• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı odada yaşamaya çabalamak

benim de oda arkadaşım erken kalkar, kapıları dan diye açar sıçrayarak uyanırdım ki zaten en ufak bir çıt sesine uyanırım. uyardım ettim olmadı. bir gece cinlerim iyice tepeme çıktı o uyurken aynısını ben yaptım kapıları pat küt açıyorum, kapıyorum, terliklerimle onun yaptığı gibi ses çıkararak yürüyorum. sonra haliyle uyandı ve inadına mı yapıyorsun, diyerek fırladı yataktan "aa ne münasebet" dedim sonra o da "bak sabah sen uyanma diye sandviçimi bile geceden hazırlayıp yattım" demişti. zaten benim azıcık huyuma gidilsin hemen yumuşayıveririm. o gece biraz daha birbirimizin yapmasını istemediği şeyleri konuşmuştuk bir daha da öyle problemler yaşamadık. mutlaka güzel bir şekilde uyarın.

İyi de o hukuk siz de zor bir bölüm okuyorsanız gününüz neden okulda değil de odada geçiyor ki

Kibarca bunlardan rahatsız olduğunuzu söyleyin

Sakızı örneğin, ayy X yeter kız cakkıdı cakkıdı okuduğumu anlayamıyorum deyin

Neye güler bilemeyiz onun sınırını koyamayız ama arada kız çık dışarda Gül ben y dersi çalışıyor hiç komik değil vs deyin

İyi de o hukuk siz de zor bir bölüm okuyorsanız gününüz neden okulda değil de odada geçiyor ki

Kibarca bunlardan rahatsız olduğunuzu söyleyin

Sakızı örneğin, ayy X yeter kız cakkıdı cakkıdı okuduğumu anlayamıyorum deyin

Neye güler bilemeyiz onun sınırını koyamayız ama arada kız çık dışarda Gül ben y dersi çalışıyor hiç komik değil vs deyin
Benim gündüzleri Hep okulda geçiyor zamanım Akşam odaya gelince de odada kaldığım süre zarfında ve haftasonlarini kastetmiştim. Yani evet Böyle de uyarilabikir de o samimiyet oluşmadı henüz bana cok tuhaf ve ergen geldiği için ısınamadım iste.. Onun tüm günü odada devam zorunluluğu yok hukukta ve İlk sene olunca cok dersi yok olana da aman hoca cok mal deyip gitmiyor :)

Bu kız ne zaman ders çalışıyor acaba? Hukuk kolay bir bölüm değil yani çalışmadan olmaz. Okuması gereken bir sürü kitap var.

Son düzenleme:
Bu kız ne zaman ders çalışıyor acaba? Hukuk kolay bir bölüm değil yani çalışmadan olmaz. Okuması gereken bur sürü kitap var.
Hukuka isteyerek gelmemiş tıp istiyormuşmuş tıp okuması gerekiyormuş ama işte nasıl kazanamamış anlamamış :)
Hukuk okumak istemiyor ama okuyor görünüyor, çok okula gitmiyor, ders çalışmıyor. Bir ablan olarak bence bu sene puanın kesilecek hem bu sene madem hukuk odaklı çalış seneye bakarsın duruma göre dedim. Beni tınlamadı bile gülüp geçiyor off hayat çok sıkıcı diyor ergen ergen. Çok fazla itici geliyor artık o sebeple de konuşamadım zaten yapma etme demekten anlayacak gibi durmuyor. Görgüsüz ve şımarık.

Benim gündüzleri Hep okulda geçiyor zamanım Akşam odaya gelince de odada kaldığım süre zarfında ve haftasonlarini kastetmiştim. Yani evet Böyle de uyarilabikir de o samimiyet oluşmadı henüz bana cok tuhaf ve ergen geldiği için ısınamadım iste.. Onun tüm günü odada devam zorunluluğu yok hukukta ve İlk sene olunca cok dersi yok olana da aman hoca cok mal deyip gitmiyor :)

Hukukta devam zorunluluğu yoktur ama o gitmediği derslerin ceremesini çok çeker

Hukuka isteyerek gelmemiş tıp istiyormuşmuş tıp okuması gerekiyormuş ama işte nasıl kazanamamış anlamamış :)
Hukuk okumak istemiyor ama okuyor görünüyor, çok okula gitmiyor, ders çalışmıyor. Bir ablan olarak bence bu sene puanın kesilecek hem bu sene madem hukuk odaklı çalış seneye bakarsın duruma göre dedim. Beni tınlamadı bile gülüp geçiyor off hayat çok sıkıcı diyor ergen ergen. Çok fazla itici geliyor artık o sebeple de konuşamadım zaten yapma etme demekten anlayacak gibi durmuyor. Görgüsüz ve şımarık.

hukuk ve tıp ne alaka :KK53:

hukuk da zor ki neden çalışmıyor acaba?

Konusun ya. O zamanda değişen bi şey olmazsa sert çıkmaya başlarsınız.

Sakiz çigneyen birine 1 dakk bile tahammül edemem çıldiririm:kızgın:

Bi yolunu bulunn ve kurtulun anlattiklariniz bile çok saygısızca ve itici benim için dayanılır gibi degil

Herşeyi anladım da islamiyet ile ilgili araştırma yapmasının nesi saçma ??

Uyurken de çok afedersiniz sürekli gaz çıkartıyor pencere açmaktan hasta oldum

bunu söylemekteki amacın ne ? bunu yazan adamın samimi olduğunu düşünmüyorum bizim bu ayrıntıyı bilmemiz mi gerekiyordu ? bu nasıl bir görgüsüzlük

Herşeyi anladım da islamiyet ile ilgili araştırma yapmasının nesi saçma ??
Benim neye saçma dediğimi anlamamışsınız sanırım. İşi gücü bırakmış kocaman adamlarla islamiyet tartışıyor, 18 yaşında. Tartıştığı konu da imam nikahının olup olmaması. Fazlasıyla saçma bence :) kitap okur araştırır anlarım, ki bu yaşta araştıracağı çok daha önemli ve gerekli konular var.

Uyurken de çok afedersiniz sürekli gaz çıkartıyor pencere açmaktan hasta oldum

bunu söylemekteki amacın ne ? bunu yazan adamın samimi olduğunu düşünmüyorum bizim bu ayrıntıyı bilmemiz mi gerekiyordu ? bu nasıl bir görgüsüzlük

Çok fazla rahat. Ben rahatsız oluyorum bundan da evet. Uyur uyanık arası oluyor çünkü bu durum. Yazmışken onu da yazdım sinir oluyorum çünkü :)

Benim neye saçma dediğimi anlamamışsınız sanırım. İşi gücü bırakmış kocaman adamlarla islamiyet tartışıyor, 18 yaşında. Tartıştığı konu da imam nikahının olup olmaması. Fazlasıyla saçma bence :) kitap okur araştırır anlarım, ki bu yaşta araştıracağı çok daha önemli ve gerekli konular var.
bence insanın ilk araştırması ve öğenmesi gereken ilim islamiyettir. Ama koca koca adamlarla islamiyeti tartışıyorsa gerçekten saçma

Back
X