aynı ortamda olmuyor :(

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
yazın ayrılmıştık bilen bilir ..
aynı yerde çalışıyoruz gördükçe üzülüyorum aklıma geliyor her saniye.
gördüğümde içimden gidip sarılmak geliyor ya da kafasını taşla kırmak..:47:
iki duygu bir arada..
iki gün konuşmadık.bakmadım yüzüne.
3.gün bir şey sormam lazımdı sordum konuşamadı gülümsedi bir soru sordum cevap bekliyorum dedim aklım gitti dedi.

iş gereği konuşmak zorundayım ama bu beni daha çok üzecek gibi:(

nasıl davranmam gerekir bilemiyorum ama gördüğümden beri gözlerim hep yaşlı:(

Son düzenleme:
iki duygu bir arada..
3.gün bir şey sormam lazımdı sordum konuşamadı gülümsedi bir soru sordum cevap bekliyorum dedim aklım gitti dedi.

Aynı işyerinde çok zor anlıyorum.
Ama eğer geri dönüş yoksa kabullenip katılaşmak gerek.
Mecburi görüşmeleri kısa tutup kendine hakim olmalısın. Hatta bence mümkünse kendi yerine stajer,yardımcı vs. birini göndersen daha iyi olur.

ben gayet katıydım yüzüne bakmadım ama gülümsedi içimin yağı eridi resmen yine de belli etmedim konuştuk yüzüne bakmak istemedim.

malesef öyle durum yok :( o da ben de burdayız küçüçük yerde ..delirmezsem iyi:52:

ben gayet katıydım yüzüne bakmadım ama gülümsedi içimin yağı eridi resmen yine de belli etmedim konuştuk yüzüne bakmak istemedim.

malesef öyle durum yok :( o da ben de burdayız küçüçük yerde ..delirmezsem iyi:52:

Yok delirmezsin korkma.
Bir şey olmuyor.
Alışılıyor inan.

iki duygu bir arada..

evet çok zor olur ancak ayrılma sebebiniz her neyse veya sana yaşattığı kötü olayları düşün seni üzdüğü anları canım kendi kendine kurul yani diğer türlü olaya yaşanmışlıklara bakılırsa iyice duygusallaşırsın ve çok zor olur oda hisseder bunu ona hiç bişey hissettirmemeye çalış ve onu diğer çalışanlar gibi düşünmeye çalış sadece işine odaklan aklına başka şeyler getirmemeye çalış tatlım Allah yardımcın olsun kuzum

iyi tarafı o kadar ağır basıyor ki kötüleri düşünemiyorum bile.
elinden tel düşmüyor muhtemelen birisi bile vardır
ama yapamıyorum nasıl gider böyle onu da bilmiyorum.
bir şey söylemek sormak bi iş için ondan yardım istemem gerekiyor çok zorlanıyorum.

Neden ayrıldınız bilmiyorum ama ona karşı yumuşadığını hissettiğinde seni üzdüğü zamanları düşün.
Zorunlu durumlar dışında konuşma. Konuşunca kısa kes. Sevgilisi de olabilir diyorsun. Belli ki o aşmış bu durumu.
Gülümsemelerine kanma. Zor ama zamanla unutursun.

Neden ayrıldınız bilmiyorum ama ona karşı yumuşadığını hissettiğinde seni üzdüğü zamanları düşün.
Zorunlu durumlar dışında konuşma. Konuşunca kısa kes. Sevgilisi de olabilir diyorsun. Belli ki o aşmış bu durumu.
Gülümsemelerine kanma. Zor ama zamanla unutursun.

iyi tarafı okadar ağır basıyor ki beni üzdüğünü düşünemiyorum bile.

yarın birlikte olmamız gerekecek yine nasıl alışıcam bilmiyorum..

en zoru da buymuş yüzünü görmesem ben de unuturum belki ama böyle olmuyor :14:

Aynı ortamda okul,iş vs biriyle çıkmanın dezavantajı bu olsa gerek..
Zor bi durum gerçekten. Kendi kendinin doktoru olacaksın. Onun baktığı yere bakmayıp, gayet neşeli görüneceksin.
Zamanla aşarsın zaten. (inşallah)
Allah yardımcın olsun canım.

Aynı ortamda okul,iş vs biriyle çıkmanın dezavantajı bu olsa gerek..
Zor bi durum gerçekten. Kendi kendinin doktoru olacaksın. Onun baktığı yere bakmayıp, gayet neşeli görüneceksin.
Zamanla aşarsın zaten. (inşallah)
Allah yardımcın olsun canım.

:ssz:inş canım zamanla alışabilirim ama kendimi biliyorum ben o varken güçlü duramam hiç bir şey olmamış gibi davranamam ki :2:
aynı yerdeyken yok sayamam onu yaşadıklarımı.unutmak mı istemiyorum bilmiyorum yazın ayrıldıktan sonra toplamıştım kendimi ama onu görünce değişti yine işin rengi.

ikimizin de durumları tıpatıp aynı,aynı işyerinde çalıştığım erkek arkadaşımla 1,5 senelik ilişkimi bitirdim. bitiren bendim ama şimdi hergün ölüyorum yavaş yavaş. aynı işyerinde olmak eziyet kampında olmaktan farksız birşey. bir ara hiç konuşmadım yüzüne bakmadım o da aynı davranınca kahroldum geri adım attım yumuşak konuşmaya başladım, o da hemen yumuşadı. bu sefer geri dönüşümüz yok ilişkiyi bitiren benim, hergün gerçekten biraz daha öldüğümü canımdan can koptuğunu hissediyorum.bir umut bakıyorum gözlerine. arkadaş gibi davranıyor halimi hatrımı soruyor. ama o da bitirdi artık biliyorum. kuyruğu dik tutmak gerek görmemeli hissetmemeli bu duygularımızı... yaşadıklarımın milyonda birini bile ona hissettirmemeye çalışıyorum.nasıl anlatacağımı bilmiyorum duygularımı. o kadar o kadar zor ki aynı işyerinde.

iyi tarafı o kadar ağır basıyor ki kötüleri düşünemiyorum bile.
elinden tel düşmüyor muhtemelen birisi bile vardır
ama yapamıyorum nasıl gider böyle onu da bilmiyorum.
bir şey söylemek sormak bi iş için ondan yardım istemem gerekiyor çok zorlanıyorum.

aynen hiçbir kötü şey gelmiyor aklıma ne garip, kötü yanlarını,kavgalarımızı kötü zamanlarımızı düşünmeye çalışıyorum. yok hiçbbiri gelmiyor aklımaa.taa içerdeki odada çalan tel.ini duyuyorum.başkasıyla düşününce çıldırıyorum. ya biri olursa diye paranoyak oldum. acaba katı olup yüzlerine bakmamak mı daha iyi, yoksa ona herhangi bir çalışan davranışıyla yaklaşmak mı daha iyi, lütfen bir akıll....

Son düzenleme:
ikimizin de durumları tıpatıp aynı,aynı işyerinde çalıştığım erkek arkadaşımla 1,5 senelik ilişkimi bitirdim. bitiren bendim ama şimdi hergün ölüyorum yavaş yavaş. aynı işyerinde olmak eziyet kampında olmaktan farksız birşey. bir ara hiç konuşmadım yüzüne bakmadım o da aynı davranınca kahroldum geri adım attım yumuşak konuşmaya başladım, o da hemen yumuşadı. bu sefer geri dönüşümüz yok ilişkiyi bitiren benim, hergün gerçekten biraz daha öldüğümü canımdan can koptuğunu hissediyorum.bir umut bakıyorum gözlerine. arkadaş gibi davranıyor halimi hatrımı soruyor. ama o da bitirdi artık biliyorum. kuyruğu dik tutmak gerek görmemeli hissetmemeli bu duygularımızı... yaşadıklarımın milyonda birini bile ona hissettirmemeye çalışıyorum.nasıl anlatacağımı bilmiyorum duygularımı. o kadar o kadar zor ki aynı işyerinde.

ya ne desem kelimelerin bir anlamı yok hayırlısı neyse o olsun ikimiz için de ama dayanılacak gibi değil.

:ssz:inş canım zamanla alışabilirim ama kendimi biliyorum ben o varken güçlü duramam hiç bir şey olmamış gibi davranamam ki :2:
aynı yerdeyken yok sayamam onu yaşadıklarımı.unutmak mı istemiyorum bilmiyorum yazın ayrıldıktan sonra toplamıştım kendimi ama onu görünce değişti yine işin rengi.

Kolay olmayacak zor olacak, alışmışlık var, anıların var, hatrın var.. Yüzünü her gördüğünde aklına geliyor olabilir.. Ama ayrısınız siz artık. O sana, sen ona ait değilsin. Bunu kabullen öncelikle. Yarın birgün yeni bi ilişkisi olsa yataklara düşersin bu kafayla..
Öncelikle sen kendini hesaba çek, her gördüğünde tuhaf olacak kadar aşıksan ona geri dön. Yazık etmeyin aşkınıza..
He yok bitti artık geri dönüşü yok diyorsanda kendine gel. Yazık etme gençliğine..
Allahım hakkında hayırlısını versin canım. :54:

Kolay olmayacak zor olacak, alışmışlık var, anıların var, hatrın var.. Yüzünü her gördüğünde aklına geliyor olabilir.. Ama ayrısınız siz artık. O sana, sen ona ait değilsin. Bunu kabullen öncelikle. Yarın birgün yeni bi ilişkisi olsa yataklara düşersin bu kafayla..
Öncelikle sen kendini hesaba çek, her gördüğünde tuhaf olacak kadar aşıksan ona geri dön. Yazık etmeyin aşkınıza..
He yok bitti artık geri dönüşü yok diyorsanda kendine gel. Yazık etme gençliğine..
Allahım hakkında hayırlısını versin canım. :54:

amin inş canım
çok tuhaf soru soruyor konuşuyor cevap veriyorum ama iki yabancı gibi bu zor işte.
ben dönmem o nda da bitmiştir heralde.ne bilim anlamıyorum..

olmuyor işte olmuyor
gözümün burnumun dibindeyken olmuyor
kokusunu duyup da uzakta olmak o kadar zor ki..
hani nefret edicektim bana yaşattıkları için..
Allahım yardım et hiç bukadar caresiz olmamıştım..

eskisi gibi davranıyor konuşuyor gülüyor sakalaşıyor
aklıma geliyor biz olmadıgımız kendimi bir köşede ağlarken buluyorum..

nasıl gecer bu
zaman buna nasıl ilaç olur bilmiyorum ama dayanacak gücümün olmadıgını hissediyorum bazen..

olmuyor işte olmuyor
gözümün burnumun dibindeyken olmuyor
kokusunu duyup da uzakta olmak o kadar zor ki..
hani nefret edicektim bana yaşattıkları için..
Allahım yardım et hiç bukadar caresiz olmamıştım..

eskisi gibi davranıyor konuşuyor gülüyor sakalaşıyor
aklıma geliyor biz olmadıgımız kendimi bir köşede ağlarken buluyorum..

nasıl gecer bu
zaman buna nasıl ilaç olur bilmiyorum ama dayanacak gücümün olmadıgını hissediyorum bazen..

Ya anlıyorum aslında işyerinde çok zor.
İş ortamını bilmiyorum da eğer çok dipdibe çalışıyorsanız bence yerinin değiştirilmesini talep et.
Yok eğer yakın değilseniz.,onun olduğu ortamlardan kaçmalısın,görmemelisin,duymamalısın onu..
Allahım yardım etsin inşallah!

Ya anlıyorum aslında işyerinde çok zor.
İş ortamını bilmiyorum da eğer çok dipdibe çalışıyorsanız bence yerinin değiştirilmesini talep et.
Yok eğer yakın değilseniz.,onun olduğu ortamlardan kaçmalısın,görmemelisin,duymamalısın onu..
Allahım yardım etsin inşallah!

tayin isteyemem ki..
bu söylediklerin aksini yaşıyorum hergün görüyorum ona ihtiyacım oluyor beraber olmak zorunda kalıyoruz yine eskisi gibi ama tek fark artık biz değiliz.
bugün beraberdik agzıma geldi geldi gitti kelimeler soramadım konuşamadım.ama normal biz olmayan her şeyden cok rahatlıkla konuşabiliyorum konuşuyor.
nasıl bir iş bu anlamıyorum.
beni bırakan o bu durumda yüzüme bakmaması lazım ama şartlar hep birlikte olmamızı gerektiyor..
kıskanıyorum bakmışsın aklıma geliyor eskiyi hatırlayıp bir köşede ağlıyorum..
saatlerce konuşsam da caresi yok bunun.:50:

Back
X