aynı ortamda olduğum kişiyle konuşmuyoruz iki gündür tabi ki ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi yazmamak konuşmamak kolay çünkü haftasonu görmüyorum. ama hafta içi görüşüceğiz sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sabırsızım dayanamıyorumben konuşmadığımda o mesaj atıyor ve her şey aynı oluyordu ben küs kalamıyordum. ama şimdi o istemediğini ara vermek istediğini kendini iyi hissetmediğini söylüyor ve arayıp sormuyor. iş yerinde de bir şey yokmuş gibi gülüp eğleniyor. yazmamak için aramamak için kendimi zor tutuyorum. bu üçüncü olay.
sevgiliydik((
hmm zor biraz ilgilenme desem elimde değil diyeceksin..için içini yiyeceğine git konuş açık açık
istemiyorum artık dedi bir hafta boyunca kıskançlıkla çok bunalttım. her gün aynı şeyler soğudu. konuşmayı mesajlaşmayı sevmiyorum demeye başladı.bende yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum.
canım valla benimde aynı işyerinden erkek arkadaşım oldu. 3 yıl kavga barış devam etti. Sırf aynı işyerinde olduğumuz için barışmayacağımız bile varsa dayanamayıp barışırdık. Gerçi farklı olaylarımız oldu bizim o ayrı. Nezaman askerlik için işten ayrıldı bende gözümü karartıp o zamana denk getirdim ayrılmayı. Şimdi ki erkek arkadaşımda işyerinden. Şimdilik herşey çok güzel ama biterse naparım bilmiyorum. Bende onu bunalttığımı düşündüğüm için kendim aramamaya karar vermiştim ama bende senin gibi sabırsızım. Birde görünce işyerinde zor oluyor. Ama ben telimi uçuş moduna almıştım. Öyle açık yanımda duruyordu içimden arasada ulaşamaz diyordum. Gerçi bikaç saat dayanabiliyordum ama tavsiye ederim. Ayrıca işlerine konsantre ol pek aklına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?