiğimiz uygulamalar yüzünden oluyor, bir program indirirken ekrana yazı geliyor mesela erişime izin ver gibi kulaklık mikrofon vs bulunuyor izin vermezsende inmiyor izin veriliyor bundan kaynaklı.

eşin bir açıdan çok haklı şöyle; çalışmayan kadınlar malesef paranın nasıl kazanıldığını bilmiyoru ve değerini bilmiyor.Hem sen evde otur(ev hanımları boş durmuyor bierdürü iş yapıyor diyenlere; çalışan kasılar o işleri yapıyor bide dışarda çalışıyor onun için mükemmel varlıklar değilsiniz) hemde kocanın ne zorluklarla kazandığı paradan sana verdiği harçlıkları kafelerde fal baktırmalara harca.Olacak iş değil ben erkek olsam ve böyle bir surum ile karşılaşsam çok büyük olay çıkarırım.

evet aynı ağdan bağlanıyorsanız onun telefonunda çıkar. aynı ağdan bilgisayarla bağlansanız, o bilgisayarda internette gezerken de çıkar.
hatta eşinizin telefonun olduğu yerde bahsettiğiniz birşey bile onun telefonunda reklam olarak çıkabilir (şaka değil, artık bilinen bişey bu).

harcamiyorum ama iste...
Esim cikan reklamlardan benden dolayi ciktigini soyluyor. En kotu arastirmissin google da bakmissin yoksa neden ciksin diyor.
evet arastirdim baktim kardesimle eglencesine gideriz diye ama vazgectik gitmedik zaten. Dedigim gibi fal baktirdigim yok oyle

hayir tabiki.
Paylasmam yeterli. Sadece cocuk oldugu zaman calismicam demistik en azindan okula baslayana kadar. Simdi cocuk denedigimiz icin aniden noldu neden ise basliyorsun muhabbeti olacak diye bakmiyorum

hayir tabiki.
Paylasmam yeterli. Sadece cocuk oldugu zaman calismicam demistik en azindan okula baslayana kadar. Simdi cocuk denedigimiz icin aniden noldu neden ise basliyorsun muhabbeti olacak diye bakmiyorum
çocuk olana kadar çalışayım sonra bakarız vs diyebilirsiniz
bu arada çocuk çalışmasına ara vermediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…