Ayni psikolog

Dandinidastana2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
319
163
103
Hatay
Bir suredir akil danisiyorum kisa sureli terapi goruyorum ve birde ne ogreneyim bir arkadasim da ayni psikologa gidiyormus.bunu soyleyen de psikolog un kendisi.arkadasima bir sure bisey soylemedim sonra onunla da paylastim.kendimi berbat hissediyorum yani bu doktor hakkimda arkadasa bilgi vermismi dir diye .sizde degistirmeliyim ben bu doktoru.cunku cok rahatsiz oldum bu durumdan.yoksa doktorla konusnalimiyim bilemedim.kimsenin ozele saygisi yokmu bu nasil doktorluk anlamadim gitti

sizin arkadaş olduğunuzu nereden biliyor? nasıl oraya geldi de şu kişi de geliyor dedi?

bu sefer de psikologu degistirdin diye kinlenip herseyini anlatmasin sonra? daha önce de burda böyle konular yazildi psikologa gitmeye korktuk ciddi ciddi.

Durduk yere mi soyledi arkadasin da geliyor diye? Laf oraya nasil geldi? Arkadasinla alakali bi detay verdi mi? Yok yere soyleyip bilgi de verdiyse bence de sikayet etmelisin.. Nerede hasta gizliliği??
Diş doktoru, goz doktoru olur anlarim (yine de yanlis ama) ama psikolog cok daha mahrem olmali..

Ben de yakın arkadaşım ve hatta iş ortağımla aynı terapiste gidiyorum ama bu bile bile oldu sürpriz değil. Terapistine aşırı güveniyorum o yüzden içim çok rahat. Siz zaten güvenmiyorsunuz anladığım kadarıyla değiştirin gitsin. Sizin sırlarınızı gıcıklık olsun diye arkadaşınıza anlayacağını sanmam. Niye yapsın ki

Aldigim bir egitim yerinden amladi arkadasim da oraya gidiyor .ve arkadasimdan bahsetti o da bana geliyor diye.ben terapi aldigimi kimseye soylemiyordum simdi arkadasima soylemek zorunda kaldim doktoru sikayet etsem o da gicikligina herkesi herkese anlatmasin diyorum .me yapacagimi sasirdim.arkadasla konusurken sanki herdeyimi biloyomus gibi geliyor (arkadas dedigim samimi olmadigim biri).ben bu terapiste ne deyip birakayim.yani nasil emin olabilirim sirlarimi ortaya dokmedigine

Psikolog bi sırrınızı ortaya dökmemiş ki, sadece o kişinin de kendisine geldiğini söylemiş. Kaldı ki psikoloğa gitmek artık bu devirde bir çok kişinin yaptığı şey.
Herkes farklı şeyler söylemiş tabi bakış açısı sonuçta. Bana çok vahim bir durum gibi gelmedi. Ayrıca sizinle konuştuğunu ona anlatacağını sanmam. Size onunla ilgili birşey anlattı mı.. anlatmaz ya koca kadın niye öyle şeylerle uğraşsın. Ama sizde bir güvensizlik oluştuysa gitmeyin tabi ki, içinizi rahat anlatamadıktan sonra bir anlamı yok. Bırakırsanız da bence bişi yapmaz ya ne bileyim hıncından başkasına anlatması falan benim kafama biraz ütopik geliyo.

Back
X