• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Problemi Yaşayanlar Var mı?

gezegen09

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
210
48
13
30
Kizlar merhaba... araniza yeni katildim tonlarca kadin, kiz var... belki benim acimi biraz anlayacak birileri cikar.. şuan doktora gitmek icin pek maddi durumum yok ne yazik ki baska yerlere yatiriyorum para mecbur.
Sorunuma gelirsek;
4 senelik bir iliskim var... sevglmle iki kotu 4 sene devirdik. Iliskisnn basinda sevgilm bir unluye hayranligini belirtti daha dogrusu önceden de begenirdi, çıkmadan önce biz yani herneyse o gün sakayla karisik soyledi beni kizdirsin diye bende o siralar bi dizi de izledigim begendigim bi cocugu soyledim o an a kadar hersey normaldi.. neyse aradan zaman gecti yine bu muahbbetler açıldı.. bende o kimseyi begenmesin diye şöyle dedim; (demez olaydim) ben kimseye iyi yakışıklı demem sadece sevdigimi yani seni begeniyorum dedim o da bak emin misin ben bir kiza iyi güzel derim ne gördüysem söylerim dürüstce ama sonucta onu sevmiyorum kalbimde sen varsın sadece yorumumu yaparim dedim. Tabiki demem dedin gectim. Aradan zaman gecti bana surekli erkek fotograflari gösterdi hic begenmedin? Iyi degil mi? Diye hepsine degil degil dedim... bir gün televizyonda bir unlu izlerken gercekten begendim bunu söyledigim de tabiki de deli gbi kavga etmistik. Beğenmeme değil büyük konusmama güveninin kirilmasina sinirlendi üzüldü. Baristik biz tabi ama ben bir takıntılı manyağa dönüştüm. Size direk cevap şöyle özetliyeyim; televizyonda sosyal medyada dışarıda kimi gördüysem erkek, adam genç çocuk direk aklıma tipleri iyi mi kötü mü bunlarla yatilir mi zevk alinir mi? Eski ciktiklarim aniden kafamda çıplak canlanır hatta aklımdan çıkarmaya çalıstıkça daha da geldi.. yatar uyurum bunlardan kurtulmak için rüyamda bir erkekle kendimi görüp uyandığımda etkilenirim etkisi gecmez beni yolda görüp beğenmesi ile ilgili haygibi şeyler başladi beynimde.. hatta beğenip etkilendiklerm kafamdan cikaramdklarim oldu ya ilginç değil mi ya? Ben sevgilime aşıkken nasıl olabilir. Uzun sürmüyordu 2 3 gün bu şeyler beynimi yiyip bir şekilde kayboluyor bazen yine aklıma geliyordu ve vicdanim asla rahat etmediği için kime iyi kötü dediysem sevgilime anlattim artık sinirleri bozuldu gerildi delirdi kendine zarar vermeye kalkti ben erkek olduğum halde kendimi tutabilirken sen hic mi utanmiyorsun her gün erkek beğenmeye dedi. Ağladım kendimi sorguladım neyim ben neden böyleyim diye internetten araştirdim. Doğrudan obsesif kompulsif bozukluk vardı. Bir yerde görmüstüm. Aşık olanlarda daha sık rastlanıyormuş. Normal bi hastaneye gittim herşeyi anlatamdm doktorun suratından konussa da gitse artık ifadesi vardı. Kısaca anlattim ayni hastaligi söyledi... ilacsız gecmez dedi. Sevgilim ise gecebilir senin elinde bu diyor. Onun yanimda olmasi beni daha da utandiriyordu.. baktiklarim, gördüklerim, beğendiklerim hep bir pismanlik ama elimde mi? Sabrı bir yere kadar bazen konusmuyordu artik benimle.. acı bana erkegim herkes aldatirken ben seninleyim tut kendini beğenme artik kimseyi iliskimze zararin hep dedi. Ama olmuyor.. kızlar lütfen yardım edin nasıl geçer bu? Eskiden beğendiğim olsa bile normal birşeymis gibi normal insanla gbiydi kafamda herşey.. şimdi o iyi bununla bu yapilir bundan etkilendim. Yetti canıma artik... doktorun ilaclarini kullandinz mi derseniz 1 2 ay kullanabildim... dualar okudum vesvesedir belki bunlar dedim ama yok... dışarıya çikiyorum kulağımda telefon neden? Herkese rezil olcak gibi hissediyorum... erkek görsem ay bana mı bakcak diye sacma sapan bir heyecan geliyor 1 dakika sonra gidiyor o his. Gidiyor gitmesine ama sevgilime ne dicem smdi? Nasıl atcam üstümden bunu nasıl ya artik yeter ! Yok mu çaresi bunun kizlar ya yok mu anlamaya çalışın yalvaririm. Keşke elim ayağım ağrısa bedenim yorgun olsa ama ruhum beynim düsünmekten yorgun... ne olur Hayat boyu yok iyi yok bundan etkilendim artık gücüm kalmadı Allahını seven yardım etsin bana...
Ve bu olay iliskiyi de actı.. ne alsam iki tane almaya basladim ay bu kırılabilir kaybolabilir... takıntı takıntı yetti cidden zor durumdayım.. kendinizi benim yerime koyup anlamaya çalışın...

Şimdi siz bir erkek görünce onu çıplak hayal edip, bunlarla sevişilir mi, zevk alınır mı diye mi düşünüyorsunuz? Yanınızda sevgiliniz olsa bile. Psikiyatriste, psikoloğa falan gidin, biz ne yapabiliriz ki?

Şuan gidemeğim için buraya yazdım! Yoksa bende bilirim gitmeyi.. biraz daha iyi okur musunuz? Hayal etmiyorum. Aklıma geliyor, bu sürekli aklıma gelen bir takıntı oldu. Cidden beynimi kontrol edemiyorum artık. O kadar açık saçık değil ama her dakika sorular dönüyor kafamda.

Ayrıca aynı problemi yaşayanlar var mı dedim? Bir fikriniz yoksa yorum yapmanıza da gerek yok...
öneriniz varsa buyrun.

Arkadaşlar rastgele bir erkek görseniz bakip geçersiniz değil mi? Işte ben bu erkeği görür görmez iyi mi kötü mü? Bunula beraber olunur mu gibi sorular geliyor aklıma!

Arkadaşlar rastgele bir erkek görseniz bakip geçersiniz değil mi? Işte ben bu erkeği görür görmez iyi mi kötü mü? Bunula beraber olunur mu gibi sorular geliyor aklıma!
görmez sakın haaa!!!
ilk görüşte aşk yok

Hmm bence bu duruma sizi erkek arkadaşınız sokmuş. Ama nasıl kurtulunur ni fikrim yok hiç böyle bi durum yasamadim eminim çok zordur

Back
X