Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İslamiyette evlilik ile ilgili saçma sapan araştırmalar yapıyor demiş arkadaş. Ben ona göre dedimdiIslamiyetle ilgili değil ateizmle ilgili yapıyormuş Zehraateizm propagandası
Ama hala aynı fikirdesin değil mi ^^ kızın müslüman olduğunu sanarken destekliyordun ateist olduğunu öğrenince de destekliyorsun değil mi ^^İslamiyette evlilik ile ilgili saçma sapan araştırmalar yapıyor demiş arkadaş. Ben ona göre dedimdi![]()
Bi an kardesim yazdi zannettim oda sizin durumunuzda cok zor isiniz.birde onlar ayni sehirde olduklari icin oncesnde arkadas oldular.smdi gersey daha zor.dayan demekten baska caremiz yok ona.ama sen samimiyet kurmamssn vizeler btsin olmazsa degistirirsin ama gelen nasil olur bilemem.zor ayni odayi paylasmak.evlilik gibi cikarken iyi ama evde farkli olabiliyor.cok kafana takmamaya calsZor bir bölümde okuyorum, derslerim yoğun ve stresliyim. Oda arkadaşımdan çok rahatsızım fazla ergen, yaş olarak da düşünce olarak da. Hukuk fakültesi öğrencisi ama çok alakasız gelmiş.. Bazen üzülüyorum, bazen de yaptıklarına, saygısızlığına ve görgüsüzlüğüne dayanamıyorum. Yapı itibarı ile insanları çok fazla uyarıp kızamıyorum içim içimi yiyor.
Öncelikle yaptıklarını yazayım ben mi abartıyorum yoksa gerçekten ne yapmam gerekiyor bilemedim. Kapıları sanki daha önce hiç kapı görmemiş, açmamış gibi dan diyerek açıyor ve kapıyor. Ödüm kopuyor odaya girdiğinde, ben uyurken de sanki uyandırmak istermişcesine çarpıyor açıp kapıyor. Biraz maddi durumu kötü, buz dolabına aldıklarımı yiyebileceğini çekinmemesini söyledim ama kendi şahsi çalışma dolabıma kadar her gün açıp içini kurcalamasını söylememiştim. Kulaklığını ödünç alabilir miyim dedi bende 2 tane vardı birini verdim ama geri verecek sanmıştım bildiğin malı yaptı geri vermediği gibi artık ona aitmiş gibi 1 aydır onda ve her gün kullanıyor.
Telefonunda tüm gün bir şeyler okuyor ve sanmıyorum çok komik şeyler okuduğunu ben odada 10 saat kalmak zorunda kalıyorsam bu 10 saatin 9 saatinde kahkahasını dinliyorum sürekli saçma sapan şeylere kahkaha atıyor, tam bir ergen. Hatta bunu yazarken bile onun kahkahaları eşliğinde yazıyorum. Bana dediği kadarıyla ateist müslüman facebook sayfalarında tüm gün sürekli onların yorumlarını okuyor ya da cevap yazıyor. İslamda evlilik ile ilgili saçma sapan şeyler okuyor, cevaplar yazıyor daha 18 yaşında kafasına takmış bu tarz konuları bir de bir bilgisi varmış gibi münakaşalara girişiyor. Tüm gün uyumak ve kahkaha atmak dışında bir şey yapmadığı gibi ben ders çalışırken yanıma gelip hayat çok anlamsız çok boş çok sıkıcı diyor, çıldırıyorum.
Sakız sesinden çok rahatsız oluyorum, tüm gün sakız çiğniyor. Uyurken de çok afedersiniz sürekli gaz çıkartıyor pencere açmaktan hasta oldum
Öyle işte.. Tüm gün ya uyuyor ya da saçma sapan telefondan ne okuyorsa ona kahkaha atıyor. Ayrıca bazen bir şeyler okuyor ve sessiz okuyor, içinden değil! sinirlerim bozuluyor hiç uyarmadım nasıl uyarılır ne denir bilmiyorum sizce ne deyim ne yapayım
Baya uzun olmuş ama çok canım sıkkın![]()
Bi şey dicem.
2 tane kulaklığın varmış biri onda kalsa ne olur? veya istedin de geri vermedi mi?
Yaşı küçükmüş, senden gamsız olabilir, bu özelliği aynı odada yaşamanıza engel mi?
Sakız çiğniyormuş, uyarırsın sessiz çiğner.
Uykusunda gaz çıkarıyormuş ona ne yapıcan? :)
Iyyy öff davranışları çok ergen diyorsun da, sende de var biraz ergenlik :)
maddi durumu kotu ise birini ona hediye edin ve bu iyiliginizle mutlu olunçalışmanızı başka yerde yapın yurdun kitap okuma salonu yok mu? olmadı okulun kütüphanesinde.
gülüyor diye kötü arkadaş olmaz. kulaklığını da geri iste istersen. belki 2 tane var diye kullanmaya devam ediyordur.
Zaten ben geri isteyemem alsın önemli değil, sadece ben olsam mallığına almazdım en azından bana iyiliği dokunan insana az saygı duyardım, kafasını pencereye vurduğunda kahkaha atmazdım mesela. Yine onun oldu zaten ama biraz fazla yüz buldu ben annesi ya da nazını çekecek ablası değilim sonuçta.maddi durumu kotu ise birini ona hediye edin ve bu iyiliginizle mutlu olun