Bana sen soğuksun diyor el ele göz göze olmak istiyor muş ben de daha dur dün br bugün iki dedm evleneceğimiz garanti mi dedim sıcaklık hissetmm lazım dedi . Hayrlısı hiç mi beni bulmaz
Köylüye kurban olsun o.
Vurun tekmeyi! Yabanci bir adamla ayni odada kalmak ne demek, onu siz secmediniz ki!Slm kızlar. Ben geldim yine bahtsız kız .ben lafı uzatmadan konuya giricem. Ben 29 yaşındayım 38 yaşında biri var yurt dışında yaşıyor. Bi tanıdık vesilesi ile tanıştık . Şu an Türkiye de izinde . Her neyse birbirimizi tanımaya çalışıyoruz 3 kere falan görüştük yüz yüze. Bu şahıs olacak kişi bana tatile gidicem sen de gel dedi . Ben de ben gelemen ailem izin vermez dedim öyle deyince bana köylü kafası var sende dedi aynı odada kalmayı düşünüyormuş da ben le tatil de. Ben de oha dedim bu ne acele. Aramızda söz yok nişan yok dedim. Diyor ki aynı odada kalmalıymışz aramızda aşk sevgi var mı onu hissetcekmiş öyle evlenirmiş benle. Yani adam 3 günden koynuna girmemi bekledi yetMedi geri kafalı ilan etti beni. Ben de mi sıkıntı
Tam tersi olmalı bence valla gördüğün yerde kaç adamın niyeti bozukKendisi de köylü . Köyde kalıyorlar her yaz. Ama bi aynı odada kalmadım diye gerici oldum. Aşk olması için aynı odada mı kalmalı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?