Aynı odada kalmak?

Benim için evlilik öncesi cinsellik tabu değil. Ancak siz yaşamak istemeyebilirsiniz. Yine de bunu yaşamak isteyen birini tecavüzcü coşkun gibi algılamayın hiç alakası yok. Evleneceğimiz garanti mi gibi bir savunma yerine henüz yeni tanıştık, aynı ortamda vakit geçirecek kadar kendimi rahat hissetmiyorum gibi şeyler söylemeniz olumlu sonuç doğurabilir. Bu konularda çok hızlı ilerleyemiyorum üzgünüm deyin, sizin bu söyleminizle konu direkt olarak cinselliğe ve evliliğe geliyor bence her ikisi için de erken. Kurtarılacak alan bırakmamışsınız, daha yumuşak geçişler sağlamalıydınız.

Arkana bakmadan kaç bence, üç kere görüşmeyle tatile mi gidilir aynı odada mi kalınır onu da geçtim. Neyi test edecekmiş önce adam olsaymış ta sen adamlığını test edeymissin keşke

Adamın bahanelerinin içi boş
Yok aşık olup olmadığını anlicakmışta bilmem ne
İnsanın gözünün içine bakınca da anlaşılabilir bence

Yuh adamdaki deli cesaretine bak. Zaten köylü kafası diye aşağılamasından da saygısızlığını belli etmiş. Def et gitsin sıkıntının büyüğü onda belli.

Aslında evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamaya karşı değilim. ''kendimi kocama saklıyorum'' culardan değilim, kendimi hediyelik eşya gibi değil, insan gibi görüyorum.

Ama burdaki durum farklı. Adamla daha yeni tanışmışsınız, henüz birbirinizi tanımıyorsunuz, arada aşk yok, bağlılık yok, ilişki rayına oturmamış. Üslupsuz şekilde size tatil (sevişme) teklif ediyor, üstelik bunu yaparsanız size ısınacağını söyleyerek üstü kapalı tehdit ediyor.
Üstelik siz ailenizden izin alamayacağınızı söyleyince ''köylü kafası'' diye aşağılıyor. Tek gecelik ilişki adamı gibi geldi bana. Koşarak uzaklaşın bu adamdan, inanıp güvenipte yıkılmayın sonra.

Defol git diyemedin mi?

Engelle gitsin canim onun derdi bel altinda sen ona gore biri degilsin konusmayi kesin hatta aciklama bile yapmadan engelleyin hayatinizdan cikarin yasiniz normal insallah karsiniza adam akilli biri cikar

Seni resmen aptal yerine koymuş, aslında kendisi aptalin önde gideni. İddia ediyorum IQ testi yapılsa buna, kesin normalin altında çıkar.

Tek bir kelime daha konuşma bununla. Lütfen.

Yere batsın onun modern kafası.
Bazılarıda gerçekten uyanığım diye geçiniyor ya

Ne demek aynı odada kalınca evlenmeye karar vercem? Eee hadi karar veremedin beyefendi ben ne halt edecem o zaman deseydin.

Bu fotoyu bence bence o vatandaşa armağan edin.. Hanzonun teki bence o herif..

Bosver sen koylu olarak kal. Koylu milletin efendisidir...

Evlenmeden önce birliktelik yaşamayanlar hediyelik eşya değildir.
Ister birlikte olur ister olmaz. Ister " kendini saklama olarak görür ister inancı ölçüsünde yapar bunu.
Bir fikir belirtilen diğer fikirleri yerden yere vururum " culardan olmamak lazım aslında.

Ten uyumu felan filan onu hissetmek istemiştir
Burada okumuyormuyuz cinsel uyumu olmayan çiftleri
Babada ters o ayrı konu neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…